جزئیات تدریس معلمان در کلاس درس مجازی و شبکه اجتماعی "شاد"
سرپرست مرکز برنامهریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش گفت: در شبکه اجتماعی "شاد" تمام کلاسهای مدرسه فعال هستند، مدیر نظارت میکند و معلم با ورود به کلاس خود در جمع تمام دانشآموزان تدریس مجازی دارد.
مهدی شرفی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره افتتاح شبکه اجتماعی "شاد" و برگزاری کلاسهای درس مجازی دانشآموزان اظهار کرد: شبکه اجتماعی "شاد" به صورت سراسری افتتاح نشده و هماکنون از آن رونمایی شده است و برای تعدادی از مدارس در استانهای مختلف فعال و قابل دسترسی تا کارها را پیش ببرند و ما نیز بتوانیم ظرفیتها را بسنجیم، پس از پایان تعطیلات عید، این شبکه اجتماعی به صورت سراسری فعال خواهد شد.
وی افزود: هر فردی که در پیامرسانها فعالیت میکرد میتواند از شبکه اجتماعی "شاد" استفاده کند و تفاوت آن با پیام رسانها این است که در پیامرسانهای عادی کنترلی نداشتیم اما هم اکنون کلاسهای رسمی دانشآموزان به شکل گروههای مجازی ایجاد میشود که مدیر مدرسه در این شبکه اجتماعی حضور دارد و کل کلاسهای مدرسه نیز در این شبکه هستند و معلم با ورود به شبکه اجتماعی "شاد" وارد کلاس درس خود میشود و داخل کلاس درس تمام دانشآموزان حضور دارند و میتواند حضور و غیاب کند، درس داده و به سوالات دانشآموزان پاسخ دهد.
شرفی گفت: در آینده ابزارهای دیگر همچون ابزارهای آزمون ساز و فیلمهای آموزشی آپارات البته بعد از تایید سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی به این فضا اضافه شده و در دسترس دانشآموزان و معلمان قرار می گیرد.
سرپرست مرکز برنامهریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: هماکنون زیرساختی در آموزش و پرورش برای یادگیری الکترونیک دانش آموزان فراهم و 1500 فیلم آموزشی و محتوای آماده داخل شبکه قرار داده شده است و معلمان میتوانند محتوا طراحی یا از این فیلمها استفاده کنند.
وی در پاسخ به این پرسش که در آموزش مجازی یکی از مشکلات عدم دسترسی دانش آموزان مناطق محروم به این آموزشها و اینترنت است، گفت: در آموزش تلویزیونی مناطق محروم هدف اصلی هستند و در تفاهمنامهای که پیش از این داشتیم 25 هزار مدرسه روستایی به شبکه اطلاعات متصل شدهاند، دسترسی به شبکه اجتماعی شاد به صورت وب نیز فراهم است و تلاش میکنیم تا اینترنت آن رایگان باشد این امکان تا پایان تعطیلات مدارس فراهم شده است.
انتهای پیام/