یورش ملخها به اراضی استان بوشهر / ۲۰۰ هزار هکتار در معرض خطر هجوم ملخ قرار دارد
رئیس جهاد کشاورزی بوشهر با بیان اینکه تاکنون ۱۸ هزار هکتار اراضی استان علیه ملخهای صحرایی سمپاشی شد، گفت: امسال بیش از ۲۰۰ هزار هکتار اراضی در معرض خطر هجوم ملخ قرار دارد.
محمدتقی منوچهری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با بیان اینکه ریزش ملخها از اواخر بهمن ماه سال قبل به اراضی استان آغاز شد اظهار داشت: مبارزه با آفت ملخ با همکاری دستگاههای اجرایی، کشاورزان، سازمانهای مردم نهاد، شوراها، دهیاریها و جهادگران از آغاز ریزش ملخها آغاز شد.
وی از کنترل هجوم ملخها در استان خبر داد و بیان کرد: با استقرار گروههای مبارزه کنند و تیمهای ردیاب شرایط تحت کنترل است و اکنون 55 تیم مبارزه کننده و ردیاب، 100 دستگاه سمپاش و یک فروند هواپیمای سمپاش در مبارزه با آفت ملخها فعالیت میکنند.
رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر به پیش بینی سازمان خواربار جهانی فائو اشاره کرد و افزود: با توجه به پیشبینی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) احتمال هجوم دسته جدیدی از ملخها به سمت استانهای جنوبی وجود دارد که در این راستا باید تدابیر لازم در زمینه مقابله با این آفت انجام شود.
منوچهری با اشاره به استفاده بیش از 18 تن سم برای سمپاشی عرصههای طبیعی، مزارع و باغها در استان بوشهر گفت: محدودیتی برای تامین سم مورد نیاز وجود ندارد و اکنون 20 تن سم ذخیره سازی شده است
وی با بیان اینکه تاکنون مبارزه با ملخ صحرایی در سطح 18 هزار هکتار از اراضی استان بوشهر انجام شده است افزود: با اقدامهای انجام شده تاکنون از ورود آفت ملخ به اراضی زراعی و باغی جلوگیری شده و تاکنون این افت هیچ خسارتی به مزارع وارد نکرده است.
رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به اینکه سال قبل در سطح 104 هزار هکتار از اراضی استان بوشهر علیه این آفت سم پاشی شد خاطرنشان کرد: سال گذشته در سطح 104 هزار هکتار عملیات مبارزه با ملخهای صحرایی انجام شد که امسال پیش بینی میشود 2 برابر سال قبل سمپاشی افزایش یابد.
منوچهری بیان کرد: بر این اساس امسال بیش از 200 هزار هکتار اراضی استان بوشهر در معرض خطر هجوم ملخ صحرایی قرار دارد که سمپاشی تا نابودی ملخها در استان ادامه دارد.
انتهای پیام/190/ح