تشکیل ۱۲ پرونده احتکار اقلام بهداشتی در خراسان جنوبی /کنترل و پایش شبانه ۱۰ ورودی
با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا در خراسان جنوبی و افزایش تعداد مبتلایان کنترل ورودیهای استان تشدید یافته و در حال حاضر در استان ۱۰ ورودی خراسان جنوبی در ۵ شهرستان به صورت شبانه روزی توسط نیروهای هلال احمر کنترل میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، ویروس منحوس کرونا ویروسی است که از چین آغاز شده و دامن خیلی از کشورها از جمله ایران را هم گرفته است و از آغازین روزهای شیوع این ویروس شاهد خدمات و تلاشهای خالصانه متولیان بهداشت و درمان و تیمهای درمانی در جای جای ایران اسلامی هستیم.
خراسان جنوبی نیز این روزها درگیر با ویروس کروناست و همه در تلاش هستند تا این جلوی گسترش این ویروس را در استان بگیرند که همکاری مردم نیز بیش از همه کارها در این امر ضروری است.
رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسانجنوبی با بیان اینکه بیش از 3 هزار بازرسی در طرح ویژه نظارتی صورت گرفته است، گفت: 12 پرونده مرتبط با احتکار اقلام بهداشتی تشکیل شد.
علیتهوری با اشاره به اینکه طرح ویژه نظارت بر بازار پایان سال، از ابتدای اسفندماه آغاز شده و تا 15 فروردین سال 99 ادامه دارد: با توجه به شرایط جامعه از زمان ابلاغ طرح نظارتی، سازمان با اولویت نظارت بر اقلام بهداشتی، مواد ضدعفونی کننده، دستکش و ماسک کار نظارت خود را به صورت جدی پیگیری کرده است.
وی تصریح کرد: از ابتدای طرح نظارتی 3 هزار و 653 مورد بازرسی صورت گرفته است که این بازرسیها منجر به تشکیل 95 پرونده به ارزش 5 میلیارد و 135 میلیون ریال شده است.
رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسانجنوبی بیانکرد: از مجموع پروندههای مرتبط با اقلام بهداشتی 12 پرونده مربوط به عدم عرضه و احتکار ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده بوده است که با همکاری اطلاعات سپاه پاسداران و اطلاعات استان صورت گرفته است.
تهوری گفت: همچنین 3 پرونده مربوط مربوط به گرانفروشی اقلام بهداشتی و 4 پرونده نیز مربوط به سایر تخلفات بوده است.
وی خاطرنشان کرد: توصیه ما به تمام فعالان اعم از متصدیان واحدهای صنفی، تجار و عمده فروشان این است که اگر این اقلام را در انبارهای خود دارند، حتماً انبارهای خود را در سامانه جامع انبارداری ثبت کنند.
کنترل سلامت 56 هزار نفر در ورودیهای خراسان جنوبی انجام شد
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی نیز گفت: در راستای جلوگیری از شیوع کرونا ویروس، 56 هزار و 544 نفر در ورودیهای استان پایش سلامت شدند.
محمدرحیم شهریاری اظهار داشت: تاکنون 51 نفر مشکوک به کرونا ویروس در روند پایش مسافران شناسایی و به مراکز درمانی ارجاع داده شدهاند.
وی با بیان اینکه 425 نفر از داوطلب هلال احمر در قالب 165 تیم در این طرح همکاری داشتهاند گفت: بدون شک اقدامات این افراد با شناسایی افراد مشکوک، در راستای جلوگیری از این ویروس نقش به سزایی دارد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: از مردم درخواست میکنیم مدتی را در خانهها بمانند و تنها برای موارد ضروری از خانه خارج شوند تا زنجیره انتقال بیماری کرونا از جامعه محو شود.
خرید در بستر مجازی
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی نیز گفت: در شرایط امروز کشور، فروشگاههای اینترنتی از حداکثر ظرفیت خود در ارائه خدمت به شهروندان استفاده کنند.
داوود شهرکی با بیان اینکه مجوز شرکتهایی که در این ایام به پایان رسیده تا پایان اردیبهشتماه 99 معتبر خواهد بود خاطرنشان کرد: شرکتهایی در این عرصه موفقتر خواهند بود که در شرایط سخت خدمات مناسب و با کیفیتتری به مردم ارائه کنند.
وی افزود: کالاهای اساسی تنظیم بازار از جمله برنج، شکر، گوشت و میوه نیز از طریق مباشرین یا مستقیم در اختیار این فروشگاهها قرار میگیرد تا بتوانند راحتتر به دست مصرفکنندگان برسانند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با اشاره به اینکه نظارت بر توزیع و قیمت کالاهای عرضه شده در فروشگاههای اینترنتی به مراتب دقیقتر و آسانتر از مراجعه حضوری بازرسان است یادآور شد: مردم میتوانند هرگونه نظر، انتقاد و یا شکایتی از این فروشگاهها را به سامانه 124 سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گزارش کنند.
مردم برای اهدای خون در خراسان جنوبی نوبت غیرحضوری بگیرند
مدیرعامل انتقال خون خراسان جنوبی نیز گفت: برای برون رفت از شیوع ویروس کرونا، مردم خراسان جنوبی میتوانند برای اهدای خون نوبت غیرحضوری بگیرند تا استانداردها یا انتقال خون در روزهای کرونایی رعایت و مردم نیز کمترین زمان را صرف اهدای خون کنند.
محمدرضا عاملی با بیان اینکه اهدای خون در استان 25 درصد کاهش داشته است افزود: نیاز به اهدای خون درخراسان جنوبی بستگی به نیاز بیمارستانها دارد ولی همزمان با شیوع کرونا ویروس تعداد مراجعه کنندگان کاهش داشته اما در وضعیت بحرانی نیستیم.
وی تاکید کرد: مردم خراسان جنوبی میتوانند برای اهدای خون با شماره گیری 32433119 نوبت غیرحضوری بگیرند، چراکه انتقال خون اصول بهداشتی ستاد مقابله با کرونا را مبنی بر اینکه ازدحام جمعیتی نباشد را رعایت میکند.
کنتورخوانهای شرکت گاز تا اطلاع ثانوی به درب منازل شهروندان مراجعه نمیکنند
مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی نیز گفت: با هدف پیشگیری و قطع زنجیره شیوع بیماری کرونا، کنتورخوانهای این شرکت تا اطلاع ثانوی به درب منازل شهروندان مراجعه نمیکنند.
سیدمحمود هاشمی اظهار داشت: با توجه به ضرورت رعایت مسائل بهداشتی و پیشگیری از شیوع بیشتر بیماری کرونا، تا اطلاع ثانوی قرائت کنتورهای گاز در استان به صورت غیرحضوری (عدم مراجعه کنتورخوان به درب منازل) و از طریق خود اظهاری شهروندان انجام خواهد شد.
وی تصریح کرد: شهروندان میتوانند با مراجعه به درگاه اینترنتی شرکت گاز استان و انتخاب میز خدمت الکترونیک و یا تماس با امور مشترکین ادارات گاز استان نسبت به انجام خدمات مورد نیاز خود به صورت غیرحضوری اقدام کنند.
فعالیت 40 سمن خراسان جنوبی برای مقابله با کرونا
نماینده سازمانهای مردم نهاد خراسان جنوبی نیز گفت: 52 سازمان مردم نهاد در خراسان جنوبی در حوزه سلامت فعالیت میکنند که از این تعداد حدود 30 تا 40 سمن به صورت ویژه برای مقابله با کرونا ویروس در حال فعالیت هستند.
سید مصطفی حسینی اظهار داشت: سازمانهای مردم نهاد خراسان جنوبی با تمام توان در سه زمینه مقابله با ویروس کرونا در حال فعالیت یا برنامهریزی هستند.
وی ضد عفونی وسایل و وسایط شهری و معابر به صورت محلی در برخی نقاط استان و ایجاد مسابقه و سرگرمی در بین خانوادهها را از اقدامات سازمانهای مردم نهاد خراسان جنوبی عنوان و بیان کرد: تهیه زیرساخت برای تولید ماسک در جهت کاهش بار روانی و آمادگی برای ایجاد پیام صوتی با توجه مناطق روستایی، توزیع اقلام بهداشتی و میوه برای گروه های آسیب دیده اجتماعی، رصد اجتماعی و ارائه اطلاعات لازم به مسئولان از دیگر اقدامات مهم این سازمان مردمی است.
انتهای پیام/253/ش