نیمی از تهرانیها هنوز ابتلا به کرونا را جدی نگرفتهاند/ اهمیت مسئولیت فردی در پیشگیری از شیوع
سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی با تاکید بر اینکه در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا مسئولیت فردی اهمیت بسیاری دارد، گفت: طبق آخرین نظر سنجی شهرداری تهران هنوز ۵۰ درصد از شهروندان تهرانی به معنای واقعی ابتلا به این ویروس را جدی نگرفتهاند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید مالک حسینی در برنامه "دو نیمه ماه" شبکه دو سیما گفت: شیوع ویروس کرونا در کنار چالشها و تهدیدهایش، ما را در موقعیتی قرار داده که می توان از این تهدید فرصت ساخت. شیوع کرونا ما را آگاه کرد که باید الگویهای رفتاریمان به ویژه در موضوع سلامت و خود مراقبتی را تغییر دهیم.
وی با اشاره به اینکه یکی از ماموریتهای اصلی سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی مسئولیتپذیری اجتماعی است، افزود: تجربه نشان داده مردم ما در چنین موقعیتهایی از خودگذشتگی بسیاری دارند. با شیوع ویروس کرونا و افزایش کار مددکاران و کارکنان گرمخامهها فراخوان جذب نیروی داوطلب را دادیم. بیش از 40 نفر در این فراخوان مشارکت کردند.
سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی ادامه داد: در صورتی این افراد در این فراخوان داوطلب شدند که آگاهانه می دانستند با حضور در گرمخانهها و گشتهای فوریت اجتماعی در صف مقدم مبارزه با ویروس کرونا هستند و خطر ابتلا آنها را تهدید میکند.
حسینی با اشاره به اینکه هم اکنون در گرمخانههای شهرداری تهران به بیش از 2 هزار نفر خدمات شبانه روزی ارائه میشود، تصریح کرد: مدتی پیش میزبان نماینده سازمان بهداشت جهانی بودیم. ایشان از اینکه روزانه به این تعداد فرد بیسرپناه خدمات ویژه ارائه میشد، این اقدام را قابل تحسین دانست و از شهرداری تهران به خاطر این خدمات قدردانی کرد.
وی با تاکید بر اینکه در این بحران و اتفاقات اینچنینی توحه به مسئولیت فردی اهمیت بسیاری دارد عنوان کرد: هنوز تعدادی از شهروندان شیوع ویروس کرونا را جدی نگرفتهاند. طبق آخرین نظر سنجی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران هنوز 50 درصد از شهروندان تهرانی به معنای واقعی ابتلا به این ویروس را جدی نگرفتهاند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون اطلاع رسانیهای خوبی در خصوص ویروس کرونا انجام شده است، تصریح کرد: در شهرداری تهران بیش از 40 هزار نفر در حال خدمت شبانه روزی به شهروندان هستند در حالی که بنا به نوع خدمتی که می کنند در معرض خطر ابتلاع به ویروس کرونا هستند و همه این کارکنان و مدیرانی که در خط مقدممبارزه با کرونا قرار دارند امسال برای حفاظت از سلامت شهروندان تعطیلات نوروزی نخواهند داشت.
حسینی با تشریح خدمات شهرداری تهران به کودکان کار که نه از حیث وظیفه بلکه در چارچوب مسئولیت پذیری اجتماعی است بیان کرد: در هفت روز گذشته بیش از هزار و 400 پرس غذای گرم و انواع تجهیزات و امکانات حفاظتی بین کودکان زبالهگرد توزیع شد.
سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی ادامه داد: شهرداری تهران با همکاری داوطلبانه روانشناسان در دو سطح عموم شهروندان و ویژه کارکنان شهرداری تهران و خانواده های آنها خدمات رایگان مشاوره کاهش اضطراب ارائه میدهد. همچنین همکاران ما در معاونت امور اجتماعی و فرهنگی با همکاری سازمان میادین میوه و تره بار امروز میوه شب عید 3 هزار سالمند را به منظور سهولت دسترسی آنها، تامین کرده و درب منازل آنها تحویل دادند.
حسینی تاکید کرد: با همه مشکلات نگهداشت اجتماعی شهر در شرایط مطلوبی است و در شرایط سخت کنونی میتوانیم به مردم اطمینان بدهیم که از افراد بی پناه شهر محافظت خواهیم کرد.
انتهای پیام/