فعالیت جهادی طلاب در اندیمشک‌‌ / مدافعان دین دوشادوش جهادگران عرصه سلامت


فعالیت جهادی طلاب در اندیمشک‌‌ / مدافعان دین دوشادوش جهادگران عرصه سلامت

در روزهایی که ویروس کرونا امان مردم را بریده و بسیاری را در خانه قرنطینه کرده، برخی جهادگران لباسی نو به تن کرده‌ و در کنار قهرمانان سلامت، بی‌ادعا به نبرد با کرونا مشغول‌اند.

به گزارش خبرنگار تسنیم از اندیمشک، در این ایام که ویروس کرونا امان مردم را بریده و جمع زیادی را خانه‌نشین کرده ، خادمانی هستند که در کنار قهرمانان سلامت مخلصانه و بی‌ادعا به نبرد با ویروس کرونا مشغول‌اند؛ خادمانی که دیروز مدافعان دین بوده و امروز در کنار جهادگران سلامت در حال خدمت رسانی هستند.

در این باره طلبه‌های جهادی حوزه علمیه سفیران هدایت اندیمشک، بمنظور مقابله با ویروس کرونا در سطح شهرستان از تمام ظرفیت خود استفاده و خدمت‌شان را در قالب کارهای مختلف دنبال می‌کنند.

حجت‌الاسلام حسن آذرافروز، مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت اندیمشک در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار داشت: طلاب شهرستان اندیمشک روز به روز با افزایش تعداد مبتلایان به این بیماری احساس دغدغه و وظیفه کرده و وارد عرصه خدمت و همکاری شدند.

وی با اشاره به راه‌اندازی هشت کارگاه تولید ماسک در قرارگاه مردمی حوزوی اندیمشک، افزود: این کارگاه‌ها با همت حوزه علمیه سفیران هدایت و الزهرا(س) اندیمشک و با همکاری قرارگاه شهید الیاسی تشکیل و در 8 نقطه شهرستان اندیمشک از جمله شهر چم گلک، شهر آزادی، شهرک مدنی، کوی لور، کوی رسالت، کوی مسکن مهر، کوی بهارستان مشغول به فعالیت هستند.


مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت اندیمشک، گفت: 21 هزار ماسک تا به امروز توسط این کارگاه‌ها تولید و همراه با بسته‌های فرهنگی و بهداشتی در مناطق محروم و همچنین بین مشاغل پر خطر از جمله سوپر مارکت‌ها نانوایی‌ها و خشکبارفروشی‌ها و کلانتری‌ها توزیع می شوند.

وی افزود: قرارگاه مردمی و حوزوی اندیمشک تا قبل از ماه مبارک رمضان پروژه تولید 15 هزار ماسک دیگر را برنامه‌ریزی کرده‌است.

حجت الاسلام حسن آذر افروز با اشاره به نیاز بیمارستان امام علی(ع) شهرستان اندیمشک به گان (روپوش پزشکی)، افزود: با توجه به نیاز بیمارستان امام علی به گان 120 عدد تولید و تهیه و در اختیار کادر درمانی و پرسنل بیمارستان امام علی(ع) شهرستان قرار گرفته است.

وی به دیگر اقدامات فرهنگی این قرارگاه اشاره کرد، افزود: با توجه به فرا رسیدن نیمه شعبان و عدم امکان برگزاری جشن‌های شعبانیه، راه اندازی کاروان شادی توسط طلاب و روحانیون بود که بحمدالله بازخورد خوبی هم داشت.

مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت اندیمشک، گفت: این کاروان متشکل از سی نفر از طلاب و روحانیون بود که با پخش شیرینی و توزیع ماسک در روز میلاد حضرت ولی عصر(عج) در مناطق مختلف شهرستان حضور پیدا کرد.

وی با اشاره به مواجه کشور با کمبود خون، افزود: اعضای قرارگاه مردمی حوزوی اندیمشک که در عرصه‌های مختلفی به صورت جهادی برای مقابله با ویروس کرونا در حال خدمت‌رسانی به جامعه هستند، با حضور امام جمعه شهرستان اندیمشک اقدام به اهدای خون کردند.

حجت الاسلام حسن آذرافروز با اشاره به تشکیل کار گروهی تحت عنوان مرکز فقهی و اعتقادی، گفت: این کارگروه وظیفه پاسخگویی به سوالات شرعی و اعتقادی مردم و تبیین مسائل شرعی را در این ایام عهده‌دار هستند.

وی در ادامه افزود: همچنین طلاب و روحانیون حوزه علمیه بقیه الله اندیمشک فوتی‌های کرونا را غسل و کفن کرده و بر آنان نماز میت می‌خوانند.

مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت اندیمشک، گفت: در روزهای نخست ورود ویروس کرونا دوستان طلبه و روحانی برای کمک به قطع چرخه کرونا شروع به ضد عفونی کردن خیابان و معابر کردند.

وی در ادامه افزود: راه مقابله با کرونا رعایت کردن مسائل بهداشتی و فاصله اجتماعی است که بهترین راه در خانه ماندن است و همه چنین توکل به خدا و توسل به اهل بیت(ع) است.


به گزارش تسنیم، این روزها کلماتی همانند همدلی، مهربانی، همرنگی، همکاری و کار جهادی در ذهن ملت ایران ارزش و جایگاه دیگری پیدا کرد و امروزه وظیفه عموم مردم این است که اجازه ندهیم این روحیه در گذر زمان رو به فراموشی برود.

 

گزارش از محمدحمید ذوالفقاری

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon