حضور جهادی ۱۳۰۰ طلبۀ خواهر در میدان مبارزه با کرونا/ از تبدیل منازل به کارگاههای تولیدی تا ثبت خاطرات بیمار کرونایی
مدیر حوزههای علمیه خواهران استان تهران به تشریح فعالیتهای طلّاب خواهر تهران در ایام شیوع ویروس کرونا پرداخت.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام محمدحسین کبیریان مدیر حوزههای علمیه خواهران استان تهران امروز در نشست خبری مجازی به تشریح فعالیتهای حوزه علمیه خواهران در ایام شیوه ویروس کرونا پرداخت و گفت: طبق آموزههای قرآن و روایات، وظیفه همه مؤمنان حضور جدّی در عرصۀ خدمترسانی است، از جمله آن آیات، آیۀ 2 سورۀ مبارکه مائده است: «وَتَعاوَنوا عَلَى البِرِّ وَالتَّقوىٰ وَلا تَعاوَنوا عَلَى الإِثمِ وَالعُدوانِ؛ و (همواره) در راه نیکی و پرهیزگاری با هم تعاون کنید و (هرگز) در راه گناه و تعدّی همکاری نکنید.»
وی افزود: طلاّب حوزههای علمیه به ویژه خواهران طلبه، خود را مخاطب این دستورات اسلامی و مؤظف به خدمترسانی در این عرصه میدانند. یکی از مصادیق این تعاون و نیکوکاری شرایط امروز جامعه است. خداوند متعال با این صحنه ضعف بشر را و در مقابل، قدرت خود را بار دیگر نشان داد.
حجتالاسلام کبیریان خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب سه کارویژه برای حوزههای علمیه درنظر گرفتهاند؛ 1ـ هدایت فکری و دینی، 2ـ هدایت سیاسی جامعه و 3ـ خدمترسانی و غمخواری با مردم در زمینههای مختلف. این سه باید در همۀ زمانها استمرار داشته باشد.
«از روز اولی که ویروس کرونا ایجاد و قرار شد خدمت رسانی مردمی صورت گیرد، حداقل 380 نفر از طلّاب خواهر استان تهران به فعالیتهای ستادی پرداختند. 36 نفر دائماً در شیفتهای مختلف در آرامستانها جهت تغسیل و تکفین اموات کرونایی حضور داشتند و تاکنون نیز ادامه دارد. حدود 55 نفر از طلبههای خواهر در بیمارستانها و در کنار کادر درمانی حضور پررنگی پیدا میکردند و اقداماتی جهت کمک و روحیهبخشی به آنان انجام میدادند.»
وی با بیان مطلب فوق گفت: در شبکههای مجازی نیز فعالیتهای گستردهای شکل گرفت، حدود یکصد نفر از طلّاب خواهر در این عرصه، محتواهایی با عناوین اخلاقی و بهداشتی و موضوعاتی که باعث رویحهبخشی به آحاد جامعه میشد، تهیه و اطلاعرسانی میکردند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران استان تهران افزود: در زمینۀ تهیه و تولید ماسک، دستکش و گان و ... نیز حضور چشمگیری داشتند و خیلی از مدارس علمیه به کارگاههای تولیدی تبدیل شدند و حتی بعضی از طلّاب منازل خود را به کارگاههای تولیدی تبدیل کردند. در این مدت بیش از 100 هزار ماسک و دستکش و گان تولید شد.
حجتالاسلام کبیریان اضافه کرد: بخش دیگر فعالیتها مربوط به تهیه لوازم ضدعفونیکننده توسط 600 نفر از طلّاب بود. بیش از 50 هزار بسته در این زمینه تهیه شد. مشاورههای مورد نیاز در زمینه آگاهیبخشی دربارۀ بیماری کرونا توسط 60 نفر از طلّاب خواهر به صورت حضوری و غیر حضوری نیز صورت گرفت.
به گفتۀ وی، هشت مدرسه علمیه مجوز رسمی مرکز نیکوکاری را از سازمان هلال احمر دریافت کردند که در تهیه و توزیع بستههای بهداشتی و ضدعفونیکننده فعالیت میکنند. قربانی کردن دام و تهیه مواد غذایی ضروری و توزیع آنها میان خانوادههای کم بضاعت یکی دیگر از فعالیتها بود.
وی افزود: فعالیت دیگری که با کمک گروه روایت فتح صورت گرفت، ثبت و ضبط خاطرات یکی از پرستارانی بود که مبتلا به بیماری کرونا شد و بعد از مدتی سلامتی کامل خود را به دست آورد. این خاطرات به دو زبان انگلیسی و اسپانیانی ترجمه شده است و در تلاشیم آن را به زبانهای دیگر نیز ترجمه کنیم. همکاری اساتید و طلّاب حوزه علمیه با آستان مقدس امام رضا علیهالسلام در بستهبندی اقلامی همچون نبات، نمک و گلاب تبرّکی و سپس توزیع آنها میان بیماران و کادر پزشکی از دیگر اقدامات جهادی آنان بوده است.
انتهای پیام/