تفاوت آلرژی فصلی با کرونا چیست؟/ چه کسانی ناقل بیماری‌‌اند؟


تفاوت آلرژی فصلی با کرونا چیست؟/ چه کسانی ناقل بیماری‌‌اند؟

یک فوق تخصص ریه با بیان اینکه افراد بدون علامت و کودکان نیز می‌‌توانند ناقل بیماری کرونا باشند، تفاوت علائم کرونا با آلرژی و رفلاکس معده را تشریح کرد.

دکتر عاطفه عابدینی فوق تخصص ریه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم در پاسخ به این سؤال که "آیا فرد بدون علامت نیز می‌‌تواند ناقل ویروس کرونا باشد؟" اظهار کرد: بله! اگر فردی مبتلا به کرونا شود تا پنج روز قبل از شروع علائم می‌‌تواند باعث انتشار ویروس و انتقال آن شود و حتی فرد می‌‌تواند تا پایان بیماری نیز بدون علامت بالینی باشد.

آیا کودکان نیز به کرونا مبتلا می‌‌شوند؟

وی درباره ابتلای کودکان به ویروس کرونا تصریح کرد: کودکان نیز می‌‌توانند به این ویروس مبتلا شوند اما عموماً علائم زیادی از خود بروز نمی‌‌دهند و بیشتر، ناقل هستند؛ در کودکان شاهد گرفتاری‌‌های سخت به دلیل کرونا نیستیم.

تفاوت کرونا با حساسیت فصلی (آلرژی) چیست؟

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره تفاوت‌‌های آلرژی یا حساسیت فصلی و کرونا تصریح کرد: علامت بارز آلرژی، ریزش اشک و آبریزش بینی و خارش گلو است اما آبریزش بینی در بیماری کرونا شایع نیست و احتمال بروز آن زیر پنج درصد است و معمولاً ریزش اشک در کرونا وجود ندارد؛ همچنین حالت کوفتگی و خستگی بدن و بدن‌‌درد که در کرونا بروز پیدا می‌‌کند در سرماخوردگی و حساسیت کمتر است.

کدام سرفه‌‌های خشک به کرونا مربوط است؟

عابدینی با بیان اینکه افراد دچار رفلاکس معده، معمولاً پس از مصرف برخی مواد غذایی خاص یا دراز کشیدن ممکن است سرفه‌‌های خشکی داشته باشند، خاطرنشان کرد: در کرونا، تب، خستگی، بدن‌‌درد به‌‌وجود می‌‌آید در حالی که فرد دچار رفلاکس معده خودش می‌‌داند که در چه مواقعی دچار رفلاکس و سرفه‌‌های خشک می‌‌شود و بنابراین نباید با یک سرفه خشک، نگران کرونا بود.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon