هشدار وزارت کشور آلمان درباره عواقب خستگی شهروندان از محدودیتهای کرونایی
وزارت کشور آلمان درباره عواقب خستگی شهروندان از محدودیتهای ضد کرونایی و خشونت و آشفتگیهای حاصل از آن هشدار داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "آر ان دی" آلمان، وزارت کشور آلمان در یک یادداشت استراتژیک درباره عواقب محدودیت های اعمال شده در دوران بحران کرونا و در این باره که میزان تحمل شهروندان به مرزهای هشدار رسیده و تمام شود اخطار داده است.
بر این اساس انتظار می رود که میزان موافقت بالای کنونی برای این اقدامات محدود کننده در جامعه به مرور به شدت کاهش یابد و ضرورت، معنا ، مفهوم و مشروعیت قانونی این اقدامات به شدت زیر سوال قرار گیرد.
وزارت کشور آلمان هشدار داد که فرصت های سپری کردن اوقات فراغت برای شهروندان با شروع فصل گرم مسئله ماندن در آپارتمان های تنگ را زیر سوال می برد.
در یادداشت استراتژیک وزارت کشور آلمان در این باره هشدار داده شده است که محدودیت های گسترده و فشارهای روانی بالای حاصل از آن به پدیده هایی مانند خبرچینی و جاسوسی علیه کسانی که قوانین را نقض می کنند و وحشی گری در جامعه منجر شود.
در این یادداشت آمده است که در حال حاضر برخی خودخواهی ها، بی رحمی ها و مقاومت ها در برابر خشونت دولتی قابل مشاهده است.
در این یادداشت همچنین به خطرات دیگر این اعمال محدودیت ها در جامعه اشاره شده که از جمله آن ها خستگی و استرس ناشی از ماندن در خانه. فشار زیاد بر والدین از طرف کودکان در سن مدرسه. افزایش خشونت های خانگی علیه زنان و کودکان، ترس ها و نگرانی ها درباره اوضاع اقتصادی، افزایش مصرف الکا و همچنین افزایش احتمالی آمار خودکشی است.
وزارت کشور آلمان بر این عقیده است که هر چه مرحله انزوا و قرنطینه کوتاه تر باشد برای سلامت روانی افراد بهتر است.
آلمان به شت تحت تاثیر بحران کرونا قرار گرفته و محدودیت های گسترده ای را برای مقابله با آن مد نظر قرار داده است.
بر اساس آمارهای رسمی تا به حال 119498 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 2607 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.
انتهای پیام/