تسنیم گزارش می‌دهد؛ آغاز فعالیت بیمه سلامت مازندران در روستاهای استان برای مقابله با کرونا ویروس


تسنیم گزارش می‌دهد؛ آغاز فعالیت بیمه سلامت مازندران در روستاهای استان برای مقابله با کرونا ویروس

به دنبال شیوع کرونا ویروس، بیمه سلامت مازندران در روستاهای استان برای مقابله با کرونا ویروس ورود جدی کرده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، داشتن جامعه سالم و پویا نیازمند داشتن  نیروی انسانی سالم است. در این راستا یکی از مهمترین اولویت‌های دولت توجه به صنعت بیمه‌ به خصوص بیمه درمان است. زیرا ارتباط مستقیم با سلامت انسان‌ها دارد در این راستا اهمیت و ضرورت تکمیل پوشش بیمه درمانی به عنوان یکی از عوامل موثر در تامین سلامت مردم‌، بر کسی پوشیده نیست‌.

امروزه با توجه به تورم نرخ‌های پزشکی که در حال افزایش هستند، نداشتن پوشش بیمه میتواند هزینه‌های زیادی را برای افراد در پی داشته باشد و در نتیجه امروزه بیمه سلامت برای همه افراد جامعه به یک ضرورت تبدیل شده است تا در برابر خطرات و هزینه‌هایی که به واسطه موقعیت‌های اورژانس پزشکی پیش بینی نشده ایجاد می‌شوند، پوشش بیمه ای ارائه  کند.

بیمه سلامت  زمینه دسترسی به بهداشت و درمان با کیفیت را افزایش می‌دهد، به ویژه در مواردی که هزینه‌های پزشکی برای بسیاری از افراد جامعه یک مشکل اساسی است و برای  افرادی که بیمه درمانی ندارند، بستری شدن در بیمارستان‌ها و تهیه دارو بیمه سلامت نقشی مهمی ایفا می‌کند.

رسول ظفرمند، مدیرکل بیمه سلامت مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ساری، اظهار داشت: با اجرای طرح بیمه سلامت همگانی رایگان و قرار گرفتن تمام مردم زیر چتر بیمه درمان، کاهش هزینه‌های درمانی مردم و ایجاد رضایتمندی  بیمه‌شدگان میتوان گامی موثر در زمینه افزایش سرانه سلامت جامعه برداریم.

وی ادامه داد: اکنون نیز که  متاسفانه حدود دو ماه کشور ما همانند سایر کشورهای جهان درگیر ویروس کرونا شد بیمه سلامت تلاش کرد در این زمینه خدمات متناسب را به مردم ارائه دهد. همچنین دفترچه‌هایی که برگه نداشتند یا دارای اعتبار نبودند تا پایان خردادماه تمدید شدند همچنین بیمارانی که به بیماری کرونا مبتلا شدند هزینه‌های درمان پرداخت شد.

ظفرمند تصریح کرد: صدور دفترچه‌ها از بازه زمانی یک ماهه به یک روز کاهش یافت و به موسسات نیز جهت ارسال اسناد زمان بیشتری داده شد همچنین‌دورکاری، فعالیت میز خدمت در شهرستان‌ها به صورت تلفنی انجام و تست غربالگری تشخیصی برای همکارانی که در بیمارستان‌ها مشغول فعالیت هستند. از اقدامات بیمه سلامت استان در این ایام بود و  همه همکاران  در قالب کشیک آماده باش در خدمت ستاد مبارزه با کرونا هستند.

وی گفت: بیمه سلامت سال گذشته چهار پروژه شامل استحقاق سنجی، نسخه‌نویسی الکترونیکی،ارجاع الکترونیکی و ارسال الکترونیکی را در دستور کار داشت که علاوه بر بیمارستان دولتی بیمارستان‌های خصوصی نیز در این طرح شرکت کردند.

 یان داشت: تمام بیمارستان‌های دولتی و خصوصی اسناد خود را به صورت الکترونیک ارجاع می‌دهند که  با توجه به تشکیل 20 تا 30هزار پرونده در سال  این امر موجب شفافیت امور، حذف کاغذ و حتی کاهش انتقال بیماری مانند کرونا می‌شود.

این مسئول ادامه داد: 50 درصد جمعیت استان مازندران تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند که 80 درصد نیز در قالب بیمه رایگان مانند بیمه همگانی، روستایی و دهک‌های پایین جامعه هستند.

وی افزود: مقرر شد هیچ فردی بدون دفترچه و بدون پوشش بیمه ای نباشد طرح پوشش اجباری بیمه همگانی سال گذشته آغاز شد که با مراجعه به سایت وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی با توجه به وسع افراد انجام می‌شود که 17 هزار نفر در این طرح ثبت نام کردند و برای 12 هزار نفر پیامک ارسال شد که در  سطحی قرار دارند.

ظفرمند بیان کرد: امیدواریم با تحت پوشش قرار گرفتن بیمه همه مردم شاهد افزایش سرانه سلامت و کاهش هزینه‌های درمان باشیم  و در این ایام نیز از مردم انتظار داریم دستورات و نکات بهداشتی و پزشکی را رعایت و اجرا کنند تا شاهد از بین رفتن این ویروس در کشور و جهان باشیم.

گزارش از قدسیه السادات شعبانپور

انتهای پیام/ 682/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران