‌گپ و گفتی دوستانه با جوانان کاشانی / وقتی جوانان مستعد در منطقه‌ای بدون صنعت "بیکاری" مشق می‌کنند


‌گپ و گفتی دوستانه با جوانان کاشانی / وقتی جوانان مستعد در منطقه‌ای بدون صنعت "بیکاری" مشق می‌کنند

روز جوان و ولادت حضرت علی اکبر(ع) بهانه‌ای شد تا با جوانان کاشانی به گپ و گفت بنشینیم و از دغدغه‌های خود بگویند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، جوانان این مرز و بوم آینده‌سازان این مملکت هستند و در مسیر زندگی خود به تاسی از فرزند برومند امام حسین(ع) در راه نظام و اعتلای انقلاب اسلامی تمام تلاش خود را به کار گرفتند و علی وار مسیر زندگی پرفراز و نشیب خود را طی می‌کنند.

جوانان، اراده‌ای سترگ و دل‌هایی دریایی و بزرگ دارند که می‌توانند در آرامش سرسبز عشق، نیکی‌ها و زیبایی‌ها را بسرایند و دری به خانه خورشید بگشایند؛ جوان، دلی شاداب، جانی بی قرار و بی تاب و دلی بی‌کینه و همچون آیینه دارد.

ولادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان بهانه‌ای شد تا با جوانان کاشانی شهرمان به گپ و گفت بنشینیم و آنان برای ما از دغدغه‌های خود سخن بگویند چراکه جوان با دست‌های توانمندش، هیچ آرزویی را محال نمی‌داند و چشم‌های خوش بین هیچ مقصدی را دور نمی‌انگارد .

علی عنایتی یکی از جوانان کاشانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن اشاره به دغدغه‌های خود به عنوان یک جوان ایرانی اظهار داشت: مهمترین دغدغه امروز هر جوان ایرانی موقعیت شغلی اوست؛ امروز در منطقه کاشان جوانان تحصیل کرده‌ای که موقعیت شغلی ندارند، بسیار زیاد هستند.

این جوان کاشانی با بیان اینکه امروز فضایی برای استعدادیابی جوان وجود ندارد، افزود: جوانان مستعد زیادی در منطقه کاشان هستند اما استعدادیابی وجود ندارد و بر همین اساس بسیاری از جوان مستعد ما در جایگاه‌های واقعی خود قرار ندارند و بسیاری از آنان بیکار هستند.

وی با بیان اینکه برخی از جوانان پشت میزنشینی را شغل می‌دانند، ابراز داشت: متاسفانه برخی جوانان نیز تصور می‌کنند داشتن تحصیلات تکمیلی و تحصیلات عالی موجب می‌شود تا فقط برای اشتغال پشت میز نشست در حالی که این گونه نیست چراکه بسیاری از شغل‌های پشت میزنشینی پیشرفتی ندارد.

مرتضی باقی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه منطقه کاشان جوانان مستعد بسیار زیادی دارد، اظهار داشت: متاسفانه منطقه کاشان شهر کارگری است و بسیاری از موقعیت‌های شغلی ایجاد شده نیز مناسب جوانان تحصیل کرده نیست و بر همین اساس نرخ بیکاری جوان تحصیل کرده کاشانی بالاتر از نرخ میانگین کشور است.

این جوان کاشانی با بیان اینکه هر جوانی به امید و آرزویی در دانشگاه‌ها ادامه تحصیل می‌دهد، افزود: امروز و در شرایط فعلی انگیزه جوانان برای تحصیلات عالی کمرنگ‌تر شده و کاهش داوطلبان کنکور در سال های اخیر نیز گواه این مطلب است.

حسین جلالی نیز در گفت‌و گو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه شرایط اقتصادی باعث شده است تا شغل خود را از دست بدهم، اظهار داشت: افزایش قیمت‌ها و از طرفی کاهش قدرت خرید مردم باعث شده تا شغلی که داشتم تحت‌الشعاع قرار بگیرد و کسب و کار با رکود مواجه شده است.

این جوان کاشانی با بیان اینکه هیچ نهاد و یا ارگانی برای حمایت تاکنون از من حمایت نکرده است، افزود: برای رونق کسب و کار خود تلاش بسیار زیادی کردم اما به نتیجه مطلوب نرسیده است و این موضوع به یک یا دو نفر ختم نمی‌شود و جوانان متعددی شرایط من را دارند.

صادق کرباسچی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه عدم ثبات بازار باعث شده تا جوانان نتوانند کسب و کار جدیدی راه‌اندازی کنند، اظهار داشت: امروز همه معتقد هستند که ایجاد کسب و کار جدید ریسک بالایی دارد و ممکن است که در نهایت متضرر شویم.

این جوان کاشانی با بیان اینکه مسئولان باید شرایط را برای ثبات بازار فراهم کنند، افزود: جوانان مستعد بسیار زیادی در منطقه کاشان هستند اما به دلیل نبود سرمایه و یا عدم ریسک‌پذیری آنان به شغل‌هایی رو می‌آورند که در شان و منزلت آنان نیست.

گزارش از مرتضی نجف‌زاده

انتهای پیام/801/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon