تاکید استاندار کرمان بر نظارت جدی در پست‌های ورودی؛ کارگران غیربومی در حال بازگشت هستند


تاکید استاندار کرمان بر نظارت جدی در پست‌های ورودی؛ کارگران غیربومی در حال بازگشت هستند

استاندار کرمان با تاکید بر نظارت جدی فرمانداران در پست‌های ورودی استان گفت: واحدهای صنعتی باید کنترل نیروهای خود را انجام بدهند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدجواد فدائی عصر امروز در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونای کرمان با بیان اینکه بنای ستاد کرونا هیچ‌ وقت بر تعطیلی واحدهای تولیدی استان نبوده است، اظهار داشت: اعتقاد داریم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌توان تولید را ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه واحدهای صنعتی که نیروهای آن‌ها مرخصی بوده و در حال برگشت هستند باید کنترل نیروهای خود را انجام بدهند افزود: کمیته‌ای متشکل از علوم پزشکی، اداره صنعت، معدن و تجارت و بازرسی استانداری بر توزیع ماسک‌های تولیدی در استان باید نظارت داشته باشند.

استاندار کرمان با عنوان اینکه ماسک‌های تولیدی نیز باید با نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار استان توزیع شود گفت: اولویت توزیع ماسک با مراکز درمانی و پرسنل بیمارستان‌هاست که در خط مقدم مبارزه با کروناویروس هستند.

وی با بیان اینکه مدیرکل صنعت، معدن، تجارت استان موظف است ظرفیت تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده در استان را افزایش دهد افزود: نماینده فرمانداری‌ها حتما باید در پست‌های بازرسی سطح استان حضور داشته باشد و اگر نیرو ندارید از ادارات سایر دستگاه‌ها کمک بگیرید.

فدائی با عنوان اینکه فعالیت 15 واحد صنفی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سر گرفته می‌شود گفت: این واحدها از 20 فروردین می‌توانند بدون هر گونه تجمع در محل مغازه خود و با رعایت پروتکل بهداشتی باز باشند و از این به بعد تصمیم‌گیری در مورد باز و بسته بودن اصناف در کرمان بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا انجام می‌شود.

در این جلسه محمدصادق بصیری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان اظهار داشت: امروز صبح جلسه ویدئو کنفنرانسی ستاد ملی کرونا کشور به ریاست رئیس‌جمهور و با حضور استانداران برگزار شد.

وی با بیان اینکه تمام مسئولان کشور در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا جدیت و وحدت نظر دارند و بر مبارزه با این ویروس تاکید داریم افزود: یکی از مصوبات جلسه این بود که واحدهای تولیدی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی فعالیت خود را ادامه بدهند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان با اشاره به اینکه واحدهای صنفی به دو دسته پرریسک و کم‌ریسک تقسیم‌بندی می‌شوند و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌توانند فعالیت صنفی خود را ادامه بدهند گفت: در استان‌ها واحدهای پرریسک تا پایان فروردین تعطیل هستند و واحدهای کم‌ریسک‌ها می‌توانند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی فعالیت کنند.

وی با بیان اینکه شعار در خانه بمانیم همچنان مورد تاکید است و فاصله‌گذاری اجتماعی  باید رعایت شود ادامه داد: ادارات از 23 فروردین با دو سوم کارکنان می‌توانند فعالیت اداری خود را انجام بدهند.

بصیری با تاکید بر اینکه آمدن کارمندان کرونایی به محل کار جرم است افزود: ساعت کاری ادارات نیز 7 صبح تا 14 است و کارمندان مسن از طریق دورکاری می‌توانند کار خود را در منزل انجام بدهند.

وی با بیان اینکه در بخش حمل و نقل تمام کالاهای ضروری باید بدون هیچ خللی جابه‌جا شود گفت: تردد خودروهای شخصی داخل استان‌ها آزاد است اما بین استانی تا سی‌ام فروردین‌ماه جاری ممنوع است و تا سی‌ام فروردین اماکن مذهبی نیز تعطیل اعلام شد.

یوسف جعفری رئیس اتاق اصناف کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه واحدهای صنفی استان به‌شدت تحت فشار هستند گفت: تعطیلی این واحدها آنها را با مشکلات زیاد اقتصادی روبه‌رو کرده است.

در این جلسه سردار عبدالرضا ناظری فرمانده انتظامی استان کرمان اظهار داشت: با توجه به تشدید محدودیت ترددها در روزهای دوازدهم و سیزدهم فروردین پست‌های بازرسی تا 120 پست رسید.

فرمانده انتظامی استان کرمان با بیان اینکه پست‌های بازرسی در استان هم چنان با برجاست گفت: از جمعه شب به بعد در همان 70 نقطه استان پست بازرسی وجود دارد

مسعود الهامی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان در این جلسه اظهار داشت: تحلیلی از مسافرت‌ها از استان کرمان توسط اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات استان بدست آمده است.

وی با بیان اینکه آمار بدست آمده نگران‌کننده است گفت: باید افرادی که مسافرت کردند و در حال برگشت به استان هستند کنترل آنها انجام شود.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان با اشاره به اینکه تعداد زیادی از خدمات دستگاه‌های اداری برون‌سپاری شده و در دفاتر پیشخوان انجام می‌شود افزود: بر اساس مصوبه ستاد استانی کرونا این دفاتر تعطیل هستند که نیاز است به منظور جلوگیری از تجمع در ادارات این دفاتر بازگشایی و به مردم ارائه خدمت بدهند.

عباس سعیدی مدیرکل جهاد کشاورزی شمال استان کرمان در این جلسه اظهار داشت: بیش از 17 هزار ماشین‌آلات کشاورزی در شمال استان به سوخت نیاز دارند که هر سه ماه یکبار باید مراجعه و تاییدیه دریافت سوخت بگیرند.

مدیرکل جهاد کشاورزی شمال استان کرمان ادامه داد: ما به‌منظور جلوگیری از ازدحام در ادارات جهاد کشاورزی تاییدیه این توزیع سوخت را غیرحضوری داده‌ایم اما شرکت نفت هنوز همکاری نکرده است که انتظار داریم موافقت شود.

انتهای پیام/511/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon