هشدار کمیسیون اروپا درباره کمبود داروهای بیماران کرونایی در کلینیک‌ها


هشدار کمیسیون اروپا درباره کمبود داروهای بیماران کرونایی در کلینیک‌ها

کمیسیون اروپایی طی نامه‌ای به تولیدکنندگان دارو درباره کمبود داروهای موردنیاز بیماران سخت کرونایی در بسیاری از کلینیک‌های کشورهای اروپایی هشدار داده خواستار افزایش شدید تولید این داروها شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "دی‌ولت" آلمان، کمیسیون اتحادیه اروپا در نامه‌ای به تولیدکنندگان دارو زنگ خطر را به صدا در آورده اعلام کرد که ظرف چند روز آینده بیمارستان‌ها با کمبود دارو برای بیماران کرونایی سخت مواجه خواهند شد.

بر این اساس در کلینیک‌های آلمان داروهایی که برای درمان بیماران سخت کرونایی نیاز است مانند تسکین‌دهنده‌ها، بی‌حس‌کننده‌ها، داروهای احیا، شل‌کننده‌های عضلانی و آنتی‌بیوتیک‌ها کم می‌شود.

روزنامه "دی‌ولت" آلمان این خبر را با استناد به نامه کمیسیون اروپایی به تولیدکنندگان داروهای مربوطه منتشر کرده است.

"استلا کیریاکیدس"، کمیسر بهداشت اتحادیه اروپا در یک نامه مربوط به روز جمعه به چندین انجمن اروپایی فعال در صنعت داروسازی این را یک فوریت شدید دانست که از شرکت‌های عضو خود افزایش تولید این داروها را بخواهند.

چندین کشور عضو اتحادیه اروپا در روزهای اخیر به آژانس دارویی اروپا EMA خبر داده بودند که تنها به‌مدت یک هفته دیگر ذخیره این داروهای حیاتی را در اختیار دارند.

"استلا کیریاکیدس"، در این نامه اعلام کرد که اولویت سریع برای افزایش تولید این داروها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: ما به شما و احساس مسئولیت و همبستگی‌تان تکیه می‌کنیم تا اطمینان حاصل شود که بیماران اروپایی به داروهای مورد نیاز خود دسترسی پیدا می‌کنند.

به‌طور کلی کلینیک‌ها به آژانس داروهای اتحادیه اروپا خبر داده‌اند که 47 داروی مهم در بخش مراقبت‌های ویژه کمیاب می‌شود.

بیماران سخت کرونایی در بخش‌های مراقبت‌های ویژه به حدود 50 داروی مختلف نیاز دارند.

نامه کمیسیون اروپایی نشان می‌دهد که کلینیک‌ها در برخی کشورهای اروپایی از ابزار لازم برای معالجه بیماران سخت کرونایی برخوردار نیستند که از جمله این کشورها اسپانیا، فرانسه، سوئد، فنلاند و اتریش هستند.

بر اساس این گزارش این کمبودها در برخی کلینیک‌ها منجر به استفاده از داروهای جایگزین شده که قوی‌تر بوده است و عوارض جانبی دارند. این داروهای جایگزین می‌تواند کیفیت درمان را تحت تأثیر قرار دهد.

انتهای پیام/+

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon