در شورای هماهنگی مدیریت بحران کرمان چه گذشت/ از کمبودها و نیازهای مناطق سیل‌زده تا اقدامات سپاه


در شورای هماهنگی مدیریت بحران کرمان چه گذشت/ از کمبودها و نیازهای مناطق سیل‌زده تا اقدامات سپاه

شورای هماهنگی مدیریت بحران کرمان برگزار و کمبودها و نیازهای مناطق سیل‌زده و اقدامات سپاه، ارتش و نیروی انتظامی در مناطق آسیب‌دیده استان بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، شورای هماهنگی مدیریت بحران استان ظهر امروز به ریاست فدائی استاندار کرمان و با حضور دستگاه‌های عضو ستاد بحران در سالن پیامبر اعظم استانداری کرمان برگزار شد.

در این جلسه رضا فلاح مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان با بیان اینکه امدادرسانی به مردم آسیب‌دیده در سیل اخیر در استان همچنان ادامه دارد اظهار داشت: 3 کامیون اقلام کمکی به مردم در مسیر است.

وی با بیان اینکه 250 نیرو جمعیت هلال احمر استان در منطقه در حال فعالیت هستند گفت: امدادرسانی به روستاهای آسیب‌دیده در سیل بین دستگاههای مختلف تقسیم شده و امدادرسانی به روستاهایی که به هلال احمر سپرده شده عصر فردا به اتمام می‌رسد.   

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان با عنوان اینکه 2 هزار و 700 بسته امدادی تا روز گذشته در منطقه توزیع شده افزود: 800 بسته هم امروز به منطقه رسیده است.

وی با اشاره به انتقاداتی که به اقدامات هلال احمر در منطقه می‌شود گفت: وسعت منطقه بسیار زیاد است و نیروهای ما با هماهنگی با دهیاران توزیع اقلام امدادی را انجام می‌دهند.  

سرهنگ ناصر فرشید جانشین انتظامی استان کرمان در این جلسه با بیان اینکه از لحظات اولیه فرمانده انتظامی استان در منطقه حضور داشتند اظهار داشت: تیم‌هایی برای پشتیبانی گروه‌های امدادی هلال احمر تشکیل شد و این آمادگی برای روزهای آینده هم وجود دارد.

در این جلسه با تقدیر از اقدامات سپاه در منطقه بیان شد: مصون‌سازی و اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از وقوع سیل در شهرستان‌های رودبار جنوب و قلعه‌گنج به سپاه محول شده است.

در این جلسه همچنین مطرح شد تمامی کمک‌هایی که توسط نواحی بسیج استان جمع‌آوری می‌شود در جیرفت ضدعفونی، بسته‌بندی و به مناطق ارسال می‌شود.

حضور 53 گروه جهادی در جنوب استان، اتمام لایروبی خیابان‌های زهکلوت، شست‌وشوی منازل، توزیع هزار و 500 بسته غذایی و بهداشتی، اعزام بالگرد سپاه به منطقه، راه‌اندازی بیمارستان صحرایی سپاه، اعزام ماشین‌آلات سنگیت سپاه به منطقه، ترمیم 300 متر سیل‌بند ورودی زهکلوت، لایروبی قنوات روستاها، ضدعفونی منطقه و ... از جمله اقدامات انجام شده توسط سپاه و بسیج استان کرمان عنوان شد.

به گزارش تسنیم در این جلسه ارتباط ویدئو کنفرانسی با فرمانداران مناطق سیل‌زده استان هم برگزار شد.

محمود قانعی‌فرد فرماندار رودبار جنوب در این ارتباط با عنوان اینکه تاکنون به 115 روستای درگیر سیلاب در این شهرستان امدادرسانی شده است اظهار داشت: حدود 30 روستای این شهرستان در حوزه کوهستانی قرار دارند که به دلیل صعب‌العبور بودن و عدم دسترسی به این مناطق، کار امداد رسانی به آنها هنوز انجام نشده است.

مهدی شهسواری فرماندار شهرستان قلعه گنج نیز با بیان اینکه 150 خانوار شهرستان قلعه گنج نیازمند امدادرسانی اولیه بودند اظهار داشت: تاکنون تنها به 50 خانوار امدادرسانی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه امدادرسانی به 100 خانوار دیگر هنوز انجام نشده است تصریح کرد: تاکنون هیچ چادری توسط هلال احمر در این منطقه توزیع نشده است.

فرماندار شهرستان قلعه گنج با بیان اینکه در این منطقه حداقل به 49 چادر نیاز داریم افزود: 26 کیلومتر فیبر نوری در این منطقه آسیب دیده و نیازمند بیل مکانیکی هستیم.

مسعود جمیلی مدیرکل راهداری جنوب استان کرمان با اشاره به اقدامات انجام شده در جنوب استان در حوزه راه‌ها اظهار داشت: اصلاح و نگهداری پل‌ها در اولویت کار ماست و با توجه به احتمال در پیش بودن سیل در روزهای آینده باید اقدامات لازم را انجام دهیم تا در سیل بعدی پل‌های موجود تخریب نشوند.

انتهای پیام/511/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon