گیلان| جایگاه والای قرضالحسنه در آیات قرآن؛ صدقه موجبات غفران الهی را فراهم میکند
امام جمعه رشت سوءاستفاده فرصتطلبان در پرداخت قرضالحسنه به نیازمندان را مورد اشاره قرار داد و گفت: صدقه موجبات غفران الهی را فراهم میکند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، آیتالله رسول فلاحتی امروز همزمان با پنجمین روز ماه مبارک رمضان در تفسیر آیه 11 سوره حدید قرآن با بیان اینکه صدقه موجبات غفران الهی را فراهم میکند اظهار داشت: برخی از فرصتطلبان در پرداخت قرضالحسنه به نیازمندان سوءاستفادههایی میکنند که باید جلوی این کار گرفته شود.
نماینده ولیفقیه در استان گیلان یکی از مصداقهای تؤبه عملی را قرضالحسنه خواند و با اشاره به اینکه پروردگار متعال گناهان انسان مؤمن قرضدهنده را در سایه قرضالحسنه میپوشاند عنوان کرد: صدقه و قرضالحسنه سیئات و گناهان انسان را پوشانده و بین او و خداوند متعال الفت و انس خاصی ایجاد میکند.
آیتالله فلاحتی با اشاره به اینکه خدای متعال قرضالحسنه را در برابر دو امر نماز و زکات قرار داده است اهمیت و جایگاه این فریضه را والا تلقی کرد و اظهار داشت: امر مذکور نشان دهنده اهمیت قرضالحسنه است به بیان دیگر کسی که به نیازمند، مالی را به عنوان قرضالحسنه میدهد در حقیقت با خدا معامله میکند.
امام جمعه رشت شرایط قرضالحسنه را برشمرد و با تأکید بر اینکه قرضگیرنده باید به قرض دهنده فرصت پرداخت دهد زیرا با این عمل خود رضای خدا را کسب میکند خاطرنشان کرد: قرضالحسنه دارای پاداش کریمانه نزد پروردگار بوده و شخص قرض دهنده با این کار خود در حقیقت آبروی یک مسلمان را حفظ کرده است.
نماینده ولی فقیه در گیلان کسب لطف خدا و دریافت پاداش کریمانه را از جمله نعماتی که انسان با پرداخت قرضالحسنه به آن دست پیدا میکند تلقی کرد و گفت: پاداش خداوند در برابر انجام کار نیک قابل شمارش نیست و آیاتی که در راستای قرضالحسنه مطرح شده، نشاندهنده سیمای قرضالحسنه در آینه کتاب خدا است.
وی با اشاره به اینکه مؤمنان برای جلب رضای خدا قرضالحسنه میدهند اما عدهای مانع این خیرات شده و قرض دهنده را مأیوس میکنند اظهار داشت: وعده پاداش کار نیک که بارها پروردگار به آن تأکید داشته دل انسان را پر از نور و نشاط میکند از طرفی خدای متعال نیز در آیات قرآن به پاداش 10 برابری کار نیک مژده داده است.
نماینده ولیفقیه در استان گیلان معنای این آیه مبنی براینکه کیست آن که به خدا وام دهد، وامى نیکو، تا خداوند آن را براى او دو چندان کند و براى او پاداشى گرانمایه است را مورد ارزیابی قرار داد و عنوان کرد: امام صادق(ع) فرمودند کسی که کار نیک انجام دهد پروردگار متعال نیز در عوض، بهتر از آن را به او میدهد.
انتهای پیام/614/ی