گزارش تسنیم از کارآفرینی در کمیته امداد؛ اولویت کمیته امداد در استان مرکزی کمک به توانمندسازی مددجویان است
مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی با بیان اینکه اولویت کمیته امداد در استان مرکزی کمک به توانمندسازی مددجویان است گفت: ۷۰ درصد مددجویان کمیته امداد استان مرکزی افراد از کارافتاده هستند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، اشتغالزایی، کارآفرینی و کاهش فقر بر توسعه اقتصاد یک کشور بسیار مهم است یکی از اهداف مهم توسعه اقتصادی شهرها و روستاها ایجاد اشتغال است.
کمیته امداد امام خمینی(ره) یکی از نهادهای بسیار مهم و تاثیر گذار در زمینه اشتغالزایی و توانمندسازی افراد است، یکی از سیاستهای اصلی کمیته امداد امام خمینی(ره) از بدو تاسیس توانمندسازی و خودکفایی نیازمندان بوده و تا به امروز توانسته خدمات ارزشمندی در این زمینه ارائه دهد.
کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی در راستای توانمندسازی هر چه بیشتر مددجویان خود سعی در برگزاری برنامههای توانمندسازی متفاوت بوده است.
2 هزار دانشجو تحت پوشش کمیته امداد استان مرکزی
قنبر موسینژاد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به اقداماتی که برای توانمندسازی مددجویان انجام شده اظهار داشت: 6 هزار دانشآموز و حدود 2 هزار دانشجو تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند که متناسب نیاز به آنها کمک میکنند، بخشی از نیازهای آنها را کمیته امداد و خیران تامین میکنند و ماهیانه مبالغی برای آنها میپردازیم.
وی افزود: حدود 2 هزار دانشجو و دانشآموز یتیم و 4 هزار نفر از آنها فرزندان محسنین هستند که کمیته امداد خمینی(ره) به طریق روشهای مختلف کمک میکند تا نیاز آنها برطرف شود، 27 هزار خانواده با سرپرستی بانوان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند.
مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی خاطرنشان کرد: تمام وامهای پرداختی کمیته امداد امام(ره) در قالب قرضالحسنه است، کمیته امداد امام خمینی(ره) بخشی از کمکهای خود را از طریق تسهیلات بانکی و بخشی دیگر از طریق منابع کمیته امداد پرداخت میکند.
پرداخت تسهیلات 50 میلیون ریالی کارگشایی در استان مرکزی
موسی نژاد با اشاره به اینکه مددجویان وامهای باسقف 5 میلیون تومان در قالب وامهای کارگشایی دریافت میکنند گفت: وامهای با سقف 5 میلیون تومان بدون کارمزد و وامهای بالای 5 میلیون تومان 3 درصد از آنها کارمزد است، تمان فعالیتهای کمیته امداد امام خمینی(ره) در راستای توانمندسازی خانوادههای تحت پوشش خود است اما به سبب شرایط بعضی از خانوادهها امکان توانمندسازی آنها وجود ندارد.
وی بیان کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) در راستای ایجاد اشتغال خودکفایی اعضا و خروج آنها از زیر حمایت خود به اعضای تحت پوشش بستههای حمایتی با عنوان تسهیلات اشتغالزایی میدهد که بخشی از صندوق قرض الحسنه امداد ولایت و بخش دیگر به روش معرفی اعضا به بانک پرداخت میکنند.
30 درصد مددجویان کمیته امداد استعداد توانمندسازی دارند
مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی ادامه داد: هم اکنون 70 درصد از مددجویان کمیته امام خمینی(ره) افراد سالخورده، زمینگیر و با بیماریهای صعبالعلاج تشکیل میدهند و 30 درصد استعداد توانمندسازی در آنها وجود دارد که در پروسه 5 ساله این افراد را توانمند میسازیم.
موسینژاد با اشاره به نحوه حمایت از زوجهای تحت پوشش کمیته امداد استان مرکزی افزود: خدمات کمیته امداد امام خمینی(ره) در این زمینه فقط به کمک هزینه جهیزیه محدود نیست بلکه این زوجها از مشاورههای قبل، حین و بعد از ازدواج بهره میبرند خیران در تهیه جهیزیه برای زوجهای مددجو کمک بسیاری کرده اند به دختران تحت پوشش تا سقف 5 میلیون تومان به آنها پرداخت میکنیم و اگر فردی بدون کار با دختر تحت پوشش ازدواج کند میتواند از خدمات اشتغال کمیته امداد استفاده کند.
45 هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد استان است
مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی خاطرنشان کرد: حدود 45 هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) استان است و امسال 26 هزار میلیارد تومان صندوق قرضالحسنه امداد ولایت و 27 میلیارد تومان تا 53 میلیارد تومان از طریق همافزایی با یکی از بانکهای قرضالحسنه به افراد تحت پوشش در زمینههای کارگشایی، مسکن و اشتغال پرداخت کرده است.
انتهای پیام/711/ح