تکمیل زیرساختهای ارتباطی طرح توسعه سواحل مکران در اولویت قرار گیرد
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: هماکنون که بحث توسعه سواحل مکران مطرح است متولیان باید مسیرهای دسترسی که در این جهت اولویت دارد را آماده کرده و مورد بهرهبرداری قرار دهیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم اززاهدان، به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه زاهدان، آیتالله مصطفی محامی در دیدار مدیرکل راه و شهرسازی جنوب سیستان و بلوچستان با وی اظهارداشت: وجود راه دسترسی استاندارد در حوزه بزرگراهها، جادههای اصلی و فرعی و راههای روستایی یکی از ضروریات این استان به شمار میرود و باید برای ایجاد راه استاندارد در تمام نقاط منطقه تلاش شود.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان ضمن تقدیر از فعالیتهای انجام گرفته در حوزه راه و شهرسازی شمال و جنوب سیستان و بلوچستان، بیان کرد: وجود راه دسترسی استاندارد یکی از ضروریات به شمار میرود و باید برای ایجاد راه استاندارد در تمام نقاط استان تلاش شود.
نماینده رهبر معظم انقلاب در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان با اشاره به پیگیریهای استاندار در این زمینه خاطرنشان کرد: در صورت لزوم امکان پیگیری مسائل از طریق دفتر نماینده ولی فقیه در این استان نیز وجود دارد.
850 کیلومتر بزرگراه برای رسیدن به استاندارد در سیستان و بلوچستان لازم است
مدیرکل راه و شهرسازی جنوب سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار، اظهار داشت: هماکنون 850 کیلومتر بزرگراه در این استان باید احداث شود تا بتوانیم به حد استاندارد کشوری برسیم.
عطاالله اکبری با اشاره به عقب ماندگی تاریخی در حوزه راههای سیستان و بلوچستان افزود: هماکنون 292 کیلومتر بزرگراه در این استان وجود دارد که این رقم در سطح کشور 18 هزار و 500 کیلومتر است. فاصلهها را برداشتهایم و به طور مستقیم با رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و معاونان وی ارتباط گرفته و پیگیر مسائل استان در حوزه راه و شهرسازی هستیم.
وی تصریح کرد: ارتباط با مسئولان سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور باعث شد امسال اعتبار خوبی را برای بخش راه و شهرسازی استان به مجلس ببریم به طوریکه بودجه بزرگراههای استان در سال گذشته 105 میلیارد و 200 میلیون تومان بوده و این رقم در طی سالجاری با همه تحریمها و سختیها، به 239 میلیارد تومان افزایش پیدا کرده و این مبلغ از سوی رهبر معظم انقلاب به دولت ابلاغ شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی جنوب سیستان و بلوچستان بیان کرد: رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور در بهمن سال گذشته به سیستان و بلوچستان سفری داشتند که در این سفر اعلام کردیم تا 30 اردیبهشت 99 میتوانیم 30 کیلومتر بزرگراه را زیر بار ترافیکی ببریم که پس از طرح این موضوع نوبخت نیز وعده داد در صورت تحقق این برنامه، 100 میلیارد تومان بودجه از محل بودجه 98 برای پیشرفت بزرگراههای استان شامل بم- زاهدان- میرجاوه، زاهدان- زابل، زاهدان- نهبندان و زاهدان- خاش را به راه و شهرسازی استان تخصیص دهد.
اکبری اظهارداشت: طی تلاش شبانهروزی، توانستیم 30 کیلومتر بزرگراه وعده داده شده را تا 29 اسفند 99 زیر بار ترافیکی قرار دهیم که این میزان شامل 17.5 کیلومتر در مسیر زابل و 13.5 کیلومتر در مسیر بم است. باید تلاش کرد تا بتوانیم این میزان اعتبار را دریافت کنیم و روند کار را سرعت ببخشیم.
مدیرکل راه و شهرسازی شمال سیستان و بلوچستان با اشاره به هزینه چهار میلیارد تومانی احداث هر کیلومتر بزرگراه، خاطرنشان کرد: با بودجه 239 میلیارد تومانی که برای بزرگراههای استان امسال اختصاص پیدا کرده تنها میتوان در حدود 60 کیلومتر بزرگراه را احداث و زیر بار ترافیک برد که آن هم بستگی به تخصیص 100 درصدی دارد.
وی تصریح کرد: در صورت تخصیص صد درصدی 100 میلیارد تومان اعتبار وعده داده شده توسط رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، 100 کیلومتر بزرگراه را تا 29 اسفند امسال زیر بار ترافیکی خواهیم برد. اگر سالانه 200 میلیارد تومان اعتبار برای بزرگراههای سیستان و بلوچستان تخصیص داده شود میتوانیم در مدت هفت سال نیاز بزرگراهی استان را مرتفع کنیم.
انتهای پیام/392/ی