گزارش ویدئویی تسنیم| چگونه از اضطراب و استرس ناشی از خانه‌نشینی و کرونا رهایی یابیم؟


گزارش ویدئویی تسنیم| چگونه از اضطراب و استرس ناشی از خانه‌نشینی و کرونا رهایی یابیم؟

گروه استان‌ها ـ یکی از مشکلاتی که این روزها گریبان‌گیر بسیاری از افراد شده اضطراب و افسردگی ناشی از کرونا و خانه‌نشینی است که می‌توان با انجام اقداماتی آن را مدیریت کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، سفارش تمام پزشکان و متخصصان در این روزها این است که برای قطع زنجیره شیوع کرونا، در خانه بمانیم و با قرنطینه خانگی، این بیماری را شکست دهیم.

با این وجود قرنطینه خانگی برای بسیاری از مردم با دشواری، سختی و مشکلاتی روبور است که می‌تواند عواقب سخت و بعضا ناراحت کننده‌ای به دنبال داشته باشد.

افسردگی یکی از مهمترین عوارضی است که ممکن است از این موضوع نشات بگیرد و افراد با خانه‌نشینی زیاد و نداشتن برنامه مناسب، دچار این عارضه شوند؛ البته نهادهایی همچون بهزیستی برای این موضوع تدابیری از جمله انجام مشاوره‌های تلفنی دیده‌اند ولی این تدابیر به دلیل تعداد بسیار افرادی که این روزها در خانه هستند، نمی‌تواند پاسخگوی نیاز تمام جامعه باشد.

از این رو لازم است آموزش‌های لازم از طرق مختلف به ویژه رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به مردم داده شود تا بتوانند برنامه‌ریزی درستی برای گذران این ایام بدون ابتلا به چنین عوارضی داشته باشند.

محمدعلی صادقی پور در این رابطه اظهار داشت: در این ایام خسته‌ایم و اضطراب داریم و همه هم این موضوع را قبول داریم و نمی‌خواهیم کتمان کنیم.

وی تصریح کرد: حتی الان که من دستکش دست کردم و می‌خواهم آن را از دستانم خارج کنم یا دستم به سمت صورتم می‌رود دچار اضطراب می‌شوم، ولی این روزها تمام می‌شود و در اینکه این روزها می‌رود و روزهای شادی باز می‌گردد اصلا شکی نیست.

این روانشناس یزدی با بیان اینکه یک موضوع مهمتر در این زمینه وجود دارد و آن این که این روزها را ما باید به روزهای شاد تبدیل کنیم گفت: ما چطور می‌توانیم با دقت کامل علاوه بر رعایت قرنطینه خانگی و شکستن چرخه شیوع ویروس کرونا، شاد باشیم؟ قطعا یکی از چیزهایی که خیلی شادمان می‌کند، رابطه‌های خوب است.

وی ادامه داد: یکی دیگر از چیزهایی که شادمان می‌کند، و می‌تواند حس خوب و امید به ما می‌دهد این است به هر فردی که دوستش داریم این دوست داشتن را یادآوری کنیم و آنها هم این حس خوب را به ما برگردانند؛ این روزها باید مراقب هم باشیم و به همدیگر کمک کنیم.

استاد روانشناسی دانشگاه‌های یزد گفت: خدا نکند ما به جای اینکه مراقب هم باشیم و به یکدیگر کمک کنیم، با نگاه‌های منفعت طلبانه، کوچک و بی‌ارزش، این روزها را دردناک‌تر کنیم.

صادقی پور گفت: به همه کسانی که توی این روز به ما کمک می‌کنند و هر چیز ساده‌ای که دارند را به اشتراک می‌گذارند احترام می‌گذاریم و باید یاد بگیریم که تمام این مراقبت‌ها، رعایت‌ها و بخشندگی‌های پولی و ماده‌ای و علمی و در هر حیطه دیگری می‌تواند حال ما را بهتر کند.

وی افزود: به این صورت وقتی این بحران تمام شد، می‌توانیم بگوییم ما کسانی بودیم که وقتی زلزله خانه مان را لرزاند، وقتی که سیل آمد و کرونا آمد و هر اتفاقی افتاد، نه تنها از هم فرار نکردیم بلکه به یکدیگر برای عبور بحران کمک کردیم.

در ادامه این گزارش ویدیوی صحبت‌های دکتر صادقی پور در ارتباط با این موضوع که به همت ستاد آموزش شهروندی سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد و خبرگزاری تسنیم تولید شده را مشاهده می‌کنید.

انتهای پیام/781/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon