روایت پزشک انگلیسی از فقر امکانات و تجهیزات پزشکی این کشور برای مقابله با کرونا


روایت پزشک انگلیسی از فقر امکانات و تجهیزات پزشکی این کشور برای مقابله با کرونا

پزشک بخش مراقبت‌های ویژه در انگلیس از واقعیت فلج‌کنندهٔ نبود تجهیزات و امکانات که کارکنان بخش بهداشت و درمان در انگلیس با آن رو‌به‌رو هستند، می‌گوید.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، چندین نفر از کارکنان بخش بهداشت و درمان در انگلستان در گفتگو با بی‌بی‌سی از کمبود تجهیزات و امکانات در بیمارستان‌ گفتند. به دلیل هشدار و منع آنها از گفتگو با رسانه‌ها، تمایلی به گفتگوی عمومی نداشتند اما پزشکی از بخش مراقبت‌های ویژه در میدلندز حاضر به گفتگو شد.

دکتر رابرتز می‌گوید بیمارستان در آستانهٔ سقوط است. بخش مراقبت‌های ویژه پر از بیماران مبتلا به ویروس کرونا (کووید-19) است. همهٔ عمل‌های جراحی، غیر‌اضطراری تشخیص داده و لغو شده؛ حتی برای بیماران سرطانی.

در میان تمام حرف‌های دکتر رابرتز این واقعیت مطرح می‌شود که همهٔ این متخصصان درمانی که بیش از 13 ساعت در روز به مراقبت از بیماران بد‌حال می‌پردازند، ناچارند تجهیزات محافظت شخصی خود را به صورت‌های مختلف با کیسه‌های زباله، پیش‌بندهای پلاستیکی و عینک‌های اسکی عاریه‌ای بسازند.

در حالی که مردم تلاش می‌کنند فاصلهٔ ایمن دو متری را با هم حفظ کنند، بسیاری از کارکنان سیستم خدمات بهداشت ملی بریتانیا (ان اچ اس) باید بیماران مشکوک به بیماری کرونا را بدون هیچ محافظتی از فاصلهٔ 20 سانتیمتری معاینه کنند.

کتر رابرتز به بی بی سی گفت: « باید واقع‌بین بود، پرستاران در بخش مراقبت‌های ویژه الان به این تجهیزات نیاز دارند. آنها ناچارند کارهایی را انجام دهند که خطر انتقال ویروس از طریق ذرات موجود در هوا برایشان وجود دارد اما به آنها گفتند کلاه‌های معمولی پارچه‌ای بگذارند که سوراخ دارد و اصلاً محافظت نمی‌کند. این اشتباه است. به همین دلیل ناچاریم کیسه‌های پلاستیکی زباله یا پیش‌بند‌های پلاستیکی را روی سرمان بکشیم.»

دکتر رابرتز می‌گوید بیمارستانی که او در آن کار می‌کند هیچ‌چیز از طرف دولت دریافت نکرده است و شرایطی که در آن قرار دارند باعث نگرانی است.

او خاطر نشان کرد: «ماسک‌های تنفسی محافظ که در حال حاضر مورد استفاده است، روی آنها برچسب‌های تاریخ مصرف جدید چسبانده شده است. دیروز یکی از آنها را دیدم که سه بار روی آن برچسب خورده بود. اولی تاریخ پایان مصرف آن 2009 بود و روی آن برچسب دیگری تاریخ مصرف را 2013 زده بود و سومین برچسب که بر روی آن دو قرار گرفته بود، تا سال 2021 بود».

سازمان بهداشت عمومی انگلستان اعلام کرده است که همهٔ تجهیزات محافظت شخصی موجود در انبار‌ها که برچسب‌های تاریخ مصرف جدید بر روی آنها زده شده است از «تست‌های دقیق» عبور کرده‌اند و «برای استفادهٔ کارکنان خدمات بهداشت ملی» ایمن و مناسب هستند. اما دکتر رابرتز می‌گوید که به این موضوع اطمینان ندارد.

بر اساس گزارش بی بی سی، دکتر رابرتز در حال حاضر از دستگاه تنفس مصنوعی برای بیمارش استفاده می‌کند و بیماران او سه نفر از همکارانش هستند که آزمایش ویروس کرونای آنها مثبت بوده است.یکی از آنها پزشک مراقبت‌های ویژه است که در بخش بیماران کووید کار می‌کرد و مانند دکتر رابرتز امکانات و تجهیزات حفاظتی ناکافی و نامناسبی داشته است. دو نفر دیگر از آنها هر دو در بخش‌های دیگر و با بیماران غیرکرونایی کار می‌‌کردند و به همین دلیل از تجهیزات حفاظت شخصی و لباس مخصوص استفاده نمی‌کردند. هر چند با توجه به نشانه‌های بیماری هر دو، دکتر رابرتز بر این باور است که هر دو ویروس را از محیط کاری خود گرفته‌اند.

بنا بر پیش‌بینی‌های مبتنی بر تجربهٔ ایتالیا واسپانیا، دکتر رابرتز می‌گوید کارکنان بخش درمانی بریتانیا باید آمادهٔ اوج این بیماری در کمتر از دو هفتهٔ دیگر باشند.

او گفت: «اگر موارد بیماری مانند اسپانیا و ایتالیا افزایش پیدا کند، صادقانه باید بگویم ما از هم می‌پاشیم. همهٔ امکانات ما به زودی بیش از حد ظرفیت خود پر خواهد شد. دستگاه‌های بیهوشی که داریم، حداکثر برای دو تا سه ساعت کار طراحی شده است و حالا دارد یکسره برای چهار تا پنج روز کار می‌کند. همین‌حالا هم مشکلات و نارسایی‌های زیادی پیش می‌آید».


انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon