مؤمنی: عدم جمع‌آوری معتادان متجاهر به‌ناچار صورت گرفت/ممکن بود فاجعه به بار آید


مؤمنی: عدم جمع‌آوری معتادان متجاهر به‌ناچار صورت گرفت/ممکن بود فاجعه به بار آید

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: عدم جمع‌آوری معتادان متجاهر به ناچار صورت گرفت؛ البته باید با تدبیر درست کار جمع‌آوری صورت گیرد و اکنون قدر ساماندهی معتادان متجاهر را می‌دانیم.

به گزارش خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا؛ اسکندر مؤمنی در حاشیه نشست معاونان و مدیران کل ستاد مبارزه با موادمخدر و دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استانهای سراسر کشور که به صورت ویدئو کنفرانس در ستاد نیروی انتظامی برگزار شد، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه "کارآمدی" به کارکرد یک مجموعه اطلاق می‌شود و دستگاه‌ها به یک میزان فعالیت ندارند، اظهار کرد: معتقدیم انتقادات باید در جلسات مطرح شود و نباید تنش بین خودمان را به مردم انتقال دهیم.

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر افزود: البته در جایی که تمام مسیرها را رفتیم و دیگر راه‌حلی وجود نداشت، دستگاه‌های کم‌کار در امر مبارزه با موادمخدر را اعلام می‌کنیم اما در حال حاضر هماهنگی بسیار خوبی وجود دارد و تمام دستگاه‌ها تلاش خود را می‌کنند، در جلسات مطالبات و مباحث محکم از دستگاه‌ها پیگیری می‌شود.

وی اصلاح قانون مبارزه با موادمخدر را ضروری دانست و گفت: مهمترین مشکل بحث اصلاح قانون است.

این مقام مسئول در پاسخ به این سؤال که برخی از دستگاه‌های مسئول در مبارزه با موادمخدر، کم‌کاری خود را کمبود بودجه عنوان می‌کنند و آیا کمبود بودجه مانع کار می‌شود، گفت: هیچ موقع، بودجه متناسب با توقع هیچ سازمانی نیست و همیشه پیشنهاد یک سازمان برای بودجه، بیش از مصوبه آن است.

مؤمنی خاطرنشان کرد: کشور با توجه به منابع خود بودجه را اختصاص می‌دهد البته با دستور دولت، بودجه ستادمبارزه با موادمخدر در حوزه درمان و مبارزه افزایش پیدا کرده اما بخش عمده‌ای از برخی اقدامات فرهنگی و پیشگیرانه نیاز به بودجه ندارد اما اینگونه نیست که بودجه کامل باشد البته شرایط تحریم در بسیاری از مواقع باعث شده با وجود بودجه مناسب، نتوانیم دستگاه‌های مدنظر را خریداری کنیم.

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر درباره عدم جمع‌آوری معتادان متجاهر در زمان شیوع کرونا نیز تصریح کرد: در موضوع معتادان متجاهر دو موضوع پیش آمد، در اواخر سال 97 و اوایل سال 98 کار جمع‌آوری آنها آغاز شد و 85 تا 90 درصد آنها ساماندهی شده و به مراکز نگهداری انتقال یافتند.

وی ادامه داد: با شیوع کرونا، خسارات زیادی به بخشهای مختلف در دنیا وارد و برخی محدودیتها از جمله در حوزه معتادان متجاهر ایجاد شد، کمیته درمان و وزارت بهداشت مصوبه‌ای داشتند که معتادان جدید به این مراکز اضافه نشوند و معتقدیم در شرایط اسفند ماه تصمیم درستی بود و در صورت عدم انجام دقت کافی، می‌توانست فاجعه‌ای به بار بیاید، اگر یکی از آنها کرونا داشت و به این مراکز منتقل می‌شد احتمال سرایت به دیگران وجود داشت.

این مقام مسئول با اشاره به اتمام دوره بازپروری برای معتادانی که در مراکز ماده 16 حضور داشتند، بیان کرد: بنابر قانون، امکان نگهداری آنها نیز وجود نداشت و این افراد را نیز که دوره آنها به اتمام رسیده و ترخیص شده بودند، بنابر مصوبه کمیته درمان و وزارت بهداشت امکان جمع‌آوری مجدد معتادان ترخیص شده وجود نداشت.

مؤمنی افزود: این دو عامل باعث افزایش تعداد معتادان متجاهر شد البته با مصوبه ستاد ملی کرونا مبنی بر افزایش نگهداری معتادان متجاهر از 6 ماه به یک سال و تصویب شیوه‌نامه جدید برای جمع‌آوری مجدد آنها، در چند روز آینده کار جمع‌آوری صورت می‌گیرد.

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: عدم جمع‌آوری معتادان متجاهر به ناچار صورت گرفت؛ البته باید با تدبیر درست کار جمع‌آوری صورت گیرد، اکنون قدر ساماندهی معتادان متجاهر را می‌دانیم و متوجه می‌شویم چه اقدام بزرگی صورت گرفته بود.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon