۵ فرآورده جدید از فرآورده‌های نفتی استان مرکزی به منظور تقویت صادرات استانداردسازی شد


5 فرآورده جدید از فرآورده‌های نفتی استان مرکزی به منظور تقویت صادرات استانداردسازی شد

مدیرکل استاندارد استان مرکزی با بیان اینکه نظارت و پیشگیری از قاچاق فرآورده‌های نفتی از مهم‌ترین اهداف است و تاثیر به سزایی در رونق اقتصادی دارد گفت: ۵ فرآورده جدید از فرآورده‌های نفتی استانداردسازی و کدگذاری شده که این اقدام سبب تقویت صادرات می‌شود.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، با توجه به شعار سال( جهش تولید)، رونق تولید و توسعه صادرات از موارد مهمی است که باید با یک تغییر نگاه و اهتمام ویژه به آنها برای رسیدن به جهشی که باید در تولید اتفاق بیفتد حرکت کرد، از این رو کیفیت محصولات هم از مواردی است که باید در تولید مد نظر باشد تا بتوان به جهشی که درنظر داریم دست یابیم.

یکی از عوامل موثر بر صادرات فرآورده‌های نفتی برخورداری از استانداردهای لازم است به همین سبب با توجه به اینکه در شرایط تحریم قرار داریم کنترل و نظارت بر استاندارد فرآورده‌های نفتی امری مهم و ضروری است.

در راستای اصلاح و بهبود صادرات فرآورده‌های نفتی، این فرآورده‌‌ها باید از استاندارد لازم برخوردار باشند به هین سبب فرآیند بازدید، نمونه‌برداری و آزمون به کارگروه استانداردسازی فرآورده‌های نفتی ارسال و پس از بررسی‌های لازم کد استاندارد صادر می‌شود.

کارگروه استانداردسازی شامل اداره کل استاندارد استان، اداره کل صنعت، معدن و تجارت و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و شرکت پخش فرآورده‌های نفتی است که در این کارگروه با همکاری کارشناسان اداره کل استاندارد استان پس از بررسی‌های لازم کد استاندارد فرآورده نفتی صادر می‌شود.

ارائه خدمات و بررسی مستندات صادرات مشتقات مایع نفتی 15 استان کشور

مدیرکل استاندارد استان مرکزی در این باره و با اشاره به عملکرد کارگروه استانداردسازی فرآورده‌های نفتی استان گفت: 4 هزار و 725  پرونده‌ تعیین ماهیت فرآورده‌های نفتی در 50 کارگروه بررسی شدند.

مهناز جعفریان افزود : نمونه‌برداری، ارائه خدمات و بررسی مستندات صادرات مشتقات مایع نفتی 15 استان کشور از محل گمرکات استان، توسط کارشناسان انجام می‌شود که بر این اساس 8 هزار و 350 محموله از 15 استان به این اداره کل ارجاع و کارشناسی شده است .

وی ادامه داد: 12 هزار و 670 نمونه نمونه‌برداری در استان انجام شده که از این تعداد 8 هزار و 250 نمونه از شهرستان ساوه و 4 هزار و 420 نمونه در شهرستان اراک بوده است.

جعفریان بیان کرد: 5 فرآورده جدید از فرآورده‌های نفتی استانداردسازی و کدگذاری شده که در استان به 290 مورد رسیده است، این اقدام سبب تقویت صادرات می‌شود که از تاکیدات و جهت‌گیری‌های سیاست اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری است.

وی عنوان کرد: نظارت و پیشگیری از قاچاق فرآورده‌های نفتی موضوع مهمی است که یکی از مهم‌ترین اهداف اداره کل استاندارد استان است و تاثیر به سزایی در رونق اقتصادی کشور می‌گذارد.

مدیرکل استاندارد استان مرکزی تصریح کرد: براساس مصوبات ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، وظیفه نمونه‌برداری و ارسال نمونه از محموله‌های صادراتی مشتقات نفتی و محموله‌های ترانزیتی نفتی بر عهده سازمان ملی استاندارد ایران است.

جعفریان عنوان کرد:  نمونه‌برداری از محموله‌های نفتی صادراتی از جمله انواع روغن موتور، روغن پایه، روغن دنده، روغن هیدرولیک و انواع هیدروکربن‌های سبک، سنگین و حلال‌های نفتی 402 و 503 و رافینیت و رزین‌های الکیدی و انواع پارافین بر عهده نمایندگی استاندارد مستقر در گمرک استان است .

انتهای پیام/713/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon