مشاغل کمخطر چهارمحال و بختیاری فعالیت خود را از ۲۳ فروردینماه آغاز میکنند
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: مشاغل کمخطری که از شنبه ۲۳ فروردین کار خود را آغاز میکنند، باید ۵ گام را رعایت کنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، سید راشد جزایری عصر امروز در نشست ستاد استانی پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا اظهار داشت: مطابق مصوبه ملی از شنبه 23 فروردین تعدادی از مشاغل کمخطر فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.
وی گفت: برای نظارت بر 77 پروتکل مربوط به بازگشایی مشاغل کمخطر 50 تیم دونفره کارشناس بهداشت محیط در سطح استان در دو شیفت صبح و بعدازظهر فعالیت جدی خواهند داشت.
رئیس مرکز بهداشت استان چهارمحالوبختیاری با اشاره به اینکه استان در مرحله پیک بیماری قرار دارد، افزود: به صورت میانگین 5 هفته طول میکشد تا استان به وضعیت ثبات برسد.
جزایری تاکید کرد: رشد صعودی ابتلا در امروز به دلیل برگزاری مراسم ترحیم در یکی از شهرستانها بود که منجر به ابتلای 6 نفر از اعضای یک خانواده شد و در یکی از شهرستانها نیز، یک دید و بازدید منجر به ابتلای 5 نفر از اعضای یک خانواده شد.
وی با اشاره به اینکه این نوع ابتلا، اپیدمی خوشهای را نشان میدهد، افزود: برای تغییر شیب روند فعالیت ویروس کرونا و مهار آن، همچنان رعایت بهداشت و لحاظ پروتکلها با باز شدن اصناف ضروری است.
جزایری خاطرنشان کرد: برای بازگشایی اصناف کمخطر، 77 پروتکل لازم الاجرا است که اجرای آن به عهده اصناف، مجمع امور صنفی و اداره صنعت معدن تجارت و نظارت برعهده تعزیرات، بهداشت و بسیج خواهد بود.
وی تصریح کرد: برای بازگشایی مشاغل کم خطر از شنبه 23 فروردین، در گام نخست متصدیان و شاغلان در سامانه «سلامت .جی او وی»، پرسشنامه را تکمیل کنند و در گام دوم، فرم کاغدی خوداظهاری را تکمیل و در بازرسیها به مراجع ذیصلاح و بازرسان ارائه نمایند.
رئیس مرکز بهداشت استان عنوان کرد: در گام سوم و چهارم، مطالعه دقیق پروتکل شغل مورد نظر و همراه داشتن آن در محل کار و اجرای آن الزامی است.
جزایری افزود: در گام پنجم با توجه به تقسیمبندی صاحبان مشاغلِ مبتلا به بیماریهای زمینهای، دیابت، فشارخون، بیماریهای قلبی عروقی و تنفسی و چاقی بیش از حد، باید بیش از پیش موارد بهداشتی و احتیاطی را برای تامین سلامت خود و خانواده رعایت کرد.
وی خاطرنشانکرد: برای مسئول، متصدی، شاغل و یا کارگران مجموعه که جزو بیماران نقص ایمنی و تحت شیمی درمانی و یا مصرف کننده داروهای خاص هستند، تدابیر حفاظتی شدیدتر از لحاظ عدم تجمع و رعایت پروتکلهای بهداشتی صورت بگیرد.
سید راشد جزایری گفت : صاحبان اصناف علاوه بر مراقبت از سلامت خود در یک مسئولیت اجتماعی، مراقب سلامت مراجعهکنندگان و جامعه باشند و در کل رعایت بهداشت فردی، بهداشتابزار، بهداشت مواد قابل فروش و بهداشت ساختمان را رعایت کنند.
وی در پایان گفت: بازارهای مرکزی مسقف، سالنهای زیبایی، آموزشگاههای رانندگی، رستوران، اغذیه فروشی، طباخی، سونا، بازارهای روز ، نمایشگاه، مراکز بازی و گیمنتها، باشگاههای ورزشی و قهوه خانهها جزو مشاغل پرخطر بوده و همچنان تعطیل خواهند بود.
انتهای پیام/7540/ ز