آخرین اخبار کرونا در چهارمحال و بختیاری| از فعالیت ۲۳ کارگاه تولیدی سنگر سلامت تا استریل رایگان تولیدات
همگام با فعالیت کارگاههای تولید ماسک در سراسر کشور، در استان چهارمحال و بختیاری نیز کارگاههای آتش به اختیار و جهادی در تولید ماسک فعال شدند که بصورت رایگان فعالیت میکنند و کمبود نیاز مردم را جبران میکنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، با شیوع کرونا در ایران همگام با سراسر جهان، رعایت اصول بهداشت فردی و اجتماعی بیش از پیش احساس شد. یکی از این نکات بهداشتی که این روزها نه فقط در کشور ما که در بسیاری از کشورها به بحران تبدیل شده، استفاده از ماسکهای تنفسی برای پیشگیری از این بیماری است.
چرا که ماسک میتواند جلوی ذرات آلوده را که با تنفس، سرفه و عطسه فرد بیمار در هوا پخش میشود را بگیرد و خطر ابتلا را کاهش دهد.
با افزایش ناگهانی تقاضا برخی از مردم برای تهیه لوازم پیشگیری از این ویروس از جمله ماسک، مردم دچار مشکل شدند و کمبود در این مورد احساس شد و گروههای مردمی و جهادی با احساس وظیفه همگام با دولت وارد عرصه شدند و در همت جمعی در نقاط مختلف کشور، کارگاههای تولیدی شکل گرفت.
خانم خدابخشی یکی از بانوان فعال در عرصه تولید ماسک در قرارگاه فرهنگی بانوان استان در گفتگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، گفت: با تعریف مادرانمان از دوران جنگ که مشتاقانه به دلاوران خط مقدم کمک میکردند، ما نیز احساس وظیفه کردیم تا در این جهاد سلامتی ، خدمتی هر چند کوچک داشته باشیم.
وی افزود: با الگوگیری از فداکاری پزشکان و پرستاران و با هدف روحیه بخشی و تامین نیازهای مردم، برای تولید ماسک تلاش میکنیم.
خدابخشی تاکید کرد: حضور و خدمت ما در این کارگاهها، دلگرمی برای جهادگران عرصه سلامت و مردم است و تا زمانی که این نیاز وجود داشته باشد ما به خدمت ادامه میدهیم.
خانم بنی طالبی یکی دیگر از تلاشگران عرصه تولید ماسک نیز گفت: با توجه به احساس نیاز و ضرورت در جامعه و این که کمبود ماسک باعث تغییر نگرش مردم نسبت به همه چیز و ایجاد اختلاف شده بود، از ابتدای شروع به کار کارگاه از یک ماه پیش تا کنون هر روز از 7 صبح تا 7 عصر برای تهیه ماسک حضور داریم.
23 کارگاه تولید ماسک در ستاد سنگر سلامت
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد اظهار داشت: برای مقابله با شیوع کرونا و با هدف دسترسی رایگان مردم به ماسک، ستاد مردمی سنگر سلامت زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی آغاز به کار کرد.
حجتالاسلام و المسلمین مهدی طاهری گفت: در اداره امور قرآنی شهرستان شهرکرد با همکاری روزانه 25 خواهر در تولید و 15 برادر برای بسته بندی، تاکنون 31هزار ماسک تولید شده است.
وی تصریح کرد: هم اکنون 23 کارگاه تولید ماسک زیرمجموعهی این ستاد در سطح استان فعال هستند.
حجت الاسلام طاهری با اشاره به استریل رایگان ماسکها در شرکت گاما خاطر نشان کرد: این ماسکهای رایگان از طریق روحانیون مستقر در محلات و پایگاههای بسیج در مراکز بهداشتی و در مکانهای عمومی برای استفاده مردم توزیع می شود.
استریل رایگان ماسکهای تولیدی / 500 هزار ماسک استریل شده است
سیدرضا رفیعی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهار داشت: ماسکهای تهیه شده از طریق گروه های مردمی،جهادی، مراکزخیریه و بخش خانگی بعد از تجمیع و بسته بندی از طریق سازمان تبلیغات اسلامی، اداره کل فنی و حرفه ای استان و بسیجسازندگی به شرکت گاما منتقل و اقدامات لازم برای استریل انجام میشود که با مجموع ماسکهای ارسال شده از دانشگاه علوم پزشکی، تا کنون 500 هزار عدد ماسک استریل و برای استفاده برای بخش بیمارستانی و عموممردم ارسال شده است.
وی با اشاره به بالابودن قیمت استریل در دنیا گفت: این شرکت در اقدام خیرخواهانه و همت جمعیِ جامعه در تولید ماسک در راستای جلوگیری از شیوع و کنترل زنجیره تبادل ویروس کرونا مشارکت و به صورت رایگان عملیات استریل را انجام میدهد تا همسو با این نیت خیر،محصولات به سلامت به دست مردم برسد.
مدیرعامل طرح ملی فناوری سامانه پرتودهی گاما در چهارمحال و بختیاریتصریح کرد: به دلیل میکروارگانیسمهای موجود درماسکها که می تواند بیماریهای تنفسی را از طریق تنفس انتقال دهد و با توجه به مشارکت اقشار مختلف در تولید ماسک در محیطهای مختلف خانگی و کارگاهی، استریل تولیدات الزامی است.
رفیعی عنوان کرد: پرتودهی بعنوان یکی از بهترینروشهای استریل با عمق نفوذ بالا، سطحاطمینان بسیار بالاتر از روشهای uv و اتوکلاو دارد که با دوز بالایی ویروسها را از بین میبرد.
وی با اشاره به تعطیلی این شرکت در سال گذشته در ایامنوروز بیان کرد: در نوروز امسال 100 درصد از ظرفیت شرکت با فعالیت 30نفر از کارکنان در 3 شیفت 24 ساعته به پرتودهی و استریل ماسکها اختصاص یافته است.
گفتنی است سامانه پرتودهی گاما چهارمحال و بختیاری نخستین طرح هستهای در چهارمحال و بختیاری است که در 13 هزار مترمربع در منطقه ویژه گردشگری شهرکرد احداث شده است و زیرساختی برای توسعه صنایع پزشکی و دارویی است .
پرتودهی نوعی از انرژی تشعشعی است که به روش یونی عمل میکند که در این روش یونها به صورت موج نامرئی از میان فضای مولکولی حرکت میکنند و عواملی را که باعث آلودگی و از بین رفتن محصولات می شود، از بین میبرند و یا کاهش میدهند.
انتهای پیام/7540/ ت