تشریح فعالیتهای معاونت گردشگری در بحران کرونا
ولی تیموری، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به تشریح برنامههای این معاونت بعد از بحران کرونا پرداخت.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ ولی تیموری، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با حضور در تلویزیون به تشریح اقدامات این معاونت در بحران کرونا پرداخت و توضیح داد: برنامههایی برای جبران خسارتهای ناشی از بحران کرونا در حوزه گردشگری در نظر گرفته شده است تا دوباره شاهد رونق اقتصادی در این حوزه باشیم.
وی افزود: البته این آسیبها تنها به کشور ما محدود نمیشود و شاهد یک آسیب جهانی بودیم. این ویروس ارتباطات بین انسانها را هدف قرار داده بود و از آنجایی که فلسفه گردشگری ارتباط بین انسانهاست بیشترین زیان به این حوزه وارد شد.
تیموری ادامه داد: آسیب این بحران از این نظر به گردشگری ما آسیب بیشتری وارد کرد که ما در دوران اوج رونق حوزه گردشگری بودیم یعنی عید نوروز که زمان طلایی گردشگری محسوب میشود.
معاون گردشگری با اشاره به مشکلات گردشگری قبل از بحران کرونا تصریح کرد: قبل این بحران هم اوضاع گردشگری چندان مساعد نبود و اتفاقات قبل از این بحران مانند شهادت سردار سلیمانی و سقوط هواپیمای اوکراینی اوضاع گردشگری را به وخامت کشانده بود که با بحران کرونا دیگر این آسیب به حداکثر ممکن رسید.
تیموری گفت: همکاران ما در حوزه گردشگری حداقل یک سال درگیر این بحران خواهند بود و همه فعالان بلااستثنا آسیب دیدهاند. این صنعت هم یک صنعت نوپا بود و یک سال تلاش کردیم که بازار چین را هدف قرار دهیم که مصادف با شیوع این بیماری شد.
وی در مورد اقدامات خود در بحران کرونا خاطرنشان کرد: وزارت میراث عضو ثابت ستاد ملی مبارزه با کرونا بود و بخشی از تصمیمات آنجا باید در بدنه وزارت پیگیری میشد. ما پروتکلهای پیشگیری را از چین دریافت کردیم و بومیسازی آنها را انجام دادیم.
معاون گردشگری درباره تبدیل برخی هتلها به نقاهتگاه بیماران کرونایی توضیح داد: یکی از مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا استفاده ظرفیت دستگاهها برای مقابله با کرونا بود. وقتی دیدیم ظرفیت هتلها را برای کمک به کنترل این بیماری داریم از آن استفاده کردیم. به عنوان مثال وقتی دانشجویان ایرانی از ووهان به ایران آمدند در یکی از هتلهای ما دوران نقاهت را گذراندند.
وی درباره عدم پرداخت هزینه کنسلی تورها و آژانسها به مردم توضیح داد: در شیوه نامههای ما روش بازپرداخت این مبالغ دیده شده و ما ذکر کردهایم که در شرایط فورس ماژور قرار گرفته ایم که باید تصمیمات بر مبنای این شرایط اخذ شود. طبق این مقررات باید مبالغ بدون جریمه بازپرداخت شود که بخش مهم این بازپرداختها صورت گرفته است. بخش دیگر هم خواهش کردیم از مردم که با درک متقابل مشکلات در حوزه فعالان گردشگری هم به جای پس گرفتن پول سفر به تعویق بیفتد.
انتهای پیام/