۸۷ درصد بیماران مبتلا کرونا در آذربایجان شرقی بهبود یافتهاند
معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی از بهبود ۸۷ درصدی بیماران مبتلا به کرونا در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، علیار راستگو در جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی سلامت، زنان و خانواده استان، با قدردانی از تلاشهای مدافعان سلامت و تمام دستگاههای مسئول در امر مقابله با بیماری کرونا در استان اظهار داشت: در حال حاضر 605 نفر از بیماران کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند و از ابتدای شیوع این بیماری، 87 درصد از مبتلایان بهبود یافتهاند که این آمار، در سطح دنیا بینظیر است.
وی با بیان اینکه فاصلهگذاری اجتماعی و عمل به توصیههای بهداشتی توسط مردم همچنان باید ادامه یابد، افزود: باید بپذیریم که سبک زندگی کنونی تا زمانی که برای بیماری کرونا، دارو و واکسن تولید نشده، ادامه خواهد داشت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی، ظرفیتهای بهداشتی و درمانی استان را از دیگر مولفههای مدیریت کرونا در استان عنوان کرد و گفت: ایجاد 450 هزار مترمربع فضای درمانی در استان در دولت یازدهم و دوازدهم و تلاشهای دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای افزایش ظرفیتهای درمانی استان، موجب شد که در پذیرش بیماران هیچ کمبود و محدودیتی نداشته باشیم.
راستگو همچنین به ظرفیت اقتصادی کشور در مدیریت بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: دولت بستههای مالی و حمایتی مختلفی برای مدیریت شرایط فعلی و حمایت از افراد و کسبوکارهای آسیبدیده از کرونا در نظر گرفته است.
وی به اختصاص 100 هزار میلیارد تومان از منابع صندوق توسعه ملی برای مدیریت بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: دولت، 10 رسته شغلی را به عنوان مشاغل آسیبدیده از کرونا به دستگاههای مربوطه ابلاغ کرده است که تسهیلات لازم در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
راستگو با بیان اینکه اقتصاد پساکرونا یکی از چالشهای جهانی است، افزود: در حال حاضر با حمایتهای صورتگرفته، هیچ مشکلی در بخش صنعت و تولید استان نداریم و همه باید کمک کنند تا ضمن مدیریت این شرایط، زمینه برای تحقق جهش تولید فراهم شود.
معاون استاندار آذربایجان شرقی بر ارتقای ظرفیت تابآوری جامعه از سوی نهادهای حمایتی تأکید کرد و گفت: ظرفیت تشکلهای مردمی و نهادهای خیریه در کشور ما ظرفیت بزرگی است که در سطح دنیا بینظیر است و باید از این ظرفیت برای حمایت از آسیبدیدگان شرایط فعلی استفاده کرد.
راستگو با تأکید بر اینکه تبعات اقتصادی و اجتماعی کرونا باید پیشبینی شود، گفت: هر یک از دستگاههای اجرایی باید در حوزه مأموریت خود، این تبعات را برآورد کرده و برای مدیریت آنها راهکارهای اجرایی پیشنهاد کنند.
وی با اشاره به توسعه استفاده از شیوههای نوین کسبوکار و تغییر سبک زندگی پس از شیوع بیماری کرونا، گفت: دنیای پساکرونا، دنیای متفاوتی خواهد بود و تغییرات جدی در افکار عمومی و نحوه مدیریت مسائل مختلف به وجود خواهد آمد که باید برای این تغییرات آمادگی داشته باشیم.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی هم در این جلسه مواجهه منطقی با پیامدهای اجتماعی و فرهنگی کرونا را مهمترین مأموریت کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده عنوان کرد و گفت: در این کارگروه نحوه مداخلات موثر برای مدیریت دوران پساکرونا مورد بررسی قرار میگیرد.
بدر شکوهی افزود: شناسایی پیامدهای احتمالی و ظرفیتسازی برای ارتقای میزان تابآوری سطوح مختلف جامعه و همچنین افزایش زمینه مشارکت اجتماعی در حوزههای مختلف از جمله وظایفی است که این کارگروه بر عهده دارد.
انتهای پیام/115/ش