هفته اول سال ۹۹ از لحاظ شیوع ویروس کرونا در آذربایجانغربی چه گذشت؟
در هفته نخست سال ۹۹، شاهد ثبات و یا افزایش شیوع ویروس کرونا در برخی شهرستانهای آذربایجانغربی بودهایم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، از زمان شیوع ویروس کرونا در آذربایجانغربی، تاکنون 566 نفر به آن آلوده شده و از این تعداد 296 نفر بهبود یافتند و متاسفانه 43 نفر نیز جان خود را از دست دادهاند.
آمارهای شیوع این ویروس ناخوانده نشان میدهد که در هفته نخست سال 99، در برخی شهرستانها شاهد روند رو به رشد آن بوده و در برخی شهرستانها نیز این ویروس کنترل شده است.
چایپاره تنها شهرستان آذربایجانغربی در سال جاری بود که روند شیوع کروناویروس کاملا ثابت بوده و از اول تا هفتم فروردین، چهار نفر به این ویروس آلوده شده و در این شهرستان روند کنترلی وجود داشته است.
برخی شهرستانها مثل مانند ماکو تا سه روز اول امسال روند ثابت هشت نفر مبتلا را داشته اما از چهار تا 6 فروردین به 9 نفر رسید و دیروز با افزایش یک نفر دیگر شمار مبتلایان دورقمی شد و به 10 نفر رسیده است.
با وجود اینکه شهرستان تکاب به لحاظ جمعیت، سومین شهرستان آلوده استان به شمار میرود اما تا پنج روز نخست امسال تعداد 17 نفر به صورت ثابت به کروناویروس آلوده شده بودند که این تعداد در دور روز گذشته به 18 نفر رسیده است.
چالدران در شمال استان از جمله شهرستانهایی بود که اندکی دیرتر از سایر شهرستانها به این ویروس آلوده شد و دو روز اول امسال تعداد دو نفر مبتلا در آن به ثبت رسید اما تا امروز روند ثابتی داشته و پس از روز سوم فروردین با سه نفر مبتلا، روند کنترلی داشته است.
شوط نیز جزو آخرین شهرستانهای آلوده شده آذربایجانغربی است که تا پنج روز نخست امسال یک نفر مبتلا در آن به ثبت رسیده اما در دو روزه اخیر این تعداد به سه نفر افزایش یافته است.
پلدشت نیز که تنها با یک نفر مبتلا، سال جدید را آغاز کرد و هم اکنون تعداد مبتلایان آن به چهار نفر افزایش یافته و هر دو روز یک بار، یک نفر دیگر به تعداد افراد آلوده به کروناویروس افزوده میشود.
شهرستان سلماس نیز به لحاظ کنترلی این ویروس تا حدودی موفق عمل کرده و با وجود اینکه امسال چهار نفر دیگر به آمار مبتلایان افزوده شده، در برخی روزها روند ثابت آن به چشم میخورد و موارد جدیدی از ابتلا مشاهده نشده است.
اشنویه نیز جزو شهرستانهایی است که روند رو به رشد کرونا را تجربه کرد و به صورت میانگین هر روز یک نفر در این شهرستان به ویروس ناخوانده کرونا آلوده میشوند و چهار نفر ابتدای امسال به 11 نفر افزایش یافته و متاسفانه نخستین فوتی اشنویه امروز رقم خورد و مرد 89 ساله بر اثر آن جان خود را از دست داد.
در پیرانشهر در جنوب استان نیز به طور میانگین روزانه یک نفر به کرونا مبتلا میشوند و امسال تعداد آنها از 6 نفر به 13 نفر رسیده است.
براساس آمارها، شاهیندژ به نسبت جمعیت، آلودهترین شهرستان استان از حیث فراوانی را به خود اختصاص داده و در این شهرستان از اول امسال 12 نفر به تعداد مبتلایان افزوده شده است و هر روز دو تا سه نفر به آن افزوده میشود.
بوکان نیز به نسبت جمعیت دومین شهرستان آلوده آذربایجانغربی است که از ابتدای امسال 16 نفر به آمار مبتلایان افزوده شده و از 55 به 71 نفر رسیده است.
در خوی دومین شهرستان بزرگ آذربایجانغربی پس از ارومیه، شیوع کرونا روند نگران کننده و افزایشی داشته است و در یک هفته اخیر 41 نفر از شهروندان خوی را آلوده کرده و آمار آن از 36 به 77 نفر در روز هفتم فروردین رسیده است.
میاندوآب در جنوب استان نیز از وضعیت چندان مطلوبی برخوردار نیست و در هفته نخست سال 99 تعداد 30 نفر به آمار مبتلایان افزوده شده و روند افزایشی آن ادامه دارد.
مهاباد در اول فروردین امسال 17 نفر کرونایی داشت که دیروز این تعداد به 33 نفر افزایش یافت یعنی در یک هفته اخیر، کروناویروس در این شهرستان تعداد 16 نفر را آلوده کرده است.
همچنین نقده و سردشت در برخی روزهای سال 99 روند ثابت و کنترلی کروناویروس را داشت اما متاسفانه از ابتدای سال در نقده پنج نفر و در سردشت 9 نفر به آمارهای کرونایی افزوده شدند.
ارومیه نیز که به نسبت جمعیت، پنجمین شهرستان آلوده آذربایجانغربی لقب گرفته است از ابتدای امسال 43 نفر دیگر را به آمارهای کرونایی خود افزوده و 139 نفر به 182 نفر رسیده است.
کارشناسان بهداشت تاکید دارند که برای مقابله و شکست چرخه کروناویروس، تا جایی ممکن باید در خانه ماند و ضمن رعایت جدی بهداشت فردی، دستان خود را به صورت مرتب شستشو داد.
انتهای پیام/7548/ش