گزارش| مدرسه خانه اول دانشآموزان؛ تعطیلات کرونایی به معنای تعطیل شدن تحصیل نیست
باوجود مشکلاتی که شبکه اینترنتی کشور دارا است همچنان تحصیل متوقف نشده است و محصلان با شرکت در کلاسهای مجازی که توسط اساتید خود برگزار میشود دست از تعلیم و آموزش برنمیدارند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، باتوجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و لزوم حفظ سلامتی شهروندان بسیاری از فعالیتها به حالت تعویق درآمده که نهاد آموزش و پرورش نیز از این قاعده مستثنی نیست.
وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم به عنوان نهادهایی که وظیفه تعلیم و تربیت کشور را به عهده دارند جمعیت آماری بسیاری را درخود جای دادهاند که با شرایط کنونی حاکم در جامعه ملزم هستند تا اکثر فعالیتهای خود را به حالت تعویق و تعطیلی دربیاورند.
از همین رو معلمان، دانشجویان و دانشآموزانی که پیش از این مشغول تحصیل و تدریس بودند درحال حاضر با مطالعه خانگی و با برگزاری کلاسهای مجازی دست از تحصیل برنداشتند و معتقد هستند که هرخانه بستر مناسبی برای تحصیل است.
خبرنگار تسنیم اینبار به سراغ محصلان و معلمانی رفته که باوجود خانه نشینی و تعطیلی مراکز آموزشی همچنان مشتاقانه به انجام امور آموزشی میپردازند و دست از تحصیل و تدریس خود برنمیدارند.
محمدتقی شیرازی دبیر زبان انگلیسی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: امیدوارم که هرچه زودتر سایه این بیماری منحوس از کشور ما دور شود چراکه علاوه بر تلفات مالی و جانی و از دست دادن عزیزان، امر آموزش با مشکلات بسیاری مواجه شده که یکی از آنها عدم مشارکت عده کمی از دانش آموزان در مباحث یادگیری است.
وی بیان کرد: مدارس همانند سنگر سلامت کشور که پزشکان عزیز میهن در آن درحال خدمت هستند، معلمان هم به عنوان فرماندهان یادگیری دراین جبهه حضور دارند و شبانه روز در شبکههای اجتماعی درصدد پاسخگویی به دانش آموزان و والدین آنها هستند.
دبیر آموزش و پرورش تصریح کرد: شاید باور نکنید دراین مدت کار ما بیش از هر موقع دیگر سختتر و طاقت فرسا شده است، با این حال با شعار درخانه میمانیم سنگر آموزش را حفظ کرده و از دانش آموزان هم انتظار همکاری و مشارکت در این دوران سخت را خواستاریم و قرار نیست اگر به هرعلتی تعطیلی رخ دهد چرخ آموزش و اقتصاد کشور هم بخوابد، ما سربازان این جبهه هستیم و باید برای تربیت نسل جوان همانند گذشتگانمان تلاش کنیم.
اکبر صفدریان، دانشجوی رشته عربی نیز در اینباره اظهار داشت: با اینکه آموزش و یادگیری از طریق فضای مجازی به ظاهر آسان به نظر میرسد اما متاسفانه به خاطر اینکه در کشور ما زیرساختهای ارتباطی و شبکه اینترنت ضعیف است به علت حجم ترافیک، یادگیری از این طریق برای دانشجو بسیار سخت شده است.
دانشجوی رشته عربی عنوان کرد: باوجود مشکلات مطرح شده فرایند آموزش توسط اساتید انجام میگردد و بسیاری از دانشجویان از مطالب استفاده میکنند.
وی افزود: علاوه بر آموزش مجازی که روزانه وقتی را برای آن صرف میکنیم، قرنطینه خانگی باعث شده به مطالعه کتبی که از سالهای قبل آنها را برای مطالعه تهیه کرده بودیم بپردازیم که خوشبختانه از این لحاظ کمپینهای بزرگ مطالعاتی در شبکههای اجتماعی تشکیل شدهاند تا مردم را به مطالعه دعوت کنند که البته این عمل آنها جای تقدیر دارد.
دانشجوی رشته عربی ادامه داد و گفت: با اینکه از دیدار با خویشاوندان و اقوام محروم ماندهایم اما همین دوری و اضطراب باعث شده که تک تک لحظات ماندگاری را که از آنان در ذهن داریم به یاد آورده و بعد از گذراندن دوران بیماری، این دوریها را جبران و ارزش صله ارحام را به خوبی درک کنیم.
یکی از دانشآموزان پایه هفتم متوسطه نیز به عنوان نماینده دانشآموزان گفت: باوجود برنامههایی که وزارت آموزش و پرورش درنظر گرفته ازجمله برنامههای شبکه آموزش، ما ملزم هستیم تا در کلاسهای مجازی که دبیرانمان برای ما درنظر گرفتند شرکت کنیم و حائز نمره خوبی شویم.
به گزارش تسنیم، باتوجه به سخنان برخی از دانشآموزان، دانشجویان و حتی دبیران، باوجود مشکلاتی که شبکه اینترنتی کشور دارا میباشد همچنان تحصیل برقرار است و محصلان به کلاسهای مجازی که توسط اساتید برگزار میشود میروند و به غیر از آن به مطالعه کتب درسی و غیر درسی بیشتر میپردازند.