تجربه چین در مقابله با ویروس کرونا

تجربه چین در مقابله با ویروس کرونا

چین بحران شیوع کرونا را پشت سر گذاشته و تسریع احیای توسعه اقتصادی و اجتماعی را کلید می‌زند و اطمینان و توانایی دارد در سال جاری میلادی هدف توسعه ایجاد همه جانبه جامعه نسبتا مرفه را تحقق خواهد بخشید.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رادیو بین المللی چین، از اوج شناسایی بیش از 13 هزار مورد جدید مبتلا به کروناویروس جدید در یک روز تا هیچ مورد جدید و هیچ بیمار در وضعیت حاد، پیروزی بزرگ شهر وو هان در مقابله با کروناویروس 2019 است و اهمیت فراوانی دارد؛ ولی این نتایج به آسانی به دست نیامد.

بسیاری از شخصیتهای بین المللی می پرسند چین چطور توانست در مدتی کوتاه با موفقیت و به طور موثر این حادثه بزرگ و ناگهانی بهداشت عمومی را که از لحاظ سرعت شیوع ویروس، افزایش شمار مبتلایان و مشکلات پیشگیری و مهار بیشتر از تمام حوادث دیگر از زمان تاسیس جمهوری خلق چین بوده، سامان بدهد؟ در واقع، پاسخ این پرسش بسیار ساده است: وقف همه چیز برای مردم و اتکای کامل به مردم.

احزاب زیادی در جهان وجود ندارد که همانند حزب حاکم چین خدمت به مردم را در اساسنامه خود درج کرده و اندیشه توسعه مبنی بر مردم محوری را در همه حلقه های سیاستمداری خود قرار داده باشند. پس از شیوع کروناویروس جدید، شی جین پینگ رئیس جمهور چین همواره تاکید کرد که باید امنیت جان و سلامت مردم نخستین اولیت قلمداد شود.

چین تحت هدایت این اندیشه به سرعت اقدام کرد و به معالجه بیماران و پیشگیری و شیوع ویروس پرداخت. همانطور که تدروس آدهانوم مدیر کل سازمان بهداشت جهانی پس از بازدید از اقدامات چین در پیشگیری و مهار شیوع کروناویروس جدید گفت: از هر چیز موجود استفاده می شود و برای نجات بیماران هر روشی به کار گرفته می شود. حقیقت ثابت می کند که روشهای چین موفق بوده است.

به همین دلیل که چین همواره منافع مردم را در نخستین اولویت قرار می دهد، ابتکار 1 میلیارد و 400 میلیون مردم چین به طور کامل به کار افتاد. رهبر چین از همان ابتدا، مقابله با شیوع کروناویروس جدید را «نبرد خلق» نامید. شی جین پینگ در گفتگوی تلفنی با رهبران کشورهای خارجی تاکید کرد که مردم چین در کسب پیروزی در مقابله با ویروس به ما نیرو و اطمینان دادند. وی مردم را قهرمانان واقعی نامید و از آنان تقدیر کرد. 1 میلیارد و 400 میلیون مردم چین تحت هدایت و رهبری شی جین پینگ با ایجاد نظام پیشگیری و مهار مشترک که هر گوشه شهرها و روستاها را زیر پوشش قرار داد، از شیوع ویروس جلوگیری شد.

مارتین آلبرو عضو فرهنگستان علوم اجتماعی انگلستان در ارزیابی خود گفت که همبستگی چینیان در مقابله با کروناویروس جدید، تلاش آنها برای کار و تحت انضباط قرار دادن خود آنها و حفظ روحیه مطلوب و اخلاق نیک در مقابل بحران، تأثیر عمیقی در ذهن سراسر جهان باقی گذاشت.

همبستگی باعث پیروزی می شود. امروز، چین بحران شیوع کروناویروس جدید را پشت سر گذاشته و تسریع احیای توسعه اقتصادی و اجتماعی را کلید می زند و اطمینان و توانایی دارد در سال جاری میلادی هدف توسعه ایجاد همه جانبه جامعه نسبتا مرفه را تحقق خواهد بخشید. وقف همه چیز برای مردم و اتکای کامل به مردم، نیروی محرکه بی پایان توسعه چین و تلاشهای چین برای تحقق اهداف خود است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon