عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: اصلاح قانون «مالیات بر ارزش افزوده»؛ برای «جهش تولید» به اصلاح قانون بانکداری نیازمندیم
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه تحقق بانکداری اسلامی در دستور کار قرار دارد گفت: اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده به مراحل پایانی خود رسیده است.
سید کاظم دلخوش اباتری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت، حمایت از تولیدکنندگان و تحقق اصل بانکداری اسلامی را یکی از ضروریات و مؤلفههای بسیار مهم تحقق توسعه اقتصادی و جهش تولید به ویژه در سال 99 دانست و اظهار داشت: اصلاح و بازنگری در قانون مالیات بر ارزش افزوده در مجلس به مراحل پایانی خود رسیده است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اعمال تغییرات اساسی در قانون اصل 44 و تحولات عظیمی که به جهت آن در کشور و نظام اقتصادی پدید آمد را مورد توجه قرار داد و عنوان کرد: در 12 سال گذشته شعارهایی که توسط مقام معظم رهبری اعلام شد همه رنگ و بوی اقتصادی داشتهاند و مجلس نیز برای تحقق آن ریلگذاریهای لازم را انجام داده است.
دلخوش اباتری با بیان اینکه مجلس در بحث قانونگذاری و حمایت از تولید و صنعت کشور کوتاهی نکرده و اقدامات خوبی انجام داده است تصریح کرد: کمیسیون اقتصادی مجلس به عنوان یکی از کمیسیونهای بسیار مهم همواره با مشکلات و مصائب اقتصادی درگیر بوده و از تنگناهای فعالان اقتصادی و بخش خصوصی با خبر است.
نماینده مردم صومعهسرا در مجلس رسالت خطیر خانه ملت در جهت قانونگذاری و نظارت دقیق بر نحوه اجرای آن را مورد اشاره قرار داد و ابراز داشت: شعار جهش تولید در امتداد و ادامه شعار رونق تولید و حمایت از کالای ایرانی است از طرفی مجلس نیز برای عمل به وظیفه خود در همین راستا، قانون رفع موانع تولید را مصوب کرد.
وی حمایت از صنعت، بخش کشاورزی، قانون اصل 44 ، مالیات بر ارزش افزوده و نظایر اینها را تنها گوشهای از اقدامات مجلس برای کاهش مشکلات حوزه تولید و اقتصاد تلقی کرد و گفت: مجلس تا جایی که میتواند در این عرصه گام برمیدارد اما گاهی قوانین و مقررات توسط دستگاههای اجرایی به درستی اجرایی نمیشود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس از تلاش چهار ساله مجلس برای اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده سخن گفت و با اشاره به اینکه بخشی از این کار محقق شده است افزود: مجلس آینده، مجلسی جوان و تازه است و امیدواریم با انجام کار کارشناسی و رایزنی با اساتید دانشگاهها بتوانیم نقش مؤثری در جهت عملی شدن شعار جهش تولید برداریم.
دلخوش اباتری فعالتر شدن مرکز پژوهشهای مجلس، مشارکت دستگاههای اجرایی و قضایی و بخش خصوصی برای حمایت از تولید را لازم و ضروری اعلام کرد و گفت: مجلس به عنوان قوه مقننه نقش تسهیلگری را بر عهده دارد و در کنار دولت که مسئولیت اجرا را عهدهدار است جهت تصویب و یا اصلاح قوانین قدم بر میدارد.
نماینده مردم صومعهسرا در مجلس وجود تحریمها و مشکلات بینالمللی را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه اثرات این اتفاقات روی اقتصاد کشور بر کسی پوشیده نیست عنوان کرد: تحریمها ظرف چند سال گذشته تشدید شده و به همین خاطر است که در 10 سال اخیر مقام معظم رهبری روی درونزا کردن اقتصاد تأکید داشتهاند.
انتهای پیام/614/ ع