سخنگوی مجلس: تحقق «جهش تولید» در گرو افزایش ظرفیت تولید محصولات داخلی است


سخنگوی مجلس: تحقق «جهش تولید» در گرو افزایش ظرفیت تولید محصولات داخلی است

سخنگوی هیئت‌ رئیسه مجلس گفت: راهکار تحقق شعار جهش تولید در واقع افزایش ظرفیت تولید محصولات استراتژیک داخلی و جلوگیری از واردات بی‌رویه است.

اسدالله عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، شعار جهش تولید را الگوی تمام‌عیار و استراتژیک برای اداره کشور در سال 99 دانست و اظهار داشت: مساله اقتصاد مقاومتی و رونق تولید که در سال‌های پیش توسط مقام معظم رهبری به‌عنوان شعارهای سال تعیین شدند باید همچنان مورد توجه باشد و معتقدم که جهش تولید نیز به حلقه شعارهای پیشین متصل است.

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر اقتصاد کشور در اولویت قرار دارد تصریح کرد: دشمنان با اِعمال تحریم‌های اقتصادی و فشارهای مختلف به دنبال ضربه زدن به اقتصاد کشور هستند بنابراین ما نیز باید امسال راهبردمان مقابله و خنثی‌سازی فشارهای دشمن و تقویت اقتصاد کشور درکنار تحقق شعار جهش تولید باشد.

عباسی به ضرورت استفاده حداکثری از توانمندی‌های داخلی تاکید کرد و افزود: رهبر معظم  انقلاب با توجه به شرایط کشور، برنامه و چشم‌انداز اقتصادی خوبی ترسیم کرده و نقشه راه مشخص کردند لذا مسئولان، قوای سه گانه و سازمان‌های مختلف نیز وظیفه دارند که با انسجام، وحدت و با یاری یکدیگر برای تحقق شعار جهش تولید و تقویت اقتصاد تلاش کنند.

وی بیان کرد: خوشبختانه در طول سال 98 که به‌عنوان سال رونق تولید نامگذاری شد صدها بنگاه و شرکت‌های تولیدی نیمه فعال یا تعطیل شده مجداً فعالیت خود را آغاز کرده و احیا شدند و ظرفیت تولیدشان نیز افزایش یافت اما برای تحقق شعار جهش تولید باید ظرفیت تولید کالاها و محصولات داخلی امسال با رشد قابل توجهی همراه باشد.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس با اشاره به لزوم افزایش ظرفیت تولید محصولات استراتژیک بیش از نیاز کشور تصریح کرد: در این مسیر اگر ظرفیت تولید محصولی حدود 30 درصد باشد باید آن را به 100 درصد برسانیم و به عنوان مثال ظرفیت تولید بنزین در کشور با توجه به نیاز کشور باید به 100 میلیون لیتر در روز برسد.

عباسی، نقش آمایش سرزمینی و بهره‌مندی از توانایی جمعیت تحصیلکرده و جوانان توانمند و فارغ‌التحصیل را در ارتقاء ظرفیت‌های شاخص منطقه‌ای و استانی ضروری دانست و افزود: استان گیلان جزو استان‌های نمونه کشور در حوزه تولید محصولات کشاورزی و استراتژیک است که باید به بهترین نحو از این ظرفیت‌ها در جهت توسعه استان بهره برد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به لزوم افزایش ظرفیت تولید محصولات کشاورزی اعم از زیتون، چای، برنج، بادام زمینی، ماهی و سایر تولیدات در استان و بهره‌مندی از بازارهای کشورهای منطقه برای عرضه این محصولات گفت: به‌عنوان مثال زمانی‌که بتوانیم تولیدات زیتون و باغات زیتون خود را گسترش دهیم دیگر نیازی به وارد کردن زیتون نداریم.

عباسی با بیان اینکه تحقق شعار جهش تولید و افزایش ظرفیت تولید محصولات کشاورزی در گیلان باعث رنگی و پُر شدن سفره‌های مردم گیلان می‌شود افزود: چرا باید میزان فقر در کشور به‌حدی زیاد شود که از مجموع 80 میلیون نفر 60 میلیون نفر واجد شرایط برای دریافت کمک معیشتی باشند در صورتی‌که می‌توان با برنامه‌ریزی بیشتر روی ظرفیت تولید شرایط بهتری را برای مردم به وجود آورد.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس تصریح کرد: در استان گیلان همواره محور کشاورزی و فرآورده‌های مرتبط با این بخش مانند دامپروری، تولید مرغ و آبزی‌پروری و همچنین بخش گردشگری و جذب توریست و بهره‌مندی از شرکت‌های دانش بنیان و اقتصاد بنیان باید در اولویت باشد و بسترهای لازم برای بهره‌مندی از توانایی نخبگان و فارغ‌التحصیلان استان فراهم شود.

وی افزود: یکی از دلائلی که باعث شده تا استان گیلان در بخش درآمد سرانه جزو استان‌های آخر کشور باشد این است که میانگین درآمد مردم به شیوه سنتی اداره می‌شود درحالی‌که شیوه سنتی امروز حتی در بخش کشاورزی هم جواب نمی‌دهد بنابراین باید قابلیت‌ها را شناسایی و براساس آن برنامه‌ریزی درست داشته باشیم تا شاهد جهش تولید و ارائه کارنامه موفق در پایان سال باشیم.

انتهای پیام/612/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران