بیش از ۸۰۰ محتوا توسط کارگروه محتوایی مقابله با ویروس کرونا در استان قم تولید شده است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم گفت: کارگروه محتوایی مقابله با ویروس کرونا در استان قم تاکنون بیش از ۸۰۰ محتوا را در استان تولید کرده است که در سطح فضای مجازی و خبرگزاریهای مختلف کارشدهاند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سید موسی حسینی کاشانی در جلسه ستاد پیشگیری،هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان در سالن جلسات استانداری، اظهار داشت: در زیرمجموعه شورای اطلاعرسانی یکی از مصوبات ما این بوده که کارگروه رسانهای مقابله با ویروس کرونا تشکیل شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با بیان اولویتبندیها و تعیین خطوط خبری این کارگروه گفت: قم هراسی، در خانه بمانیم و مدافعان سلامت اولویتهای نخستی بودند که در کارگروه رسانهای استان تعیین شدند.
وی با بیان زیرمجموعههای کارگروه رسانهای مقابله با ویروس کرونا ابراز کرد: سوژه پردازی، تهیه فیلم و کلیپ و تهیه خبر و گزارشهای مکتوب و تشکیل اقدامات جهادی ازجمله اقداماتی است که در این کارگروه در حال انجام است.
حسینی کاشانی با بیان اینکه این کارگروه محتوایی تاکنون بیش از 800 محتوا را در استان تولید کرده و در سطح فضای مجازی و خبرگزاریهای مختلف کارشدهاند، به اولویتهای جدید اشاره و عنوان کرد: مباحث مرتبط با طرح فاصلهگذاری اجتماعی و توجه به اقدامات جهادی مردم موضوعاتی بوده که به اولویتهای قبلی اضافهشده و فعالان رسانهای در این زمینه بهصورت شبانهروز در حال فعالیت هستند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم مطرح کرد: 15 خبرنگار در یک گروه خبری در حال فعالیت هستند، در این کارگروه رسانهای، رسانهها خیلی به دنبال آن نیستند که اسم رسانه خود را در این گروه محتوایی درج کنند؛ بلکه خبر را گذاشته و سایر رسانهها و گروهها از آن استفاده میکنند.
وی در ادامه به بیان فعالیتهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای مقابله با ویروس کرونا پرداخت و اظهار داشت: یکی از برنامهها پویش "در خانه بمانیم، کتاب بخوانیم" بود که در استان به اجرا درآمد.
حسینی کاشانی ادامه داد: در این پویش، کتاب با 20 درصد تخفیف و با پیک رایگان در اختیار مردم قرار گذاشته شد، این طرح بار مالی داشته و نتوانستیم بیشتر از دو هفته این طرح را ادامه دهیم؛ در این پویش بالای 2 هزار کتاب در اختیار مردم قرار داده شد و بوستان کتاب دفتر تبلیغات هم به کمک ما آمد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم خاطرنشان کرد: برای جدیتر دنبال شدن این پویش اهالی فرهیخته قرآنی، فرهنگی، هنری و رسانهای فیلمهای یکدقیقهای در اختیار ما قراردادند، به این صورت که از اهالی هنر و فرهنگ فیلم تهیه کردیم از صداوسیما خواستیم که این فیلمها را پخش کند، ضمن اینکه در مجموعههای دیگر هم بارگذاری کردیم.
وی با اشاره به فراخوان شعر تأکید کرد: در این فراخوان بیش از صد اثر به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم رسیده و فراخوان تا 30 فروردین تمدیدشده است.
حسینی کاشانی با اشاره به راهاندازی صفحه پیک امید در فضای مجازی گفت: همین الآن برنامههای آموزشی از طریق همان پیک دارد دنبال میشود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم به دیگر فعالیتهای این اداره کل پرداخت و عنوان کرد: جشنواره فیلم در خانه بمانیم، جشنواره تجسمی مدافعان سلامت که به این جشنواره بالای 80 اثر رسیده از دیگر فعالیتهایی هستند که در راستای مقابله با ویروس کرونا در استان در حال انجام هستند.
وی محفل خانوادگی انس با قرآن را مورداشاره قرار داد و تصریح کرد: این محفل برای کسانی بوده که قرنطینگی خانگی را رعایت کرده و محافل انس با قرآن کریم در خانه میگیرند، برای این طرح نیز، جوایزی در نظر گرفتهشده و مورد استقبال قرارگرفته است.
حسینی کاشانی تأکید کرد: به دنبال راهاندازی آموزشهای رایگان در فضای مجازی هستیم و از طریق انجمنهای آموزش خوشنویسی، عکاسی و طراحی را در دستور کارداریم که تا چند روز آینده راهاندازی خواهد شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با تأکید بر حمایت از حرکتهای مردمی ابراز کرد: در راستای حمایت از این طرح، سعی شده کارهای چاپی مردم را حمایت کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نخستین مجموعهای بود که بحث تعطیلیها را دنبال کرد و شاید نخستین مجموعهای بودیم که 80 درصد مراکز این اداره کل ازجمله سینما و تئاترها تعطیل شد، بدین منظور تئاتر لایو را در دستور کار داریم که بهصورت زنده مردم بتوانند از تئاتر استفاده کنند.
انتهای پیام/451/ی