۳۱ میلیارد تومان برای آمادهسازی زیرساختی پروژه ۴۸ هکتاری پردیسان قم پیشبینی شده است
مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر در قم گفت: برای آمادهسازی زیرساختهای ۴۸ هکتاری پردیسان قم بیش از ۳۱ میلیارد تومان برآورد شد که امسال ۳۰ درصد این مبلغ افزایشیافته است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، علیرضا خاکی در جلسه بررسی وضعیت پروژه 48 هکتاری پردیسان در سالن جلسات معاونت عمرانی استانداری اظهار داشت: در تاریخ 15 اردیبهشت سال گذشته آمادهسازی 48 هکتاری پردیسان در قم به شهرداری واگذار شده که با توجه به مشکلاتی که وجود داشت از مهرماه آمادهسازی آغاز شد.
مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر در قم افزود: تاکنون 60 درصد در جدولگذاری پیشرفت فیزیکی شکلگرفته است و شهرداری بیش از 6 میلیارد تومان در این زمینه هزینه کرده است.
وی با بیان اینکه قرار شده این 48 هکتاری پردیسان به نفع استان قم و بهویژه اجرای پروژههای اطراف حرم و تملکات هزینه شود یادآور شد: باید بتوانیم این زمین را به ارزشافزوده مناسبی برسانیم.
خاکی خاطرنشان کرد: با شیوع کرونا، پیمانکار تداوم آمادهسازی را تعطیل کرده است اما اخیراً با برگزاری جلسات، پیگیری ادامه اقدامات هستیم، البته با توجه به تراکم ساختوساز و طراحی ویلایی در برخی مناطق، معابر تغییر کرده است.
وی با تأکید بر اینکه در جهت تأمین زیرساختها بهویژه تأمین آب، فاضلاب و گاز باید تدابیر لازم اندیشیده شود اضافه کرد: در این زمینه در سال 98 هزینههای زیرسازی تعریفشده است.
مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر در قم عنوان کرد: سال قبل پیشبینی شد برای شبکه توزیع آب 5 میلیارد و 700 میلیون تومان و شبکه انتقال فاضلاب 5 میلیارد و 400 میلیون تومان و شبکه گازرسانی 2 میلیارد و 700 میلیون تومان موردنیاز باشد.
وی با اشاره به اینکه برای شبکه مخابرات یک میلیارد تومان و شبکه توزیع برق 16 میلیارد و 750 میلیون برآورد شد، گفت: بهطور کلی در سال گذشته آمادهسازی زیرساختهای 48 هکتاری پردیسان قم، بیش از 31 میلیارد تومان برآورد شد که امسال در سال 99 با توجه به وقفهای که در آمادهسازی ایجاد شد با 30 درصد افزایش هزینه مواجه شدهایم.
خاکی بیان کرد: راه و شهرسازی و شرکتهای خدماتی باید آورده خود را در توسعه زیرساختها بیاورند تا هر چه زوتر ساختوساز در این قطعه زمین آغاز شود و بتوانیم منافع این پروژه را در استان قم هزینه کنیم، دراینباره نیاز به همگرایی شرکتهای خدمترسانی و دستگاههای اجرایی در رفع موانع و بروکراسیها هستیم.
انتهای پیام/457/ح