تداوم تلاش‌ها برای راه‌اندازی نقاهتگاه بیماران کرونایی گناباد/ سمن‌ها و نهادها پای کار بیایند

تداوم تلاش‌ها برای راه‌اندازی نقاهتگاه بیماران کرونایی گناباد/ سمن‌ها و نهادها پای کار بیایند

تلاش‌ها و رایزنی‌ها برای راه‌اندازی نقاهتگاه بیماران کرونایی در شهرستان گناباد همچنان ادامه دارد و ممکن است به زودی راه‌اندازی شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، هفته گذشته بود که رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد اعلام کرد در گناباد یک نقاهتگاه راه‌اندازی و گویا این موضوع مصوبه شورای تامین شهرستان نیز بوده است.

طی چند روز گذشته راه‌اندازی نقاهتگاه در شهرستان گناباد حاشیه‌هایی را به همراه داشته؛ ابتدا قرار بود این نقاهتگاه در محل «خانه معلم گناباد» راه‌اندازی شود که اعتراض اهالی روستای مجاور آن یعنی «دلویی» را به همراه داشت و بعد از ملغی شدن، قرار شد در محل سالن ورزشی هلال احمر گناباد این نقاهتگاه راه اندازی شود که این محل نیز واکنش همسایه ها را به همراه داشت.

همچنان محل راه‌اندازی نقاهتگاه در گناباد موضوعی است که مسئولان در حال پیگیری آن هستند تا با کمترین اعتراض و یا آسیبی راه‌اندازی شود.

جلیل مشاری؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد که این روزها بعد از ابتلای رئیس دانشگاه به کرونا نقش پررنگ‌تری دارد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گناباد اظهار داشت: برای عبور از کرونا، نیازمند مشارکت همگانی هستیم، سمن‌ها و خیریه‌ها هم پای کار بیایند تا با همبستگی بیشتر، بیماری را سریع‌تر کنترل نماییم. 

وی ادامه داد: این مرکز برای نگهداری از کسانی است که در منزل شرایط قرنطینه ندارند و بالطبع تا زمان بهبودی، از نقاهتگاه خارج نخواهند شد. سیستم درمانی هیچگاه برای بهبود بخشی از جامعه سلامت بخش دیگری را به خطر نمی‌اندازد.مردم مطمئن باشند تمام تمهیدات لازم بهداشتی مورد نیاز برای این نقاهتگاه توسط دانشگاه با همکاری سایر ارگان‌ها و ادارات انجام شده است.

مشاری بیان کرد: امن‌ترین محل برای در امان ماندن از ویروس کرونا منزل است و اگر به این مهم توجه نشود، در هر کجا امکان آلوده شدن به ویروس کرونا است.اگر این افراد که شرایط قرنطینه خانگی را ندارند در نقاهتگاه نگهداری نشوند، خطر آلودگی برای جامعه خواهند داشت. هر فرد ناقل می‌تواند حداقل سه نفر را آلوده کند که این روند به صورت تصاعدی ادامه خواهد یافت. شکستن این زنجیره مستلزم ماندن در خانه و ایجاد نقاهتگاه برای بیماران و ناقلینی است که امکان قرنطینه در منزل ندارند.

برای پیگیری بیشتر این موضوع به سراغ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز رفتیم که جواد صادقی‌نسب در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گناباد اظهار داشت: ایجاد نقاهتگاه جزئی از مراحل درمان بیمار کرونایی است. بیمار پس از ترخیص از بیمارستان توسط کادر درمان و به صورت ایزوله به محل نقاهتگاه برده می‌شود، در آن جا حق خروج را ندارد و تماماً کنترل می‌شود و هیچ گونه تهدیدی برای مردم به حساب نمی‌آید.

وی ادامه داد: ویروس کرونا در یک فرد بهبودیافته بسیار کمتر از فرد مبتلا شده‌ای است که تازه کرونا گرفته، جدای از آن هیچ راهی وجود ندارد که بیمار بهبود یافته بتواند ویروس را در فضا پراکنده کند. عبور و مرور آنان هم که در بیرون انجام نمی‌شود، از بیمارستان به نقاهتگاه هم به صورت ایزوله و کاملا استاندارد انجام می‌شود.

انتهای پیام/282/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon