بهبودی مبتلایان به کرونا در استان مرکزی حدود ۲۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است


بهبودی مبتلایان به کرونا در استان مرکزی حدود 20 درصد بالاتر از میانگین کشوری است

استاندار مرکزی گفت: استان مرکزی که در روزهای نخست شیوع ویروس کرونا، دومین و برخی اوقات سومین استان با مبتلایان و بیماران بیشتر بود امروز ۲۴ فروردین‌ماه جزو استان‌های دوازدهم و سیزدهم شده است.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سیدعلی آقازاده ظهر امروز در حاشیه جلسه قرارگاه پدافند زیستی استان مرکزی با اشاره به بهبود وضعیت استان در زمینه ویروس کرونا اظهار داشت: بنده خوشحالم که این خبر خوب را به اطلاع مردم استان برسانم که استان مرکزی که در روزهای نخست شیوع ویروس کرونا، دومین و برخی اوقات سومین استان با مبتلایان و بیماران بیشتر بود امروز 24 فروردین‌ماه جزو استان‌های دوازدهم و سیزدهم شده است.

وی افزود: این نشان‌دهنده آن است که استان مرکزی خوشبختانه هم در زمینه مبتلایان، درمان، پیشگیری و همکاری خوب مردم توانسته به سرعت پله‌های بهبودی و ارتقاء خود در بین استان‌های کشور را نشان دهد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: برای مثال در استان‌های کشور میزان بهبودی مبتلایان حدود 51 درصد است اما در استان مرکزی این رقم به حدود 71 درصد رسیده و با میانگین کشوری که حدود 50 درصد است فاصله دارد که بیانگر عملکرد خوب استان در برنامه‌های پیشگیری یا بهبودی است.

میزان مبتلایان به بیماری کرونا در استان مرکزی نسبت به آخر اسفندماه یک سوم شده است

آقازاده بیان کرد: نکته مهم دیگر اینکه میزان مبتلایان به بیماری استان نسبت به آخر اسفندماه یک سوم شده است.

وی ادامه داد: بحث دیگر اینکه بیش از 90 درصد جمعیت استان در غربالگری شرکت کردند که آمار آنها را هم داریم و اینها از موفقیت این طرح در استان هم با همکاری مردم، کادر درمان و پزشکی و هم همکاری اصناف و کسبه بوده است و امیدواریم از این شرایط عبور کنیم.

با متخلفان در اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند برخورد می‌شود

استاندار مرکزی با اشاره به اجرای طرح فاصله‌گذری هوشمند در استان هم گفت: از 23 فروردین‌ماه فاصله‌گذاری هوشمند در استان آغاز شده و تعدادی متخلف در این زمینه مشاهده شده که امروز در قرارگاه پدافند زیستی استان قرار شد با این افراد برخورد شود.

آقازاده عنوان کرد: بدون هیچ چشم‌پوشی با کسانی که در فعالیت‌های اقتصادی یا غیراقتصادی خود از پروتکل‌های بهداشتی تخلف کنند برخورد می‌کنیم، این موضوع مختص اصناف نبوده بلکه مختص واحدهای تولیدی، شرکت‌های خصوصی، تمام بنگاه‌ها و حتی ادارات دولتی است.

وی افزود: قرار شد که بر این اساس پروتکل‌ها را منطبق کنیم و هر فردی که خارج از چارچوب اقدام کرد مورد برخورد قرار می‌گیرد و با کسی در این زمینه شوخی و تعارف نداریم و به طور حتم با متخلفان برخورد می‌کنیم و نتایج آن را به اطلاع مردم می‌رسانیم.

استاندار مرکزی با اشاره به گله‌مندی بازاریان و مغازه‌داران در پاساژهای استان نسبت به تعطیلی فعالیتشان تصریح کرد: ضمن اینکه مشکلات کسبه را درک می‌کنیم اما با توجه به اینکه خود را با مصوبات ستاد ملی منطبق می‌کنیم و امروز صبح هم رئیس جمهور مجدد تاکید کرد که همه استان‌ها باید بر مبنای مصوبات ستاد ملی حرکت کنند این هفته را هم فکر می‌کنم کسبه بازار سرپوشیده و پاساژها باید تحمل کنند.

پاساژها و بازارهای استان از اوایل اردیبهشت‌ماه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی باز می‌شوند

آقازاده بیان کرد: به طور حتم در زمینه بحث‌های تشویقی و ترغیبی و بسته‌های پیشنهادی دولت برای حمایت از این اقشار به آنها کمک می‌کنیم، اما فکر می‌کنم از اوایل اردیبهشت‌ماه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی پاساژها و بازارهای استان را هم باز کنیم.

وی با اشاره به طرح مومنانه در استان ادامه داد: براساس طرح رزمایش مومنانه که مقام معظم رهبری فرمودند جلسه ستاد استانی روز گذشته برگزار و جلسه با شهرستان‌ها هم امروز برگزار و قرار شد 2 کمیته تحت عنوان کمیته تحلیل و پایش آمار افراد واجد شرایط دریافت کمک و کمیته تامین منابع مالی در مجموعه این فعالیت شروع به کار ‌کنند.

استاندار مرکزی عنوان کرد: این دو کمیته با سرپرستی معاونان اقتصادی و سیاسی و امنیتی استاندار تشکیل و با همکاری سپاه و سایر نهادها، ائمه جمعه این کار را دنبال می‌کنند.

آقازاده افزود: فرمانداران و ائمه جمعه و فرماندهان سپاه در شهرستان‌ها اعضای اصلی این ستاد هستند که به نسبت افراد را دعوت می‌کنند، این کار جز با همراهی و همکاری مردم و خیران امکان‌پذیر نبوده چون هیچ پول دولتی در این زمینه نیست و ما تنها قصد داریم کمک کنیم تا منابعی که در استان داریم متمرکز شود و در قالب طرح ستاد مساوات یا حرکت مومنانه توزیع شود.

هدف‌گذاری تهیه 100 هزار بسته معیشتی برای 25 درصد خانوارهای استان مرکزی در طرح حرکت مومنانه

وی تصریح کرد: هدف داریم 100 هزار بسته معیشتی و حمایتی را برای 100 هزار خانوار که 25 درصد خانوارهای استان می‌شود برای ماه مبارک رمضان آماده کنیم و ان‌شاءالله از نظر منابع مالی بتوانیم تامین کنیم، کار بسیار بزرگ مردم‌پسند و خداپسندانه را در استان راه انداخته‌ایم.

استاندار مرکزی بیان کرد: به طور حتم خیران همیشه جلوتر از ما بوده‌اند، از خیران تقاضا داریم که در این زمینه هم کمک کنند، حدود 12 میلیارد تومان برای این 100 هزار بسته برآورد کرده‌ایم که امیدواریم خیران مثل همیشه دست مردم و مسئولان را بگیرند که از این کار خداپسندانه سربلند بیرون بیاییم.

انتهای پیام/712/ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon