مردم قزوین با ماندن در خانه کادر درمانی را یاری کنند
گروه استانها- این روزها علی رغم شروع سال جدید و ایام فراغت برای قالب مردم، همشهریهای فداکار ما در گروه درمان روزهای سختی را سپری میکنند، مردم با ماندن در خانه میتوانند باری از دوش کادر درمان برداشته و آنان را در مهار بیماری کرونا یاری کنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، این روزها که مدافعان سلامت بدون وقفه در مراکز درمانی مشغول خدمترسانی به بیماران کرونایی هستند، مردم با خلق صحنههایی در فضای استان خستگی آنان را مضاعف میکنند. با وجود توصیههای مدام ستاد ملی مقابله با کرونا بر ماندن در خانه و قرنطینه خانگی، فضای شهرهای استان قزوین مملو است از جمعیتی که با نگاه سهلانگارانه به این توصیهها در بازارها و فروشگاهها برای خرید ارزاق شب عید حضور یافته تا باری بیشتر بر دوش پزشکان و پرستاران زحمتکش بگذارند.
مجاهدان و مدافعان سلامت در بیمارستانها شب و روز خود را برای خدمت به بیماران کرونایی یکی کردهاند و این روزها در اوج خستگی بهسر میبرند. این مجاهدان خط مقدم مقابله با بیماری کرونا زمانی بر این مشکل فائق میآیند که اراده مردم همگام با توصیههای پیشگیرانه پزشکی باشد و این در حالی است که در غیر این صورت عبور از این جنگ محتمل بیولوژیک، تلفات زیادی بر دست باقی خواهد گذاشت.
یکی از پرستاران تلاشگر و مجاهد بیمارستان بوعلی سینا قزوین در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قزوین اظهار داشت: از مردم خواهش میکنم که در خانه بمانند زیرا در شرایط کنونی خرید عید و مسافرت اصلا و ابدا واجب نیست.
وی با بیان این که این روزها به پرستارها و خانوادههای آنان بسیار سخت میگذرد، تصریح کرد: از لحظه ورود به بیمارستان و خروج از آن استرس حفظ جان بیمار و امکان ابتلای همکاران، همراهان بیمار و خانوادههای کادر درمان به ویروس کرونا در وجودم نهفته است.
مردم کرونا را جدی نگرفتهاند
این پرستار قزوینی عنوان کرد: هنگامی که از پنجره بیمارستان به فضای شهر نگاه میکنم به این نتیجه میرسم که مردم نه از داخل بیمارستانها خبر دارند و نه کرونا را جدی گرفتهاند.
وی با اشاره به پوشیدن لباسهای سنگین و خستهکننده در بخش بیماران کرونایی تصریح کرد: وقتی که در رختکن بیمارستان این لباسها را میپوشیم با گفتن جملاتی مانند هر سختی روزی تمام میشود، مردم ایران با همدلی و با رعایت نکات بهداشتی کرونا را در آینده نزدیک شکست میدهند، خدا با ما است و غیره سعی میکنیم با روحیه بالا، انرژی مضاعف و امید به خدا وارد بخش بیماران کرونایی شویم.
این پرستار مدافع سلامت قزوینی با بیان این که تازه بعد از پوشیدن این لباس نوبت به زدن ماسک و شیلد (طلقهای محافظ صورت) و پوشیدن دستکش فرا میرسد ادامه داد: از فرط استفاده طولانی مدت این اقلام بهداشتی در طول روز جای کش ماسک و شیلد بر روی صورتهایمان نقش بسته و چروک به وضوح در دستهایمان قابل رویت است.
لباس یک بار مصرف را چندین بار میپوشیم
وی با اشاره به جیرهبندی دستکش و ماسک در بیمارستان خاطرنشان کرد: کمبود تجهیزات بهداشتی باعث شده که چندین بار لباسهای یک بار بار مصرف را شسته و مجدد بپوشیم.
این پرستار قزوینی با تاکید بر این که هر لحظه در معرض این ویروس قرار داریم عنوان کرد: پس از کلی گزارشنویسی و سر و کار داشتن با بیماران کرونایی با آلودگی که بر روی لباسهایمان ایجاد شده حتی امکان خوردن یک استکان چایی را هم نداریم.
صدای اذان نور امیدی در دلهایمان ایجاد میکند
این پرستار بیمارستان بوعلی سینا قزوین گفت: با صدای اذان نور امید در دلهایمان ایجاد شده و از این که خدا تلاش ما را برای حفظ جان خلق خود میبیند بسیار خوشحال و پرانرژی میشویم.
وی ادامه داد: برای این که جایی آلوده نشود با همان لباسهای آلوده به ویروس رو به قبله ایستاده و نماز را بر روی یک سجاده مخصوص این روزهای کرونایی اقامه میکنیم.
این پرستار قزوین با تاکید بر این که ویروس در محیط دارای رطوبت زیر ماسک به راحتی رشد میکند ادامه داد: از صبح تا شب فقط یک ماسک N95 در اختیار ما میگذارند و اکثر کادر درمان با هزینه خودشان این نوع ماسک را تهیه میکنند.
وی کمبود کادر درمان و نبود مکان مناسب برای قرنطینه پرستاران را اسباب خستگی و استرس بیشتر آنان دانست و تصریح کرد: خوابگاهی در نظر گرفته شده تا تمام پرستاران کرونا مثبت و کرونا منفی در آنجا قرنطینه شوند و بعد از حضور در شیفتهای طولانی مدت، تهیه ناهار و شام نیز بر عهده خود پرستاران است.
این پرستار جهادگر ادامه داد: روزهای زیادی است که به جهت احتمال ناقل بودن این بیماری، خانوادههای خود را ندیده و در شیفتهای طولانی بهسر میبریم، لذا از مسئولان ذیربط تقاضا دارم که بر سلامت پرستارانی که جان خود را در این پیکار گذاشتهاند، اهتمام ورزند.
وی با تاکید بر حضور مردم در خانه و قرنطینه خانگی گفت: با این کار باری را از دوش کادر درمان برداشته و آنان را در مهار این بیماری بیماری یاری کردهاید.
انتهای پیام/ح