بازرسیهای بازار صنفی چهارمحال و بختیاری شدت خواهد گرفت
رئیس سازمان صمت چهارمحالوبختیاری گفت: بازرسی از واحدهای صنفی انجام میشود و این بازرسیها با همکاری اتاق اصناف، تعزیرات حکومتی، اماکن و بهداشت تشدید میشود.
سجاد رستمی، در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد در رابطه با پلمب شدن واحدهای صنفی در استان اظهار داشت: خوشبختانه همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور و به تبع آن در استان قریب به اتفاق اصناف و بازاریان چهارمحال و بختیاری همراهی خوبی با بخش سلامت استان داشتند و برای معدود افرادی هم که تخلفی در این زمینه داشته اند اعمال قانون شده است.
پلمب 448واحد صنفی در استان چهارمحال و بختیاری
وی ادامه داد: با اجرای طرح فاصلهگذاری اجتماعی تعداد 448 واحدصنفی غیرضرور در رستههای مختلف که از ابتدای اجرای طرح، تخلف کردند باهمکاری مامورین سازمان صمت، بهداشت، فرمانداری و مقام قضایی پلمب شدند و هزار واحد صنفی هم با تذکر شفاهی واحد صنفی خود را تعطیل کردند.
رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان چهارمحال و بختیاری، علت قانونشکنی برخی از صنوف را نگرانی از نقدینگی و تامین مالی ، بدهیهای ناشی از خرید کالا و یا تسهیلات بانکی دانست و اظهار کرد: از 23 فروردین ماه بر اساس دستورالعملهای بهداشتی هر رسته صنفی کم خطر و ضروری مجاز به فعالیت است.
رستمی ادامه داد: تمامی راهنماهای گام دوم مبارزه با کرونا ویروس (دستورالعملهای بهداشتی هر رسته صنفی) در سایت مرکز محیط کار به آدرس «markazsalamat.behdasht.gov.ir» شرح داده شده است.
وی گفت: بر اساس اعلام ستاد ملی مدیریت کرونا، امکان بازگشایی واحدهای صنفی دیگر تا اطلاع ثانوی میسر نیست. اصنافی هم که تمایل به بازگشایی واحد صنفی خود دارند باید از 22 فروردین به مدت یک هفته برای ثبت نام و اعلام آمادگی بازگشایی واحد صنفی خود به سایت «salamat.gov.ir» مراجعه کنند.
وی افزود: پس از این ثبت نام، اصناف مجاز استان از 23 فروردین میتوانند با رعایت دستورالعملهای بهداشتی فعالیت خود را از سر بگیرند.
بازرسی از واحدهای صنفی شدت میگیرد / تولیدات گسترده موارد بهداشتی در استان
رستمی تصریح کرد: بازرسی از واحدهای صنفی شدت خواهد گرفت و این بازرسیها با همکاری اتاق اصناف، تعزیرات حکومتی، اماکن و بهداشت تشدید میشود.
رئیس سازمان صمت استان در رابطه میزان تولید موارد مورد نیاز در مبارزه با کرونا ویروس، ادامه داد: 16 واحد در استان در زمینه تولید شوینده، لباس بیمارستانی، ضدعفونی کنندهها و دستکش مجوز فعالیت دارند که هفت واحد از آنها در زمینه تولید مواد ضد عفونی کننده بر پایه الکل فعالیت میکنند.
رستمی افزود: میانگین مجموع تولید روزانه این واحدها حدود 5هزار 500 لیتر میباشد و ظرفیت اسمی این واحدها درسال بالغ بر 14هزار و 400 تن است.
وی گفت: یک واحد تولیدی نیز از یازدهم فروردین در زمینه تولید الکل فعالیت خود را آغاز کرده که در حال حاضر روزانه هزار لیتر الکل تولید و به واحدهای تولید ضدعفونی کننده تحویل میدهد که ظرفیت تولید این واحد تا یک ماه دیگر به حدود چهار هزار لیتر در روز خواهد رسید.
رستمی افزود: دو واحد دیگر جهت تولید الکل درمرحله اخذ مجوز از معاونت غذا و دارو هستند که در صورت دریافت مجوز غذا و دارو تولید خود را آغاز خواهند کرد.
وی گفت: همچنین در حال حاضر سه واحد، روزانه در مجموع به طور میانگین حدود پنج هزار لیتر مواد گندزدا برپایه کلر (آب ژاول) تولید میکنند و واحد تولیدی دیگری نیز با توجه به سفارشات توانایی تولید، 50 هزار لیتر ماده گندزدا بر پایه پراکسید هیدروژن را دارا میباشد.
رئیس سازمان صمت استان تصریح کرد: یک واحد صنعتی روزانه 700 هزار عدد دستکش یکبار مصرف پلی اتیلنی تولید و یک واحد تولیدی نیز روزانه بطور میانگین 250 دست لباس یکبار مصرف بیمارستانی تولید میکند.
وی به تولید ماسک در واحدهای تولیدی و واحدهای فنی و حرفهای، اصناف و گروههای جهادی اشاره کرد و گفت: این واحدها به طور میانگین در مجموع روزانه 25 هزار عدد ماسک پارچهای یک لایه تولید میکنند که توزیع تمامی این اقلام صرفا با هماهنگی معاونت غذا و دارو انجام میپذیرد.
رستمی افزود: همچنین لازم به ذکر است بسیاری از واحدهای صنعتی استان به صورت خودجوش پکهای بهداشتی تهیه و با هماهنگی سازمان صمت و یا فرمانداریها و بخشداریها بصورت رایگان در نقاط مختلف استان توزیع کردهاند.
وی در پایان گفت: 19 هزار و 280 عدد ماسک رایگان از سمت وزارت صمت به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اهدا شد، همچنین پنج هزار ماسک« n95» دیگر نیز به دانشگاه علوم پزشکی تحویل داده خواهد شد.
انتهای پیام/7540/ش