افزایش تولید دستکش در گیلان تا یک ماه آینده؛ دیگر نیازی به ضدعفونی سطح معابر نیست


افزایش تولید دستکش در گیلان تا یک ماه آینده؛ دیگر نیازی به ضدعفونی سطح معابر نیست

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به افزایش تولید دستکش در استان گفت: در صورت حمایت مسئولان جهت آماده کردن ساز و کارهای مربوط به ارائه مجوز به مراکز عرضه‌کننده الکل، واردات این محصول را انجام می‌دهیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، فرهاد دلق‌پوش پیش از ظهر امروز در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونای استان گیلان در رشت اظهار داشت: در صورت آماده بودن دستگاه‌ها، مجموعه دستکش گیلان آمادگی تولید دستکش لاتکس تا یک ماه آینده را دارد و می‌توانیم از این طریق ظرفیت تولید اقلام بهداشتی استان را افزایش دهیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان خاطرنشان کرد: از آنجایی که گیلان استان مرزی است و با توجه به صفر شدن تعرفه واردات الکل و تسهیل در ثبت سفارش این محصول، می‌توان الکل مورد نیاز مردم را وارد استان کرد. 

وی با تأکید بر حمایت وزارت بهداشت مبنی بر واردات الکل بیان داشت: در صورت حمایت دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت جهت آماده کردن ساز و کارهای مربوط به ارائه مجوز به مراکز عرضه‌کننده الکل، واردات این محصول را انجام می‌دهیم.

شهردار رشت نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات انجام شده و ضدعفونی کردن معابر اظهار داشت: بنا بر اعلام ستاد مبارزه با کرونا دیگر نیازی به ضدعفونی سطح معابر نیست اما مشکل دستکش پرسنل همچنان پابرجاست زیرا روزی چند بار باید برای رعایت نکات بهداشتی دستکش‌ها تعویض شود.

ناصر حاج محمدی با بیان اینکه وزن این ویروس سنگین است لذا رفت و روب در سطح شهر رشت باید مکانیزه شود خاطرنشان کرد: برای تحقق این امر باید برنامه‌ریزی شود تا 15 دستگاه مکانیزه برای جارو کردن معابر شهر رشت اختصاص یابد تا بیماری بیشتر منتشر نشود.

وی افزود: تا پایان وقت اداری دیروز درآمد شهرداری رشت کمتر از 12 میلیارد تومان بود در حالیکه تا چند روز دیگر باید 22 میلیارد تومان حقوق پرسنل شهرداری را پرداخت کنیم اما با توجه به عدم اجبار در پرداحت عوارض نوسازی این مشکل حل نمی‌شود البته و احتمال پرداخت کامل حقوق پرسنل در فروردین ماه بسیار کم است.

حاج‌محمدی به وضعیت بد دستفروشان به‌جهت شیوع ویروس کرونا و تعطیلی کار این افراد اشاره کرد و ابراز داشت: بسیاری از این افراد با مراجعه به شهرداری رشت درخواست وجه و کمک مالی می‌کنند و لیستی از افراد باسابقه دستفروش که بیش از 300 نفر هستند تهیه شده و باید برای آنها کاری شود زیرا وضعیت اقتصادی نگران کننده‌ای دارند.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت نیز در این جلسه علت رفت و امد مردم در خیابان‌ها دغدغه تأمین معیشت خانواده‌های آنها دانست و گفت: اگر به کرونای اقتصادی توجه نکنیم معاندان از فرصت پیش آمده سوء استفاده می‌کنند و با توجه به مشکلاتی مانند برگشت خوردن چک‌ها خواهشمندم مسئولان فکری در اینباره کنند.

رئیس دانشگاه گیلان نیز در این جلسه مصوبه ستاد مبارزه با کرونا مبنی بر حضور از 30 فروردین در دانشگاه‌ها را مورد اشاره قرار داد و گفت: عدم امکان بازگشت دانشجویان خارجی در این مقطع زمانی، معضل سکونت دانشجویان در خوابگاه‌ها که امکان تجمع و رفتن به اتاق‌های جداگانه را ندارند و مشکل بسته بودن سلف سرویس‌ها از موانع اجرای مصوبه مذکور است.

احمد رضی با بیان اینکه علاوه بر مشکلات مذکور آماده نبودن فضای روانی جامعه جهت حضور در دانشگاه‌ها نیز مانع دیگر اجرای مصوبات است تصریح کرد: هرگونه تجمعات موجب شیوع بیشتر بیماری کرونا می‌شود لذا باید تدابیر لازم برای اجرای مصوبات مربوطه فراهم شود.

رئیس دانشگاه گیلان عنوان کرد: بحران کرونا ضمن محدودیت‌ها و مشکلاتی که دارد، شرایطی را نیز برای ما فراهم کرد که یکی از آنها تحول در نظام آموزشی کشور است؛ ما در بحث آموزش الکترونیکی عقب بودیم و فرصتی فراهم شد که آموزش الکترونیکی را شروع کنیم.

وی با اشاره به اینکه باید آموزش مجازی را جایگزین آموزش حضوری کنیم زیرا علاوه بر سودمندی در این ایام در مواقع بحرانی مانند برف نیز کاربرد دارد و افزود: کلاس‌های آزمایشگاهی و کارگاهی به ترم بعد منتقل شود و زمینه دفاع دانشجویان تحصیلات تکمیلی فراهم می‌شود و افرادی که نگران سلامتی خود هستند می‌توانند غیرحضوری و مجازی در کلاس‌ها شرکت کنند.

رضی با بیان اینکه دانشگاه‌ها در شرایط ضروری با ارائه گواهی سلامت به دانشجویانی که شرایط ویژه‌ای دارند خدمات سلف سرویس یا خوابگاهی به آنها ارائه دهد گفت: مخابرات پهنای باند مناسب را با قیمت ارزان در اختیار دانشگاه‌ها قرار دهد و برای دانشجویان بسته اینترنت هدیه در این چند وقت اختصاص بدهد.

ابراهیم چیرانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان نیز در این جلسه اظهار داشت: دانشگاه آزاد از 20 اسفند کلاس‌های آنلاین خود را برگزار می‌کند اما دانشجویان از دسترس نبودن و گران بودن اینترنت گله‌مند هستند و اگر شرایط لازم را فراهم کنیم همه می‌توانند از خدمات آموزش مجازی بهره‌مند شوند. 

نادر جهان‌آرای مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان نیز در این جلسه از اختصاص بیش از 3 میلیارد تومان اعتبار وزارتی به این سازمان خبر داد و خاطرنشان کرد: مدارس همانند روزهای گذشته ضدعفونی می‌شوند و تجهیزات بهداشتی مورد نیاز نیز با دریافت اعتبارات مربوطه توسط مدیران خریداری می‌شود.

میرشمس مومنی‌زاده فرماندار شهرستان رشت نیز در این جلسه با اشاره به تداوم طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا بیان کرد: اجرای این طرح به بالای 80 درصد رسیده است و برای بازگشایی مدارس نیز برنامه‌ریزی‌ها جهت سم‌پاشی فضاهای آموزشی انجام شده و از مدیرکل آموزش و مرورش گیلان خواهشمندیم در این خصوص با ما همکاری کنند.

انتهای پیام/613/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon