قیمت جهانی نفت امروز ۹۹/۰۲/۰۲/ نفت آمریکا ۱ دلار و ۱۰ سنت شد


قیمت جهانی نفت امروز 99/02/02/ نفت آمریکا 1 دلار و 10 سنت شد

قیمت هر بشکه نفت وست تگزاس اینترمدییت آمریکا برای تحویل در ماه می امروز با ۳۸ دلار و ۷۳ سنت افزایش به یک دلار و ۱۰ سنت رسید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، نفت در بازارهای جهانی پس از منفی شدن قیمت نفت خام آمریکا در روز دوشنبه امروز تا حدودی ترمیم و قیمت نفت وست تگزاس اینترمدییت مجدداً مثبت شد، اما به‌دلیل تداوم نگرانی‌ها در مورد تقاضای پایین و شیوع کرونا رشد قیمت محدود بود.

بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت وست تگزاس اینترمدییت آمریکا برای تحویل در ماه می امروز با 38 دلار و 73 سنت افزایش به یک دلار و 10 سنت رسید. در پایان معاملات دیروز قیمت نفت خام آمریکا به منفی 37 دلار و 63 سنت رسیده بود. قیمت نفت برنت برای تحویل در ماه ژوئن امروز با 49 سنت معادل 1.9 درصد رشد به 26 دلار و 6 سنت رسید.

ادوارد مویا تحلیلگر بازار نفت در مؤسسه اوآندا در این باره گفت: «سقوط تقاضا به‌دلیل شیوع ویروس کرونا موجب خواهد شد تا بازگشایی اقتصاد آمریکا کندتر شود... قیمت نفت خام آمریکا برای تحویل در ماه ژوئن توانسته در سطح 20 دلار باقی بماند و پس از سقوط دردناک قیمت نفت خام تحویل ماه می در جلسه قبل، نفت تحویل ماه ژوئن امروز شاهد اندکی رشد بوده است.»

محدودیت‌های مسافرتی و قرنطینه گسترده شهرها برای جلوگیری از شیوع کرونا موجب افت 30درصدی تقاضا برای نفت شده است. این وضعیت سبب شده است پیدا کردن مخازن ذخیره نفت برای تولیدکنندگان دشوار شود و آنها حاضر شوند برای عرضه نفت خود حتی به مشتریان پول پرداخت کنند.

ظرفیت مخازن اصلی‌ترین مرکز ذخیره نفت خام آمریکا در اوکلاهاما که محل تحویل نفت وست تگزاس اینترمدییت است احتمالاً طی هفته‌های آینده پر خواهد شد.

مایکل مک‌کارتی، تحلیلگر بازار نفت در مؤسسه سی‌ام‌سی مارکتس در سیدنی گفت: «امروز کاملاً روشن شده که یک موضوع بسیار مهم مازاد عرضه نفت در آمریکا و نبود ظرفیت ذخیره نفت است».

مؤسسه ای‌ان‌زد هم گفته حتی توافق کاهش تولید اوپک‌پلاس نخواهد توانست در کوتاه‌مدت وضعیت بازار را بهبود ببخشد.

انتهای پیام/+

پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین
بانک سرمایه