بستههای دولت برای حمایت از بخشهای اقتصادی آسیبدیده از کرونا کافی نیست
معاون اقتصادی استاندار مرکزی با بیان اینکه بستههای دولت برای حمایت از بخشهای اقتصادی آسیبدیده از کرونا کافی نیست، گفت: بازگردانی مجدد واحدهای تولیدی به چرخه تولید از اولویتهای اقتصادی در استان مرکزی است.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، در سال گذشته شعار رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری تعیین شد اما امسال بحث جهش در تولید، شعاری است که از سوی ایشان و به طور کاملا هوشمندانه انتخاب شده چراکه با توجه به شرایط امروز کشور و مهمان ناخواندهای که در کشور حضور دارد باید در تولید جهش داشته باشیم تا عقبافتادگی این مدت مبارزه با کرونا و مشکلات قبل جبران شود.
جهش در تولید یکی از مسائل مهم در اقتصاد است که میتواند چالشهایی که این روزها توسط ویروس کرونا و دیگر عوامل موثر در اقتصاد کشور ایجاد شده است را جبران کند و البته این مسئله در درازمدت هم تاثیر خوبی داشته و سبب میشود که در چنین وضعیتهایی اقتصاد کشور بیمه باشد و آسیبی به اقتصاد کشور وارد نشود.
اما امروز با توجه به مشکلاتی اعم از تورم، بیکاری، گرانی و غیره، اقتصاد به یکی از اصلیترین موضوعات کشور تبدیل شده است و یکی از دلایل انتخاب شعار جهش در تولید شاید حل ریشهای مشکلات اقتصادی باشد چراکه مشکلات اقتصادی میتواند با دیگر عرصه های مهم کشور هم مرتبط باشد و آنها را نیز تحت تاثیر قرار دهد.
یکی از مهمترین بخشها در تحقق شعار سال بخش اقتصادی است که باید در راستای رسیدن به شعار سال و ایجاد جهش در تولید بخشهای اقتصادی هر استان با برنامهریزی اثربخش و کارآمد برای دستیابی به شعار سال تلاش کنند.
تلاش میکنیم تا دستگاهها بهترین عملکرد و شرایط را برای فعالان اقتصادی داشته باشند
سعید فرخی معاون اقتصادی استاندار مرکزی در این باره و با اشاره به برنامههای اقتصادی استان گفت: تلاش میکنیم تا دستگاهها بهترین عملکرد و شرایط را برای فعالان اقتصادی داشته باشند و با توجه به شعار سال به نام جهش تولید که توسط مقام معظم رهبری نامگذاری شد ادامه این فعالیتها و اقدامات کمک کند تا آنچه مقام معظم رهبری در نظر داشتند تحقق یابد و تمام تلاش برای خدمترسانی به فعالان اقتصادی را داشته باشیم.
وی افزود: جهش تولید به معنای یک تغییر بسیار خاص و یک تغییر در نوع تفکر و یک گام بلندتر و حرکتی سریعتر نسبت به آنچه که در سالهای گذشته اتفاق افتاده است، همان طور که مقام معظم رهبری هم فرمودند سال گذشته شاهد رونق تولید و تحقق شعار سال بودیم و این اتفاق خوبی بود بر مبنای شاخصهایی که قابل رصد هستند، امسال هم امیدواریم که در راستای اجرای فرمان مقام معظم رهبری بتوانیم با یک تغییرات جدی، هم در نوع مدیریت و هم در نوع بازاریابی و هم تغییر جدی در روشهای انجام کار و ایجاد بازارهای جدید برای محصولات، شاهد جهش تولید و گام بزرگ هم به لحاظ کمیت و هم کیفیت در تولیدات باشیم.
معاون اقتصادی استاندار مرکزی تصریح کرد: یکی از اولویتهای اصلی در این راستا بازگردانی مجدد واحدهای تولیدی به چرخه تولید و به چرخه درآوردن سرمایههایی است که بنا به دلایل مختلف اکنون از حرکت بازایستادهاند.
فرخی با اشاره به حمایت از واحدهای آسیبدیده در اثر شیوع کرونا تصریح کرد: دولت در اجرای حمایت از فعالیتهای تولیدی و صنفی و در مجموع حوزه اقتصادی که از شیوع کرونا آسیب دیدند یک بسته حمایتی را آماده کرده که پرداخت 75 هزار میلیارد تومان تسهیلات به حوزه اقتصادی و برخی موارد دیگر است.
وی ادامه داد: در بستهای که دولت درنظر دارد بحثهایی هم در ارتباط با حوزه تامین اجتماعی و مسائل کمک و مساعدت در حوزه مالیاتی بود که به صورت کلی درحال اجراست، البته ما اعتقاد داریم که این بستهها کافی نیستند و همچنان باید یک مقدار به ویژه در حوزه تدوین قوانین، مقررات و دستورالعملها اتفاقات دیگری بیفتد تا کارآیی و اثربخشی آنها بیشتر شود.
فرخی اضافه کرد: رویکرد ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که به صورت مشترک با شهرستانهای استان مرکزی برگزار میشود رویکردی است که در سالهای گذشته انجام شده که نتایج خوبی داشته است.
انتهای پیام/712/ ز