کرونا در اروپا| تمدید کنترل‌های مرزی در آلمان؛ بیش از نیمی از مبتلایان جهان اروپایی هستند


کرونا در اروپا| تمدید کنترل‌های مرزی در آلمان؛ بیش از نیمی از مبتلایان جهان اروپایی هستند

اخبار کرونایی در اروپا از تصمیمات دولت فدرال آلمان برای تمدید کنترلهای مرزی برای مقابله با شیوع کرونا حکایت دارد و نشان می‌دهد که بیش از نیمی از مبتلایان به کرونا در دنیا از اتحادیه اروپا هستند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم ، کرونا در اروپا همچنان گسترش پیدا کرده و نگرانی های بیشتری درباره عواقب و پیامدهای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی حاصل از آن ایجاد می کند.

احتمال تمدید محدودیت های ضد کرونایی در آلمان

دولت فدرال آلمان می خواهد به ایالات آلمان پیشنهاد دهد که محدودیت های ضد کرونایی را حداقل تا سوم ماه می( 14 اردیبهشت ماه) ادامه دهند.

امروز قرار است صدر اعظم آلمان در این باره با نخست وزیران ایالات مختلف آلمان مذاکره کند.

هشدار "ماس" درباره کاهش زودتر از موعد محدودیت های ضد کرونایی

در این میان "هایکو ماس"، وزیر امور خارجه آلمان هم درباره عواقب دراماتیک کاهش زودتر از موعد محدودیت های مقابله با گسترش کرونا هشدار داده است.

وی در این باره گفته است: نگاهی به مرزهای ما و جایی که متاسفانه در بعضی کشورها مرگ و میرهای جدید و تلخی وجود دارد نشان می دهد که هر روز که محدودیت های کرونایی زودتر برداشته شود می تواند برای سلامت بسیاری انسان ها عواقب دراماتیکی داشته باشد.

دانمارک بازگشایی مدارس را در دستور کار قرار می دهد

کشور دانمارک در همسایگی آلمان در آغاز روند کاهش محدودیت های ضد کرونایی بازگشایی مدارس و مهد کودک ها را در دستور کار قرار داده است.

بعد از گذشت یک ماه از تعطیلی مدارس در این کشور از امروز ( چهارشنبه) برخی کودکستان ها و مدارس تا کلاس پنجم در این کشور دوباره باز می شود. تداوم کاهش محدودیت های ضد کرونایی در این کشور همچنان می تواند ادامه یابد.

هشدار درباره وقوع موج دوم کرونا در آلمان

در این شرایط "بودو راملو"، نخست وزیر ایالت تورینگن آلمان هم درباره کاهش محدودیت های ضد کرونایی موضع محتاطانه ای اتخاذ کرده و گفت: مسئله این نیست که چه کسی حالا کدام اماکن را باید باز کند، بیشتر باید اقدامات لازم برای جلوگیری از موج دوم بیماری کرونا صورت گیرد.

این مقام آلمانی با تاکید بر اینکه هنوز هیچ دارو و هیچ واکسنی برای این دارو وجود ندارد این مسئله را قابل تصور دانست که ابتدا مدارس برای گروه های سنی بالاتر بازگشایی شود که البته پیش نیاز آن یک راهکار حفاظتی کافی برای معلمان است.

بیش از 100 مرگ کرونایی در ترکیه در عرض 24 ساعت

خبرها همچنین حاکی از آن است که برای اولین بار از شروع بحران کرونا در ترکیه در عرض 24 ساعت بیش از 100 مرگ کرونایی گزارش شده است.

وزارت بهداشت ترکیه با اعلام این خبر از شهروندان ترک درخواست کرد که به قوانین تصویب شده توسط دولت برای مقابله با شیوع کرونا بدون استثناء پایبند باشند. در مجموع در ترکیه بیش از 65 هزار نفر به کرونا مبتلا شده و 1403 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

سران کشورهای جی هفت هم می خواهند روز پنج شنبه در یک کنفرانس ویدئویی درباره راه های مقابله با شیوع کرونا بحث و تبادل نظر کنند.

نقطه اوج کرونا در ایسلند هنوز نرسیده است

کشور ایسلند هم اولین کاهش محدودیت ها در این کشور از 4 ماه می (15 اردیبهشت) را خبر داده است. بر اساس تصمیمات اتخاذ شده از آن تاریخ به بعد مدارس، موزه ها و آرایشگاه ها می توانند دوباره باز شوند اما کلوپ های شبانه، کافه ها، سالن های بدنسازی و استخرها همچنان باید بسته بمانند. همچنین حفظ فاصله دو متری بین افراد باید همچنان رعایت شود. دولت ایسلند بر این باور است که نقطه اوج این اپیدمی در این کشور به دست آمده است. تا به حال بیش از 1700 نفر در ایساند به بیماری کرونا مبتلا شده اند.

در بلغارستان هم یک بیمار کرونایی از بیمارستان فرار کرده و به روستای محل اقامت خود باز گشته است و به دنبال آن بلغارستان تمام این روستا و ساکنان آن را قرنطینه کرده است.

در کشور بلغارستان که حدود 7 میلیون نفر جمعیت دارد بیش از 700 نفر به کرونا مبتلا شده و 35 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

سازمان عفو بین الملل هم از دولت فدرال آلمان و ایالت ها درخواست کرده است محدودیت های حقوق اساسی را در جریان کاهش محدودیت های ضد کرونایی به تدریج لغو کنند. دبیر کل بخش آلمانی سازمان عفو بین الملل در این باره گفته است که حمایت از حقوق بشر به ویژه در مواقع بحرانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

بیش از نیمی از مبتلایان به کرونا در اروپا هستند

آمارها نشان می دهد که در اروپا تا کنون بیش از یک میلیون نفر به کرونا مبتلا شده و بر اساس آمارهای رسمی تعداد مبتلایان به 1003284 نفر رسیده است. این تقریبا بیش از نیمی از تمام مبتلایان به کرونا در سراسر دنیا را شامل می شود. در سراسر اروپا همچنین تا به حال حدود 84500 مرگ کرونایی ثبت شده است.

بر اساس آمارهای رسمی تا به حال در سراسر دنیا حدود 2 میلیون نفر به کرونا مبتلا شده و 126 هزار نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده اند.

درخواست کمیسیون اروپایی برای همکاری بین المللی در تولید و توسعه واکسن کرونا

رئیس کمیسیون اروپایی هم اعلام کرده است به منظور جمع آوری پول از سراسر جهان به منظور تولید و توسعه واکسن کرونا در تاریخ 4 ماه می (15 اردیبهشت) یک کنفرانس آنلاین برای اهدا کنندگان برگزار می کند. به اعتقاد کمیسیون اروپایی این نشست به پر کردن شکاف های مالی ایجاد شده کمک می کند.

"اورزو لا فون در لاین"، رئیس کمیسیون اروپایی در سخنانی در بروکسل اظهار داشت که ویروس کرونا تنها از طریق همکاری های بین المللی می تواند نابود شود. به گفته وی این همکاری ها شامل سرعت بخشیدن به کار در زمینه تشخیص، درمان و تولید واکسن است. به محض تولید یک واکسن برای این بیماری باید به تمام جهان عرضه شود.

کنترل های مرزی در آلمان تمدید می شود

وزارت کشور آلمان هم اعلام کرده است که کنترل های مرزی برای مقابله با شیوع کرونا باید تا 20 روزدیگر و تا 14 اردیبهشت ماه ادامه یابد. درباره جزئیات این اقدام قرار است با نخست وزیران ایالات آلمان مشورت شود. این کنترل های مرزی از حدود یک ماه پیش برقرار شده است و آلمان برای مقابله با کرونا مرزهای خود با اتریش، فرانسه، لوکزامبورگ، دانمارک و سوئیس را کنترل می کند.

قرنطینه 84 ساعته در صربستان

صربستان هم به دلیل شیوع کرونا مقررات قرنطینه را برای آخر هفته مد نظر قرار داده است. بر این اساس شهروندان نباید از روز جمعه 5 بعد ازظهر تا 5 بامداد روز سه شنبه به مدت 84 ساعت منازل خود را ترک کنند. بر اساس آمار اعلام شده در کشور صربستان حدود 4465 نفر به کرونا مبتلا شده و 94 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

فنلاند: هنوز به نقطه اوج شیوع کرونا نرسیده ایم

دولت فنلاند هم محدودیت های سفر برای منطقه اطراف پایتخت را برداشته است. با این همه نخست وزیر فنلاند اعلام کرده است که شرایط همچنان جدی است و ما هنوز به نقطه اوج این اپیدمی نرسیده این. وی از همه شهروندان خواسته است همچنان به محدودیت های ضد کرونایی پایبند باشند.

از محافل مذاکره کننده خبر می رسد که دولت و ایالات آلمان برای تمدید محدویت های ضد کرونایی تا سوم ماه می (14 اردیبهشت) با هم اتفاق نظردارند. اکثریت هم البته خواهان بازگشایی فروشگاه های خرده فروشی به وسعت 400 متر مربع هستند.

رئیس شرکت داروسازی مهم GlaxoSmithKline انگلیس هم ازاین صنعت همکاری برای تولید واکسن کرونا را درخواست کرده و گفته است که جهان به بیش از یک واکسن نیاز دارد و از این رو باید تولید کنندگان دارو نیروهای خود را بسیج کنند.

اعلام آمادگی کره جنوبی برای کمک به آلمان در مقابله با شیوع کرونا

کره جنوبی هم اعلام کرده که آماده است به آلمان و دیگر کشورهای اروپایی برای غلبه بر بحران کرونا کمک کند. سفیر کره جنوبی در برلین این خبر را اعلام کرده است.

سفیر کره جنوبی در برلین در گفتگو با روزنامه تاگس اشپیگل اعلام کرده است که کشورش بر خلاف سایر کشورها به صورت موثر و بدون محدودیت های شدید برای شهروندان از گسترش این ویروس جاوگیری کرده است.

وی تاکید کرده است که استراتژی دولت کره این است که افراد آلوده را از طریق تست های فعال و پیشگیرانه به سرعت شناسایی کرده و به افراد مبتلا در اسرع وقت خدمات پزشکی را ارائه دهد. علاوه بر این مشخصات تحرکات افراد به صورت عینی ثبت شده و از خطر سرایت های بیشتر جلوگیری می شود.

پیش بینی رکود اقتصادی در آلمان

دولت فدرال آلمان انتظار دارد که پیامد بحران کرونا این کشور در ماه های آینده شاهد سقوط یکباره اقتصاد صنعتی این کشور باشد.

وزارت اقتصاد آلمان انتظار دارد که تا اوایل تابستان سال جاری این کشور شاهد یک اقتصاد در حال رکود پیامد بحران کرونا باشد. در گزارش وزارت اقتصاد آلمان آمده است که اقتصاد این کشور از ماه مارس در رکود قرار گرفته است. این وضعیت تا اواسط سال جاری میلادی ادامه خواهد یافت.

انستیتو تحقیقات اقتصادی مهم در آلمان هم کاهش تولید ناخالص ملی حدود 4.2 درصدی را پیامد شیوع ویروس کرونا پیش بینی کرده اند.

شیوع گسترده کرونا در اروپا

بر اساس جدیدترین آمارهای منتشر شده در اسپانیا تا به حال 177633 نفر به کرونا مبتلا شده و 18579 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

در ایتالیا هم تا به حال 162488 نفر به کرونا مبتلا شده و 21067 نفر هم در اثر آن جان باخته اند.

در فرانسه هم تا به حال بر اساس آمارهای رسمی 143303 نفر به این بیماری همه گیر مبتلا شده و 15729 نفر هم در اثر آن جان باخته اند.

در آلمان هم تا به حال 132210 نفر به کرونا مبتلا شده و 3495 نفر هم در اثر این ابتلا جان باخته اند.

در انگلیس هم تا به حال 93873 نفر به این بیماری همه گیر مبتلا شده و 12107 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری فوت کرده اند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon