گزارش ویدیویی تسنیم| بانوان نهاوندی؛ پیشمرگهای دفاع مقدس، جهادگران مدافع سلامت
مردم خداجو و انقلابی نهاوند همواره در امور خیر و حماسهآفرینی پیشگام بودهاند و آخرین صحنه از نوع دوستی نهاوندیها در سخنرانی روز نیمهشعبان مقام معظم رهبری مورد تمجید و عنایت ایشان قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از نهاوند، سنگر همان سنگر و مردم همان مردم هستند. برای شیرزنان خطه نهاوند که مردمش به پهلوانی و جوانمردی شهرهاند، فرقی نمیکند که دوران دفاعمقدس باشد یا زمان شیوع کرونا. آنها خود را مامور به تکلیف میدانند یعنی در زمان جنگ عزیزان خود، همسر، برادر و پدرشان را راهی جبهههای نبرد حق علیه باطل کردند و در پشت جبههها نیز چادر به کمر بسته و هر آنچه از دستان برای یاری رساندن به رزمندگان برمیآمد، انجام دادند.
امروز نیز با شیوع کرونا بار دیگر کمر همت بستهاند و هرکاری بتوانند انجام میدهند از تولید ماسک بهداشتی گرفته تا تهیه جهیزیه برای زوجهای نیازمند یا ذبح قربانی و توزیع بستههای مواد غذایی در بین نیازمندان. اقدامی که سبب شد رهبر معظم انقلاب در سخنان دیروز خود از این عمل مخلصانه آنها نیز یادی کنند.
به گزارش تسنیم، بانوان گروه جهادی بقیه الله اعظم(عج) نهاوند که الان تعدادشان 30 نفر است و به علت کار شبانهروزی زیر چشمانشان گود افتاده به محض شنیدن این پیام مقام معظم رهبری جانی تازه گرفته و همگی گفتند بیانات رهبر معظم انقلاب، سبب رفع خستگی ما شد و البته توانمان را برای کار جهادی چند برابر کرد. همه بانوان نهاوندی عضو این گروه جهادی خوشحالی رهبر معظم انقلاب را مایه افتخار و سربلندی خود میدانند و میگویند اخلاص عامل ماندگاری کارهاست.
اکرم حیدری فرهنگی بازنشسته و آتش به اختیار جهادی نهاوند که منزل شخصی خودش را وقف امور خیریه برای زوجهای جوان کرده و الان یکی از بانوان فعال در گروه جهادی بقیهالله نهاوند است در این مورد میگوید: "بانوان نهاوندی خوشحالی رهبری را مایه افتخار خود میدانند."
این بانوی مجاهد نهاوندی تصریح کرد: اینکه رهبر معظم انقلاب از بانوان نهاوندی اسم بردند سبب افتخار و سربلندی ما شد و خوشحالیم که توانستیم با فعالیتهای خود سبب خوشحالی ایشان شویم.
وی با تاکید براینکه همواره آمادهایم تا دستورات مقام معظم رهبری را اجرا کنیم، افزود: با شیوع بیماری کرونا و با همکاری نیروهای مردمی، بسیج، سپاه و خیران توانستیم چند کارگاه تولید ماسک راهاندازی کنیم، کارگاههایی که توانستهاند تا امروز 40 هزار ماسک بهداشتی را تولید کنند.
حیدری با بیان اینکه بانوان این شهرستان علاوه بر فعالیت در زمینه تولید ماسک، در سایر بخشها از جمله بستهبندی، توزیع مواد غذایی و بهداشتی و تهیه سبد کالا برای نیازمندان نیز فعالیت دارند، ابراز کرد: با کمک هیئت امنای آستان مقدس امامزاده محمد و مسئول این بقعه متبرکه که از جهادگران به شمار میآیند، توانستیم به مناسبت نیمه شعبان 6 راس گوسفند را قربانی کرده و به همراه بستههای غذایی در بین افراد نیازمند و کم درآمد توزیع کنیم.
گزارش از علی سهرابی
انتهای پیام/741/ ز