در جلسه ‌ستاد کرونای کرمان چه گذشت؟ از هشدار علوم پزشکی تا آغاز فعالیت معادن ذغالسنگ


در جلسه ‌ستاد کرونای کرمان چه گذشت؟ از هشدار علوم پزشکی تا آغاز فعالیت معادن ذغالسنگ

جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا کرمان برگزار و موارد متعددی از جمله تشدید نظارت بر بازار، هشدار علوم پزشکی کرمان و فعالیت مجدد معادن ذغالسنگ در آن بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا کرمان امروز بعدازظهر با حضور محمد‌جواد فدائی استاندار کرمان، محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، حمیدرضا رشیدی‌نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان و سایر اعضا در سالن شهید مرتضوی استانداری کرمان برگزار شد.

در این جلسه رضا اشک مدیرکل بازرسی استانداری کرمان با بیان اینکه میزان تولید ماسک در استان بررسی شده است اظهار داشت: میزان تولید ماسک در استان با بررسی‌های انجام شده روزانه 189 هزار ماسک است.

وی با بیان اینکه در توزیع ماسک در استان مشکلاتی وجود دارد که پیشنهادی به ستاد استانی کرونا داده‌ایم و نیاز به مصوبه دارد گفت: تعیین نرخ نیز توسط ستاد تنظیم بازار استان انجام شده اما مواد اولیه افزایش قیمت پیدا کرده که نیازمند اصلاح قیمت است.

مدیرکل بازرسی استانداری کرمان با عنوان اینکه اگر قیمت ماسک افزایش پیدا کند تولید تا 250 هزار ماسک در روز افزایش پیدا خواهد کرد افزود: از کارخانه‌های زرند، سیرجان و رفسنجان بازدید انجام شده و بر تولید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی تاکید شده است.

وی با اشاره  به اینکه از روز گذشته که طرح فاصله‌گذاری هوشمند در استان اجرایی شده نظارت بر اصناف را پیگیری خواهیم کرد گفت: 18 تیم برای پلمب اصنافی که از مصوبات ستاد کرونا تخطی می‌کنند در سطح شهر وجود دارد که همچنان فعالیت می‌کنند.

اشک با ابراز اینکه از روز گذشته بازارها بسیار شلوغ شده گفت: نیاز به تصمیم ستاد مدیریت کرونای استانی برای کنترل ترددها و پیشگیری از شیوع ویروس است.

حمیدرضا رشیدی‌نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه ماده ضدعفونی کننده در سطح داروخانه‌ها وجود دارد و کمبودی احساس نمی‌شود گفت: توزیع الکل کشوری است و حواله کارخانه از مرکز صادر می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه شلوغی در سطح شهر باعث افزایش مرگ و میرهای آینده بر اثر کرونا خواهد شد و ما هشدار می‌دهیم افزود: بیمارستان افضلی‌پور کرمان هنوز جای خالی دارد که بیماران کرونایی را بستری کند و تخت‌های بیمارستانی زیادی وجود دارد.

حمید شمس‌الدینی مدیرکل امنیتی استانداری کرمان نیز در این جلسه با عنوان اینکه در حال حاضر 65 پست با هزار و 800 نیرو در پست‌های بازرسی استان فعالیت می‌کنند اظهار داشت: 512 صنف تاکنون پلمب شده و 384 دستگاه خودرو توقیف و بیش از هزار دستگاه خودرو جریمه 500 هزار تومانی شدند.

وی با بیان اینکه 90 درصد اصناف استان با اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند باز شدند و فعالیت دارند گفت: بازار بزرگ کرمان خیلی شلوغ است و روز گذشته 450 مغازه باز بوده که باعث ازدحام جمعیت هم شده است.

مدیرکل امنیتی استانداری کرمان با اشاره به اینکه مقاومت کسبه برای تعطیلی بازار را داریم و می‌گویند مغازه‌های بیرون از بازار باز هستند و چرا ما باید تعطیل باشیم ادامه داد: بازار بزرگ آزادی و بازار حافظ در میدان آزادی نیز باز بودند که شلوغ هستند و باید پیگیری شود.

یوسف جعفری رئیس اتاق اصناف استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه اصناف اعتراض شدید دارند و صحبتشان این است که وقتی تمام اصناف باز هستند چرا باید بازار بزرگ تعطیل باشد گفت: چک‌های آنها برگشت خورده و بعضی‌ها می‌گویند حتی به نان شب‌مان هم محتاج شده‌ایم.

رضا اسماعیلی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان نیز در این جلسه با عنوان اینکه 3 هزار نفر در معادن زیرزمینی استان کار می‌کنند اظهار داشت: تعطیلی معادن معیشت کارگران را به خطر انداخته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با اشاره به اینکه فعالیت مجدد معادن از تنش‌های آینده جلوگیری خواهد کرد گفت: فعالیت معادن با رعایت پروتکل‌های بهداشتی قابل امکان خواهد بود.

در این جلسه محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معادن بزرگ با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حال فعالیت هستند اظهار داشت: معادن زیرزمینی ذغال و کرومیت داریم که قرار شد معادن روباز این مواد معدنی فعالیت خود را آغاز کنند.

مهدی حسینی‌نژاد مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه نزدیک 60 درصد تولید کرومیت کشور در استان کرمان انجام می‌شود گفت: معادن ذغالسنگ و کرومیت استان کرمان مواد اولیه کارخانجات کشور را تامین می‌کند و تعطیلی این معادن باعث تعطیلی آن کارخانجات هم خواهد شد و پروانه پهنه روباز در اختیار این معادن قرار دادیم تا استخراج زیرزمینی در شرایط کرونا حذف شود.

علی بابایی فرماندار کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه در بحث کرونا مشکلات برای حاشیه شهر کرمان بررسی شده است اظهار داشت: آبرسانی سیار با تانکر به حاشیه شهر انجام می‌شود.

فرماندار شهرستان کرمان با بیان اینکه طرح رسیدگی به حاشیه شهر را ارسال کردیم گفت: خدماتی که در حال حاضر انجام می‌شود سیار است و دائمی نیست.

سیاوش مسلمی معاون هماهنگ کننده سپاه ثارالله استان کرمان با بیان اینکه پروتکلی برای کفن و دفن متوفیان کرونایی آمده که باید رعایت شود افزود: تمام شهرستان‌های استان این پروتکل را رعایت می‌کنند اما شهرستان کهنوج این پروتکل را رعایت نکرده است.

انتهای پیام/511/ش

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon