گزارش| بسیج مهندسین مازندران به کمک کشاورزان مازندرانی آمد‌ / ورود گروه‌های جهادی برای نشاکاری برنج


گزارش| بسیج مهندسین مازندران به کمک کشاورزان مازندرانی آمد‌ / ورود گروه‌های جهادی برای نشاکاری برنج

بسیج مقابله با کرونا ویروس از سوی نیروهای مردمی و بسیجی مازندران ادامه دارد و اکنون که فصل کشاورزی در استان شروع شده، بسیج مهندسین کشاورزی مازندران بر لزوم استفاده از گروه‌های جهادی برای نشاکاری برنج تاکید کرده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مازندران،بسیج مستضعفین نقش اساسی در دوران شکل‌گیری پس از انقلاب تاکنون داشته است. نقش نهاد موثر بسیج در دورا‌ن‌های متعدد اثرگذار و بی بدیل بوده است.

حضور در بحران‌های طبیعی، حوادث غیرمتقربه، کمک به بحران‌های اجتماعی، تامین بسته‌های معیشتی برای اقشار محروم، اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری و مقابله با آسیب‌های اجتماعی بخشی از خدمات موثر نهاد مقدس بسیج که برخاسته از افکار مردمی بوده است.

این روزها که ویروس منحوس کرونا میهمان ناخوانده ملت ایران خصوصا استان‌های شمالی و مازندران شده است، مبارزه بیولوژیکی بسیجیان مازندران در بسیج مقابله با کرنا ویروس بسیار حائز اهمیت و مشهود بوده است.

ضدعفونی اماکن شهری و روستایی، تولید و توزیع ماسک‌های بهداشتی، تهیه اقلام بیمارستانی برای کادر درمانی مراکز درمانی و تامین بسته‌های معیشتی برای اقشار کم درآمد جامعه از سوی بسیجیان در ایام کرونایی، دوران جنگ و جبهه را برای مردمان این دوران تداعی کرده است.

اکنون در فصل کشاورزی که کشاورزان مازندران مهیای تولید برنج برای تامین قوت مردم دیار خود و برخی استان‌های کشور هستند، نقش بسیج مهندسان کشاورزی برای اجرای طرح‌های جهادی در روستاها جهت نشاکاری اراضی کشاورزی نمود عینی بیشتری پیدا خواهد کرد.

مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی سپاه کربلای مازندران در این باره با اشاره به فصل خزانه‌گیری برنج و نشاکاری اظهار داشت: از گروه‌های جهادی در روستاها به‌کارگیری شود.

یاسر رحمتی از برگزاری رزمایش مشترک دفاع بیولوژیک حوزه کشاورزی با همکاری سپاه خبر داد و گفت:‌ محلات و اماکن تعیین شده در  یک رزمایش مشترک ضدعفونی شدند.

مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی سپاه کربلای مازندران، هدف از  برگزاری این رزمایش را آمادگی در مقابل حمله بیولوژیکی دانست و افزود:‌ حفظ سلامت کارکنان و ارباب رجوع برای ما مهم است لذا برای قطع زنجیره انتقال شیوع کرونا  با رعایت کردن مردم و توصیه به رعایت فاصلهها امکان پذیر است.

تولید روزانه 1200 ماسک بهداشتی توسط بسیج دانشجویی

 مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران نیز با اشاره به اینکه در کارگاه تولید ماسک خواهران و برادران در دو شیفت صبح و بعدازظهر فعالیت می‌کنند اعلام کرد:‌روزانه به طور میانگین بیش از  هزار تا 1200 عدد ماسک تولید می‌شود.

مهدی فندرسکی با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط  تشکل دانشجویی برای مهار کرونا، گفت: گروه جهادی علویون بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران با شیوع ویروس کرونا و نیاز مبرم کشور به ماسک‌های بهداشتی، از 20  اسفند 98 با حمایت و پشتیبانی همه جانبه ریاست دانشگاه مازندران، شروع به تولید ماسک‌های بهداشتی و استاندارد در محیطی کاملا ایزوله و با مجوز از دانشگاه علوم پزشکی مازندران کرد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه در کارگاه تولید ماسک خواهران و برادران در دو شیفت صبح و بعدازظهر فعالیت می‌کنند، اعلام کرد:‌ روزانه به طور میانگین بیش از 1200 عدد ماسک تولید شده که  این ماسک‌ها بر اساس اولویت بین بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، گروه‌های نیازمند مانند پمپ بنزینها، ، پاکبابانان و نانوایی‌ها  توزیع می‌شود.

مسئول گروه جهادی علویون از همکاری با  قرارگاه جهادی امام حسن مجتبی (ع) شهرستان بابلسر خبر داد و اضافه کرد: چهار هزار بسته بهداشتی بین افراد و گروه‌های نیازمند توزیع شد.

تشکیل قرارگاه پدافند زیستی در روستاهای گلوگاه

سرهنگ سید حسن یوسفی، فرمانده سپاه گلوگاه نیز با اشاره به اینکه در روز‌های اول شیوع ویروس کرونا با کمبود ماسک بهداشتی در شهرستان مواجه بودیم، گفت: 35 هزار ماسک بهداشتی توسط جهادگران بسیجی تولید و بین جامعه هدف توزیع شد.

وی به تشکیل قرارگاه پدافند زیستی در سطح روستا‌ها اشاره کرد و افزود:‌ قبل از آنکه به صورت کشوری تشکیل قرارگاه اعلام شود، در سطح روستا‌ها با هماهنگی فرمانده پایگاه، شورا، دهیار و بهورز روستا  برای تولید ماسک بهداشتی و ضدعفونی کردن روستا و همچنین آموزش پیشگیری از ابتلا به کرونا، قرارگاه‌های محله محور را تشکیل داده بودیم.

یوسفی با اعلام اینکه 100 درصد روستا‌های گلوگاه ضدعفونی  و در 13 روستا عملیات گندزدایی منزل به منزل و محله به محله انجام شد، ادامه داد: از شیوع کرونا ویروس تا اکنون  هر یک روز درمیان  روستا‌ها توسط جهادگران بسیجی ضدعفونی می‌شود.

فرمانده قرارگاه پدافند زیستی سپاه گلوگاه با اشاره به ضدعفونی کردن منازل،خاطرنشان کرد:‌دو محله شهری آلوده بودند که ضدعفونی در این دومحله به صورت منزل به منزل انجام شد.  

یوسفی از تولید و توزیع 1000 گان بیمارستانی در بیمارستان این شهرستان خبر داد و اضافه کرد:‌ بیمارستان این شهر از نظر تولید گان بیمارستانی اشباع شد؛ و هم اکنون برای تولید گان بیمارستانی دو بیمارستان شهرستان بهشهر مشغول هستیم که پنج هزار گان بیمارستانی در این راستا تولید و بین مراکز درمانی بهشهر د ر حال توزیع است.

غربالگری 85 درصدی مردم تنکابن توسط سپاه

سرهنگ سید ابراهیم شریفی، فرمانده سپاه تنکابن نیز  گفت: تعامل و همراهی مسئولان شهرستان در بخش مرکزی، خرم آباد، نشتارود و حضور در جلسات قرارگاه پدافند زیستی حوزه‌های مقاومت بسیج و پیگیری مصوبات امری بود که باید این فرصت ایجاد شده برای خدمت به مردم در دل تهدید را غنیمت شمرد.

وی از غربالگری 85 درصدی مردم شهرستان خبر داد و افزود: با همکاری حوزه‌های مقاومت بسیج، بهورزان شبکه بهداشت و درمان و فرهنگیان طرح بسیج ملی مقابله با کرونا در حال اتمام است.

شریفی با اعلام اینکه 114 گروه جهادی در سطح شهرستان جهت ضد عفونی معابر و ادارات و فروشگاه‌ها فعال هستند، اضافه کرد: عملیات پدافند زیستی توسط جهادگران سلامت حوزه‌های مقاومت بسیج، گردان‌های 520 و 521 امام حسین (ع) شهرستان و هیئت‌های مذهبی در ضد عفونی معابر شهری  و روستایی اجرا و  73  هزار و 300  لیتر مواد ضد عفونی برای گندزدایی استفاده شد.

فرمانده سپاه تنکابن از تولید 73  هزار و 696  عدد ماسک بهداشتی توسط 112 خیاط در قالب  13 گروه جهادی خبر داد و گفت: این تعداد ماسک‌های بهداشتی بین مردم و جامعه هدف توزیع شد.

راه اندازی 4 کارگاه بزرگ تخصصی لوازم پزشکی در آمل   

فرمانده سپاه آمل از راه اندازی چهار کارگاه بزرگ تخصصی تولید ماسک بهداشتی، مواد ضدعفونی کننده و لباس‌های بیمارستانی خبر داد و  گفت: در کنار 30 کارگاه کوچکی که مشغول تولید ماسک بهداشتی هستند، یک کارگاه شامل دانشکده فنی آمل که گان بیمارستانی با پارچه‌های نانو تولید می‌کنند. همچنین یک کارگاه دیگر تولید پوشاک با هماهنگی سپاه خط تولید خود را به تولید ماسک بهداشتی تغییر داد و 50 خیاط در این کارگاه مشغول فعالیت هستند و روزانه هفت هزار ماسک از این کارگاه تولید و بین مراکز درمانی، ادارات پرتردد، بنیاد شهید و بنیاد جانبازان و اقشار آسیب پذیر توزیع می‌شود.

سرهنگ عسگری با اشاره به اینکه جهادگران بسیجی حتی روز‌های تعطیل و ایام عید بدون هیچ منتی و با اخلاص برای تولید ماسک فعالیت می‌کردند، یادآور شد:‌ماسک‌هایی که بین مردم توزیع می‌شود حاصل زحمات شبانه روزی جهادگرانی است که حتی لحظه سال تحویل هم به خانههایشان نرفته بودند.

به گفته فرمانده سپاه آمل خیرین آملی 15 میلیارد ریال به ستاد پشتیبانی مدافعان سلامت کمک کردند که با همکاری خوب خیرین کارگاه‌های تولید ماسک و گان بیمارستانی که از جنس نانو می‌باشد، در آمل روزانه  300 گان بیمارستانی و هفت هزار ماسک بهداشتی تولید و بین مراکز درمانی توزیع می‌شود.

عسگری با اعلام اینکه روزانه 16 هزار باطری محلول ضدعفونی کننده تولید می شد، اضافه کرد:‌ تقریبا 400 هزار باطری مواد ضدعفونی کننده به درب منازل و برخی محله‌ها دوبار توزیع شد؛ که حتی از شهر‌های همجوار و پایگاه‌های مقاومت قائمشهر و جویبار مواد ضدعفونی تحویل شد.

فرمانده قرارگاه پدافند زیستی سپاه آمل با اشاره به برگزاری رزمایش پدافند زیستی و ضدعفونی کردن محلات، گفت:‌ تمام معابر شهری و روستایی آمل در چندین مرحله توسط پایگاه‌های مقاومت بسیج و جهادگران بسیجی گندزدایی شد که با توزیع ماسک و محلولهای ضدعفونی همراه بود.

تولید 500 هزار ماسک توسط بسیجیان بابل

فرمانده سپاه بابل نیز گفت: گروهای جهادی این شهرستان برای شکست کرونا تاکنون 500 هزار عدد ماسک تولید و توزیع کردند. سرهنگ مرتضی رمضانی افزود: شهرستان بابل با تشکیل 720 گروه جهادی که 600 گروه آن در روستاها و بقیه در شهرها بوده است، برای شکست کرونا، ضد عفونی معابر و اماکن عمومی، منازل و بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل را به صورت شبانهروزی در دستور کار خود قرار داد.

وی گفت: گروههای جهادی بابل75 کارگاه تولیدی ماسک و گان راه اندازی کردند و در این کارگاهها دو هزار و 900 عدد گان و 500 هزار عدد ماسک تولید شد. ماسکهای تولید شده در این کارگاهها به مراکز درمانی، نانواییها، خانوادههای مبتلا به کرونا، خانههای بهداشت در روستاها و در بین شهروندان  عادی در شهر و روستا به صورت رایگان توزیع شده است.

انتهای پیام/681/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon