اظهارات وزیر ارتباطات در مورد ورود مسافران به همدان غیرتخصصی بود
فرماندار همدان با بیان اینکه اظهارات وزیر ارتباطات در مورد ورود مسافران به همدان غیرتخصصی بود گفت: مسئول رسیدگی به وضعیت جادهها و اعلام تعداد سفرهای انجام شده وزارت راه و شهرسازی است و نه وزیر ارتباطات.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حسین افشاری ظهر امروز در صحن علنی شورای شهر همدان که بهصورت فوقالعاده بهمنظور بررسی وضعیت شهر درباره ویروس کرونا برگزار شد با بیان اینکه صبح روز انتخابات نخستین جلسه ستاد مقابله با کرونا برگزار شد اظهار داشت: از همان ابتدا پیشبینی کنترل روشهای درمانی و مدیریت افکار عمومی برای مقابله با این بحران برنامهریزی و مشخص شد کدام یک از بیمارستانها در چه مرحلهای میتوانند اقدام به پذیرش بیمار کنند.
وی با اعلام اینکه با گذشته یک ماه و تشکیل قرارگاه زیستی و ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا این جلسات یک روز در میان برگزار میشود گفت: تمامی مسائلی که امروز در جامعه مطرح می شود با جزئیات در جلسه این دو ستاد مطرح شده و برای برطرف کردن آنها اقدامات لازم صورت میگیرد.
فرماندار همدان با اشاره به اینکه پیش از تعطیلی برنامه بساط گستران پیادهراه بوعلی و یا روزبازارها شاهد بودیم که مردم بدون دغدغه و بدون توجه به خطر کویید 19 در معابر تردد میکنند عنوان کرد: در روزهای گذشته متاسفانه مردم خطر ابتلا به کرونا را جدی نمیگرفتند و فکر میکردند این مسئله یک دروغ است اما امروز دغدغه جدی گرفته شده است.
وی با بیان اینکه 15 روز اخیر الگوی شروع بیماری کرونا در همدان تغییر کرده است، ابراز کرد: امروز مناطقی از شهر درگیر بیماری کرونا هستند که نه تنها افراد غیربومی در آنجا تردد ندارند بلکه نکات بهداشتی هم رعایت میشود یعنی آن مناطقی که شما فکر میکنید مسافرپذیر هستند آلودگی کمتری دارند.
افشاری در واکنش به توئیت وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه مسئول رسیدگی به وضعیت جادهها و تعداد سفرهای انجام شده وزارت راه و شهرسازی است و نه وزیر ارتباطات گفت: میزان تردد مسافرها به استان همدان علاوه بر نهاد یاد شده توسط راهنمایی و رانندگی و پلیسراه نیز رصد میشود و برای ما عجیب بود که یک وزیر چنین موضوعی را بیان کرد مسئلهای که سبب شد فضای استان به سمت امنیتی شدن برود.
وی با تاکید بر اینکه ما یک ملت هستیم و در کنار یکدیگر در طول 41 سال گذشته بحرانها را مدیریت کردهایم عنوان کرد: نباید همدلی و همبستگی مردم تبدیل به تنفر شود آن هم بهدلیل برخی مسائل مانند اینکه شیوع بیماری از شهری مثل قم بوده و یا اینکه چرا فلان فرد از فلان شهر به شهر ما میآید.
فرماندار همدان عنوان کرد: بارها به گروههای مردمی گفتهام روحیه مطالبهگری آسیبزا است و ما باید روحیه مسئولیتپذیری یا مطالبهگری مسئولانه را در جامعه ترویج کنیم چرا که اسلام همه ما را در برابر جامعه مسئول دانسته است.
وی تصریح کرد: امروز تیم بهداشت و درمان ما بهترین روش پیشگیری و مقابله با کرونا را ماندن در خانه میداند اما مردم به آن عمل نمیکند موضوعی که باید از طریق گروههای پژوهشی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و دلایل آن مشخص شود.
افشاری با اعلام این که بیشترین میزان شیوع ابتلا به کرونا مربوط به دید و بازدیدها و مجالس فاتحه و عروسی میشود بیان کرد: تردد در معابر عمومی و شلوغ در ردههای بعدی دلایل ابتلا به این بیماری قرار دارند.
وی با تاکید بر این که باید اعتماد به نهادهای رسمی و اطلاعاتی که آنها ارائه میدهند مورد توجه قرار گیرد اظهار داشت: وقتی ما تصمیمی را میگیریم باید جوانب آن را نیز بسنجیم بهعنوان مثال وقتی میخواهیم دستور تعطیلی برخی مشاغل را بدهیم باید بدانیم که 52 درصد اشتغال همدان مربوط به عرصه خدمات است.
فرماندار همدان با بیان اینکه هنگام تصمیمگیریها توجه به معیشت مردم برای ما در اولویت قرار دارد ابراز کرد: اگر ما این نکات را لحاظ نکنیم مجبوریم برای عملی شدن تصمیمات، قهری برخورد کنیم هر چند تا امروز نیز از تمامی ظرفیتهای قانونی و فراقانونی برای اجرای تصمیمات استفاده کردهایم.
وی با اشاره به اینکه ضرر برخی تصمیمات در حوزه مقابله با شیوع کرونا بیش از فواید آن است تاکید کرد: از همه میخواهیم از اقدامات خودسرانه که سبب بروز اتفاقات بد در جامعه میشود پرهیز کنند.
افشاری با قدردانی از اقدامات ستاد مردمی مقابله با شیوع کرونا در همدان نیز بیان کرد: از آنها میخواهیم همکاری خود با نهادهای مربوطه را تقویت کنند ما نیز تلاش میکنیم هر جا که لازم بود از ظرفیت این گروه استفاده کنیم.
وی اظهار داشت: مردم باید بدانند تعطیل کردن 26 هزار واحد صنفی تنها با یک ابلاغ امکانپذیر نیست هر چند امروز عملکرد آنها در تعطیل کردن واحدهای صنفی جای قدردانی و تشکر دارد.
فرماندار همدان بیان کرد: جالب است بدانید در گفتوگوی خبری که در صداو سیمای همدان برگزار شد طبق آماری که به ما ارائه دادند و با وجود اینکه جلسه درباره کرونا برگزار شده بود تنها کمتر از 8 درصد تماس گیرندگان با سامانه 162 درباره کرونا سوال کردند و 92 درصد از سوالا مربوط به مسائل اقتصادی کرونا داشتهاند.
انتهای پیام/742/ح