ووشو ایران در سال ۹۸؛ پایان ۱۳ سال مدیریت موفق علی‌نژاد با تکرار قهرمانی ساندا در مهد ووشو جهان


ووشو ایران در سال 98؛ پایان 13 سال مدیریت موفق علی‌نژاد با تکرار قهرمانی ساندا در مهد ووشو جهان

ووشو ایران در سال ۹۸ در تداوم روند موفقیت‌های سالیان اخیر در مسابقات جهانی چین عنوان قهرمانی ساندای خود را تکرار کرد تا مهدی علی‌نژاد آخرین ماموریت خود در این فدراسیون را نیز به خوبی انجام بدهد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، سال 98 با تداوم روند موفقیت‌های رشته ووشو در سالیان اخیر در بخش‌های پایه و بزرگسالان و تغییر مدیریتی این فدراسیون بعد از 13 سال مدیریت موفق مهدی‌علی‌نژاد همراه بود. ووشو در سال گذشته دو رویداد مهم آسیایی در بخش جوانان و جهانی در بخش بزرگسالان را داشت که همانند گذشته با موفقیت نمایندگان کشورمان همراه بود.

ابتدا در اواخر مردادماه و اوایل شهریورماه سال گذشته دهمین دوره رقابت‌های ووشو جوانان آسیا در دو بخش تالو و ساندا در برونئی برگزار شد و تیم‌های پایه کشورمان با تداوم روند موفقیت‌های سالیان اخیر خود در ساندا به مقام نایب قهرمانی آسیا و در مجموع در جایگاه سوم آسیا ایستادند. 

دستاوردی که تکرار روند گذشته نتایج این تیم در سال 2017 و مسابقات کره‌جنوبی بود، اما با این تفاوت که دیگر مانند دوره‌های گذشته خبری از مربیان چینی در کنار تیم‌های کشورمان حضور نداشت و تیم‌های پایه کشورمان با حضور مربیان جوان ایرانی به این افتخارات رسیدند. در دوره قبلی 3 سرمربی چینی در بخش‌های مختلف تیم‌های ملی حضور داشتند و تنها امیر اوجاقی سرمربی ساندای پسران بود، اما در این دوره فرشاد عربی، امیر اوجاقی، خدیجه زینال‌زاده  و محبوبه کریمی به عنوان مربیان جوان و آینده دار، هدایت تیم جوانان را در بخش های مختلف برعهده داشتند و تیم ایران را به موفقیت رساندند.

تیم کشورمان در بخش ساندا و با هدایت امیر اوجاقی در برونئی موفق به کسب  6 مدال طلا، یک مدال نقره و 4 مدال برنز شد و  روی سکوی نایب قهرمانی آسیا ایستاد. تیم چین با 8مدال  طلا، 2 مدال نقره و یک مدال برنز قهرمان شد و ویتنام با 2 مدال طلا، 2 مدال نقره و 4 مدال برنز به عنوان سومی دست یافت.

در مجموع رقابت‌های ساندا و تالو نیز تیم کشومان  با کسب 7 مدال طلا، 5 مدال نقره و 11 مدال برنز و تنها به خاطر تعداد کمتر مدال نقره نسبت به تیم ماکائو مجددا به عنوان سومی آسیا دست یافت. چینی‌ها با 20 طلا، 2 نقره و یک برنز اول شد و ماکائو  در حالی که تمامی مدال‌های خود را در تالو کسب کرده بود با 7 طلا، 9 نقره و 3 برنز در جایگاه دوم قرار گرفت.

مهدی علی‌نژاد , ووشو ایران , ووشو , فدراسیون ووشو ایران ,

اما کار بزرگ ووشو ایران در سال گذشته کسب عنوان قهرمانی در بخش ساندای پانزدهمین دوره مسابقات جهانی این رشته در کشور چین و مهد ووشو دنیا بود که نتیجه سال‌ها مدیریت و برنامه‌ریزی علی‌نژاد  و کادرفنی تیم ملی ساندا در رشته ووشو بود. 

دستاورد بی‌نظیری که با کسب 8 مدال طلا از 8 فرصت در دو بخش مردان و زنان حاصل شد و موفقیت بزرگ دیگری را برای ساندا و ووشو ایران رقم زد. تیم ایران در حالی در چین، عنوان قهرمانی دوره گذشته خود در روسیه را تکرار کرد که چینی‌ها با گرفتن میزبانی مسابقات به دنبال باز پس گرفتن این عنوان از تیم کشورمان بودند، اما نه تنها در هدف خود ناکام شدند بلکه از لحاظ مرغوبیت جنس مدال نیز شاهد بهتر شدن عملکرد نمایندگان ایران بودند. 

در ساندا و پس از تیم کشورمان، چین با 6 طلا، یک نقره و یک برنز به عنوان دومی دست یافت و ویتنام با یک طلا، 2 نقره و 2 برنز سوم شد.

نمایندگان تالو کشورمان نیز با کسب یک مدال طلا توسط محمد علی مجیری، دو مدال نقره توسط هانیه اخلاقی و برنز زهرا کیانی عملکرد موفقی را نسبت به دوره‌های گذشته از خود به نمایش گذاشتند. 

در مجموع مسابقات ساندا و تالو نیز تیم ملی کشورمان  با کسب  9 مدال طلا، دو نقره و یک برنز ضمن کسب عنوان نایب قهرمانی، بهترین دستاوردی مدالی خود در تاریخ مسابقات جهانی را کسب کرد. چین با 14 طلا، یک نقره و یک برنز اول شد و هنگ‌کنگ با پنج طلا، چهار نقره و یک برنز به مقام سومی دست یافت.

مهدی علی‌نژاد , ووشو ایران , ووشو , فدراسیون ووشو ایران ,

ووشو از معدود رشته‌های ورزشی کشورمان است که در کسب کرسی‌های بین‌المللی عملکرد خوبی داشته است و این روند را در سال 98 نیز بهبود بخشید. مهدی علی‌نژاد که پیش از این در هیئت رئیسه فدراسیون جهانی حضور داشت، در جریان مسابقات جهانی چین با رای کنگره فدراسیون جهانی برای 4 سال دیگر نیز به عضویت هیئت رئیسه انتخاب شد. 

امیر عباس لشگری نیز پس از 8 سال حضور در کمیته پزشکی فدراسیون جهانی به ریاست این فدراسیون انتخاب شد تا در حال حاضر ریاست کمیته پزشکی فدراسیون آسیایی و جهانی این رشته را برعهده داشته باشد. 

حسین اوجاقی سرمربی تیم ملی ووشو کشورمان نیز در جریان مسابقات جهانی مجددا در کمیته ورزشکاران این فدراسیون ابقا شد و زهرا ناطقی به عنوان یکی از اعضای کمیته زنان فدراسیون جهانی انتخاب گردید.

اما حسن ختام فعالیت‌های ووشو در سال 98 با تغییر مدیریت این رشته بعد از 13 سال حضور موفق مهدی‌علی‌نژاد در این فدراسیون بود. علی‌نژاد که در اواخر آذرماه به عنوان سرپرست  معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای این وزارتخانه منصوب شده بود در اواخر سال پس از 13 سال فعالیت از فدراسون ووشو رفت  تا شاهد حضور علیرضا خسروی به عنوان سرپرست فدراسیون ووشو باشیم. 

خسروی به خوبی می‌داند باید در سریعترین زمان ممکن شرایط را برای برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون ووشو مهیا و زمینه را برای برگزاری انتخابات فراهم کند. 

انتهای پیام/ 

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار ورزشی
اخبار روز ورزشی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon