خدمات جهادی حوزه علمیه امام خمینی در ایام کرونایی/ از تهیه جهیزه و لباس نو تا توزیع ۲۰۰ بسته گوشت
مدیر حوزه علمیه امام خمینی(ره) گفت: بعضی از خانوادههای کم بضاعت به دلیل عدم امکان تهیۀ جهیزیه، مسألۀ ازدواج فرزندانشان به تأخیر افتاده بود، اما در حد بضاعت تلاشمان را کردیم و در نهایت با کمک خیرّین دو سری جهیزیه تهیه و به آن بزرگواران ارسال شد.
حجتالاسلام عادل محسنی مدیر حوزه علمیه امام خمینی(ره) و دبیر مجمع مدیران مدارس حوزههای علمیه استان تهران در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم گفت: از نخستین روزهای شیوع ویروس کرونا، حوزۀ علمیه امام خمینی(ره) متشکل از چندین گروه جهادی اساتید و طلبههای حوزه، برنامههای مختلفی را در عرصه خدمت رسانی به مردم پیگیری کردند؛ مثلاً با توجه به اینکه اعلام شد در گروه سالمندان، احتمال ابتلا به بیماری کرونا بیشتر است، برای جلوگیری از حضور آنان در تجمعات و همینطور جلوگیری از خطر ابتلای آنان به این بیماری، یکی از گروههای جهادی، خریدهای روزمره و تحویل آنها را برعهده گرفت.
وی افزود: هر شب گروه جهادی دیگری با کمک بسیجیان محل اقدام به ضدعفونی و گندزدایی مکانهای مختلف مثل پارکها، پمپ بنزینها و ... میکردند. اطلاعیه نیز در روزهای بعد نصب شد که طلّاب حوزه علمیه با افتخار آمادۀ ضدعفونی کردن منازل مسکونی، پارکینگها و اتومبیلهای مردم هستند که این کار نیز با استقبال خوبی مواجه شد و همچنان در این عرصه آمادۀ خدمترسانی خواهیم بود.
حجتالاسلام محسنی اظهار کرد: خیلی از اساتید در روزهای تعطیل به همراه تعدادی از طلبهها به بیمارستانها میرفتند تا در بخش تجهیز و تکفین اموات کرونایی خدمت کنند؛ در ابتدا به صورت تیمم بود اما مدتی بعد که موضوع تغسیل اموات کرونایی مطرح شد، اساتید و طلاب حوزه وارد عرصۀ تجهیز و تغسیل اموات شدند.
دبیر مجمع مدیران مدارس حوزههای علمیه تهران اضافه کرد: در حوزه علمیه امام خمینی(ره) کارگروهی با عنوان تربیت مشاور اسلامی مشغول به فعالیت است؛ مسئول این کارگروه با تعدادی از دانشپژوهان این رشته رایزنی کرد و در اثر همین اقدام، چند نفر از دانشپژوهان داوطلب شدند به بیمارستانها بروند و در زمینۀ روحیهبخشی، مشاوره و آگاهیبخشی هرچه بیشتر دربارۀ این بیماری و تسکین دل داغدیدگان قدمی بردارند.
«در زمینه تهیه بستههای بهداشتی و ضدعفونی کننده، گروهی از طلّاب با همکاری بسیجیان مسجد جامع پیامبر اعظم شهید محلاتی، شروع به تولید ماسک و شیلد و ... کردند. در ایام نوروز حدود 700 بستۀ ضدعفونی کننده، ماسک و ... در مناطق محروم حاشیۀ تهران توزیع شد.»
وی با بیان این مطلب فوق گفت: یکی دیگر از گروههای جهادی حوزه علمیه امام خمینی(ره) اقدام به شناسایی خانوادههای محروم میکرد. حدود 200 خانواده کم بضاعت و نیازمند در اطراف تهران و شهرستانها شناسایی شده بود و تا پیش از این ماجرا، مورد حمایت قرار میگرفتند و به طور مداوم بستههایی غذایی به آنها تقدیم میشد، در ایام نوروز و با توجه به شیوع ویروس کرونا و سختتر شدن شرایط اقتصادی خانوادههای کم بضاعت، 200 بستۀ ارزاق دیگر میان مردم توزیع شد و علاوه بر این، لباس نو برای شب عید آنان نیز تهیه شد.
حجتالاسلام محسنی خاطرنشان کرد: همچنین 200 بسته گوشت قربانی و مرغ در کنار این بستهها به این خانوادههای محترم تقدیم شد. بخشی از این گوشتهای قربانی مربوط به نذر و عقیقۀ مردم بوده است. برای 52 خانواده نیز کارت هدیۀ 200 هزار تومانی ارسال کردیم. بعضی از خانوادههای کم بضاعت به دلیل عدم امکان تهیۀ جهیزیه، مسئلۀ ازدواج فرزندانشان به تأخیر افتاده بود، اما در حد بضاعت تلاشمان را کردیم و در نهایت با کمک خیرّین دو سری جهیزیه تهیه و به آن بزرگواران ارسال شد.
مدیر حوزه علمیه امام خمینی(ره) گفت: مسئولان و کارمندان حوزه علمیه امام خمینی(ره) بخشی از حقوق خود را به رزمایش کمکهای مؤمنانه اختصاص دادند. اکنون 330 بستۀ جدید ارزاق در گامی دیگر در حال آمادهسازی است تا روزهای نخست ماه مبارک رمضان میان خانوادههایی در تهران و حاشیۀ تهران توزیع شود.
انتهای پیام/