کاهش خرده فروشی در آمریکا با بیشترین رقم طی یک سال گذشته

کاهش خرده فروشی در آمریکا با بیشترین رقم طی یک سال گذشته

خرده فروشی در آمریکا ماه گذشته ۰.۵ درصد پایین آمد که بیشترین کاهش از دسامبر ۲۰۱۸ بود.

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، خرده فروشی در آمریکا در ماه فوریه بیشترین کاهش را طی یک سال گذشته داشت. انتظار می‌رود همه گیری ویروس کرونا فروش در ماه های آینده را هم پایین بیاورد. به این ترتیب اقتصاددان ها پیش بینی می کنند تا سه ماهه دوم سال میلادی جاری با یک رکود مواجه شوند.

 گزارش وزارت اقتصاد ضعف گسترده  در فروش را علی رغم اقدامات شدید فدرال رزرو در پایین آوردن نرخ بهره تا نزدیک صفر نشان می دهد.

 جروم پاول، رئیس فدرال رزرو گفت همه گیری این ویروس تاثیر عمیقی بر اقتصاد خواهد گذاشت.

 شیوع ویروس کرونا میلیون‌ها آمریکایی را مجبور کرده به جای رفتن به مدارس و محل کار در خانه‌های خود بمانند. دولت های ایالتی و محلی سیاست هایی را در جهت تعطیلی مدارس و رستوران‌ها و مراکز عمومی در تلاش برای مهار این ویروس به کار گرفته اند.

لیدیا بوسور، اقتصاددان ارشد آمریکا در آکسفورد ایکانامیکس در نیویورک گفت:« اختلال های به وجود آمده از ویروس کرونا موتور اصلی اقتصاد را متوقف خواهد کرد. ماندن مصرف‌کنندگان در خانه از ترس ویروس کرونا به هزینه ها و مصرف اجتماعی آسیب قابل توجهی خواهد زد».

 خرده فروشی در آمریکا ماه گذشته 0.5 درصد پایین آمد که بیشترین کاهش از دسامبر 2018 بود. خرده فروشی در فوریه نسبت به سال گذشته 4.3 درصد افزایش داشته است. البته بخش‌های مربوط به خودرو، بنزین، محصولات ساختمانی و خدمات غذایی در ماه گذشته تغییری نداشتند. خرده فروشی تا حد زیادی به بخش هزینه کرد مصرف‌کنندگان از تولید ناخالص داخلی مربوط می شود.

ویروس کرونا تا حالا جان بیش از 7100 نفر را در سراسر جهان گرفته و حدود 182260 نفر را مبتلا کرده است. مقامات بهداشتی می گویند آمار بیشتر از این مقدار است. چون در بسیاری کشورها از جمله آمریکا، تست های تشخیصی این بیماری در همه جا قابل دسترس نیست. این ویروس حمل و نقل، تفریحات و صنعت گردشگری را به همراه بخش تولید فلج کرده است.

 فدرال رزرو نیویورک در دوشنبه گزارش داد فعالیت کارخانه ای در این ایالت در ماه مارس کاهش چشمگیری داشته و به پایین ترین حد  از سال 2009 رسیده است.

 این بخش که 11 درصد اقتصاد آمریکا را تشکیل می دهد تحت تاثیر مشکلات بوئینگ به خاطر زمین گیر شدن جت های مکس 737 و همچنین جنگ قیمت بین روسیه و عربستان هم قرار گرفته است. کاهش قیمت نفت به تولید کنندگان آمریکایی آسیب می رساند.

 انتهای پیام/71

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین
بانک سرمایه