مدیرکل بهزیستی استان مرکزی: حمایت روانی از فرزندان متناسب با سن و جنسیت انجام می‌شود


مدیرکل بهزیستی استان مرکزی: حمایت روانی از فرزندان متناسب با سن و جنسیت انجام می‌شود

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: دفتر امور شبه خانواده بهزیستی اقدامات مختلفی در راستای مقابله و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا بین کودکان و نوجوانان تحت پوشش بهزیستی انجام می‌دهد که حمایت‌های روانی از آنها مهمترین گزینه است.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، یکی از مهم‌ترین عامل در برخورد با کودکان و نوجوانان برای اطلاع‌رسانی و آگاهی از بیماری کرونا انتقال درست و به موقع در زمینه پیشگیری از شیوع این ویروس ناشناخته است تا کودکان و نوجوانان دچار ترس و نگرانی در این زمینه نشوند.

کودکان و نوجوانان هم یکی از گروه‌های مهم و حساس در برابر ویروس کرونا هستند به همین سبب کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در مراکز نگهداری از کودکان و نوجوانان تحت پوشش بهزیستی و شیرخوارگاه‌ها امری مهم است که باید با حساسیت بالا و نهایت دقت انجام شود.

کودکان و نوجوانان تحت پوشش بهزیستی به سبب اینکه زندگی متفاوتی را نسبت به سایر همسالان خود می‌گذرانند دارای ویژگی‌های عاطفی و اجتماعی حساسی هستند و این روزها با شیوع ویروس کرونا و تغییرات اجتماعی موجود در جامعه از تعطیلی مدارس تا رعایت اصول بهداشتی همانند سایر همسالان خود دچار اضطراب و استرس می‌شوند.

هدف اصلی دفتر امور شبه خانواده سازمان بهزیستی در زمینه مراقبت شبانه‌روزی و تربیت کودکانی است که به دلایل مختلف از جمله عدم صلاحیت والدین به سبب فساد اخلاقی، رفتاری و اعتیاد، زندانی شدن والدین، مفقود شدن والدین و نداشتن پدر و مادر مشخص و رهاشدگی فاقد سرپرست باصلاحیت هستند و یا سرپرست دائمی خود را از دست داده‌اند.

دفتر امور شبه خانواده بهزیستی استان مرکزی هم اقدامات مختلفی در راستای مقابله و پیشگیری از شیوع این ویروس بین کودکان و نوجوانان تحت پوشش بهزیستی از ضدعفونی کردن محیط زندگی آنها تا نظارت و کنترل بر تحصیل آنها و انتقال صحیح اطلاعات این ویروس به آنها انجام می‌دهد.

تشریح اقدامات دفتر امور شبه خانواده بهزیستی استان مرکزی

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به آخرین اقدامات دفتر شبه خانواده بهزیستی در مقابله با ویروس کرونا گفت: توزیع مواد ضد عفونی کننده، ماسک و سایر ملزومات بهداشتی در همه خانه‌های کودکان، نوجوانان و شیر خوارگاه، ضد عفونی همه اقلام و وسایل مورد استفاده فرزندان ومحیط خانه‌ها به طور روزانه انجام می‌شود.

زهرا امینی افزود: رعایت رژیم غذایی فرزندان از لحاظ غنی بودن با ویتامین‌ها به ویژه افزایش مصرف میوه و سبزیجات به جهت  تقویت سیستم ایمنی فرزندان و نیز مصرف انواع دمنوش‌های گیاهی متناسب با سن و ذائقه فرزندان انجام می‌شود.

وی ادامه داد:  تلاش جهت افزایش آگاهی فرزندان در راستای چگونگی مقابله با ویروس کرونا به صورتی که ایجاد اضطراب و نگرانی در کودکان نشود و از سوی دیگر بی اطلاع هم نباشند در این راستا سعی شده فرزندان از اخبار و شنیدن آمار بیماران و سایر موارد در این زمینه به دور باشند.

امینی تصریح کرد:  حمایت روانی از فرزندان متناسب با سن و جنسیت آنها از جمله افزایش تعداد بازی‌های فکری و گروهی در خانه‌ها، مشارکت فرزندان در انجام کارهای هنری به‌ویژه آشپزی انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: با توجه به بحران شیوع ویروس کرونا موضوع تحصیل فرزندان باید ادامه داشته باشد به همین سبب مساعدت همه جانبه مربیان به فرزندان جهت پیگیری امور تحصیلی و کاهش نگرانی آنها از اینکه این بیماری مانع پیشرفت درسی آنها نگردد، انجام می‌شود.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اقدامات دفتر شبه خانواده بهزیستی کنترل روزانه دمای بدن فرزندان و توجه ویژه به سلامت جسمانی آنها و کاهش میزان تردد فرزندان به بیرون از خانه و در صورت الزام رعایت دستورات بهداشتی و استفاده از ماسک و دستکش برای آنها است .

امینی افزود: در راستای اطلاع از وضعیت فرزندان خانه‌ها و هم چنین امدادبگیران گروه مجازی تشکیل شده و اخبار و اطلاعات روزانه فرزندان، پیشنهادات و اقدامات انجام شده و تبادل نظر و تجربه در گروه منعکس می‌شود.

اقدامات دفتر زنان بهزیستی در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا

وی با اشاره به اقدامات دفتر زنان در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا گفت: آموزش از راه دور مددجویان در خصوص رعایت نکات بهداشتی و عدم حضور در جامعه، ارتباط تلفنی با خانواده‌های دارای فرزند از جمله فرزندان خانواده‌های تحت پوشش و امدادبگیران انجام می‌شود.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی افزود: اطلاع رسانی در زمینه رعایت بهداشت فرزندان و همچنین تعطیلی مدارس و آماده‌سازی دانش آموزان برای آموزش آنلاین از طریق مراکز غیردولتی یکی دیگر از اقدامات دفتر زنان است.

امینی تصریح کرد: پیگیری مددکاری کلینیک‌های مددکاری اجتماعی و مراکز غیردولتی به صورت تلفنی از خانواده‌های دارای سالمند و همچنین اطلاع‌رسانی بیشتر و تایید سلامت خانواده‌هایی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای هستند از جمله اقدامات دفتر زنان است.

وی با اشاره به تهیه و توزیع بسته‌های حمایتی بهداشتی و معیشتی گفت: تعدادی از مراکز جهت ارتباط با خانواده‌ای تحت پوشش اقدام به تشکیل گروه در فضای مجازی کردند.

انتهای پیام/713/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon