شرط استاندار مرکزی برای استقرار صنایع در مجاورت شهرها
استاندار مرکزی گفت: استقرار صنایع به شرط توسعه تکنولوژی و تغییر فرآیند در مجاورت شهرها امکانپذیر است که این مهم باید مورد توجه قرار گیرد.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سیدعلی آقازاده ظهر امروز در کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیط زیست استان مرکزی با تاکید بر احداث واحدهای صنعتی پس از اخذ پروانه فعالیت اظهار داشت: پیگیری برای اخذ پروانه فعالیت واحدهای صنعتی پس از احداث آنها به هیچ وجه منطقی و اصولی نبوده و صحیح نیست.
وی افزود: عدم آلایندگی واحد تصفیه دوم روغن دلیجان هنوز احراز نشده است اما این واحد به هر کیفیت احداث شده گرچه باید از همان ابتدا با این کار ممانعت میشد، در هر صورت اکنون باید فرصتی به محیط زیست داده شود تا عدم آلایندگی این واحد صنعتی تعیین تکلیف و احراز شود.
استاندار مرکزی تصریح کرد: از آنجا که نگاه مجموعه استان، نگاه به صنعت و تولید بوده عضویت معاونت اقتصادی در کنار معاونت عمرانی و محیط زیست در کمیسیون ماده 11 انجام شده است تا در کنار توجه به محیط زست بتوانیم این نگاه را با نتایجی صحیح، کارشناسانه و مطلوب تحقق ببخشیم.
آقازاده بیان کرد: برخی از قوانین و تصمیمات هستند که مانع کار مجموعه استان میشوند و دست این مجموعه را در انجام امور کوتاه کردهاند، سال 94 با تصویب منع استقرار صنایع تصفیه دوم روغن و صنایع سرب محدودیتهایی برای استان به وجود آمد، همچنین اکنون بهدنبال بحث شعاع 30 کیلومتر و یا 120 کیلومتر شاهد مشکلاتی هستیم .
وی ادامه داد: این درحالی است که در فاصله 120 کیلومتری شهر تهران صنایع با تراکم بالا مستقر هستند، اما در استان مرکزی این مشکلات وجود دارد و منطقه رنگرز ساوه یکی از مناطق درگیر معضل در این زمینه است چراکه در این منطقه شاهد حضور صنایع پاکی هستیم که میتوانستند در مجاورت تهران فعالیت داشته باشند.
استاندار مرکزی عنوان کرد: استقرار صنایع به شرط توسعه تکنولوژی و تغییر فرآیند در مجاورت شهرها امکانپذیر است که این مهم باید مورد توجه قرار گیرد.
آقازاده با اشاره به واحد صنعتی تصفیه دوم روغن دلیجان افزود: محصول تولیدی این واحد طبق اعلام و بررسی سازمان استاندارد دارای استاندارد لازم بوده اما فرآیند تولید آن هم باید مورد تایید محیط زیست قرار گیرد.
وی تصریح کرد: تایید آلایندگی یا عدم آلایندگی این واحد تصفیه دوم روغن در دلیجان و واحد تولید شمش سرب از سرباطری فرسوده در شهرک صنعتی خیرآباد اراک باید ظرف یک ماه آینده توسط محیط زیست استان مرکزی مشخص و اعلام شود.
انتهای پیام/712/ش