گزارش| شور دهه هفتادیهای آملی در جنگ با کرونا / اینجا خستگی معنی ندارد + فیلم
گروه استانها ـ دهه هفتادیهای آملی در جنگ با ویروس کرونا با یک شور و هیجان خاص به میدان آمدند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، وقتی با آنان روبهرو میشوید با یک نشاط و هیجان خاص با شما سخن میگویند. بیشتر آنان دهه هفتادی هستند، آنقدر در کار خود دقت به خرج میدهند که اگر فقط یک مورد تولید ناقص در بیاید، دمغ میشوند.
ظرافت و سلیقه را در تولیداتی که زیر دست خود دارند با صبر و حوصله به خرج می دهند. وقتی در کنار آنان قرار میگیرید با وجود استقبال گرم و پذیرایی، برای ثانیهای دست از کار نمیکشند.
از ابتدای آمدن این میهمان ناخوانده که امروزه با گذشت بیش از دو ماه جزو عادی ترین زندگی هر فردی شده، این جوانان پای کار آمدند و در تولید انواع محلول ضدعفونی کننده سطوح، خیابانی، محلات، ماسک، دستکش، گان درمانی، شیفت نگهبانی در اجرای طرح فاصلهگذاری اجتماعی آنها حضور چشمگیر داشته و دارند.
دهه هفتادیهایی که اکنون به جای نشستن بر پشت صندلی کلاس دانشگاهها، پشت صندلیهای پلاستیکی و چوبی این کارگاههای تولیدی قرار گرفتند تا آن کاستیها و دغدغههای کادر پزشکی و درمانی و مردم شهرشان را تامین کنند.
غلامرضا اکبری، یکی از این متولدان دهه هفتاد که در کارگاه تولید دستکش از سوی گروه جهادی موسسه ظهور نور مشغول است، در گفت و گو با خبرنگار تسنیم حضور همه جوانان این کارگاه را دهه هفتادی، دانشجو و طلبه عنوان کرد و گفت: این جوانان در این اوضاع بحرانی برای تولید دستکش وارد عمل شدند که علاوه بر فعالیت در این کارگاه، در منازل نیز به تولید خانگی فعالیت دارند.
وی افزود: به طور روزانه در این کارگاه 30 تا 40 هزار دستکش تولید و به سپاه ناحیه آمل جهت توزیع تحویل داده میشود.
محمد گرجی جوان دیگری بیان کرد: از زمان شیوع این بیماری، به دنبال دروس درسی خود بودم که با تعدادی از این بچههای فعال در این مکانها برخورد کردم، واقعا برام جالب بود چون فضای دوست داشتنی هست و علاقمند شدم تا در این کار با آنها همراه شوم.
ویدئو زیر را در قالب مصاحبه و گزارش خبرنگار تسنیم از شور دهه هفتادیهای آملی را در بسیج ملی مقابله با کرونا ویروس مشاهده کنید.
گزارش و فیلم از کبریا مقدس
انتهای پیام/684/ش