استاندار چهارمحال و بختیاری : انسان‌های ضعیف با پرورش در کنار معلمان، عامل توسعه می‌شوند

استاندار چهارمحال و بختیاری : انسان‌های ضعیف با پرورش در کنار معلمان، عامل توسعه می‌شوند

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: معلمان با تعلیم انسان‌های ضعیف، آن‌ها را توانمند می‌کنند و این انسان‌های ضعیف با دریافت آموزش‌ها خود عامل توسعه اجتماع می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، ستاد بزرگداشت مقام معلم، ظهر امروز 13 اردیبهشت‌ماه با حضور مقامات استانی و ویدیو کنفرانس مقامات شهرستانی برگزار شد.

اقبال عباسی در این جلسه با بیان اینکه در دو ماه گذشته آموزش حضوری تعطیل بود اما کادر اداری بیشتر از قبل در مدارس حاضر شدند تا ارتباط بین معلمان و دانش‌آموزان حفظ شود، بیان کرد: انسان عامل توسعه و سرمایه اجتماعی است که به علم و دانش نیاز دارد تا بتواند نقش توسعه‌‌ای خود را ایفا کند.

وی ادامه داد: عامل ترقی انسان علم و دانش است و علم و دانش در ید پرتوان معلمان است و این معلمان هستند که با تعلیم انسان‌های ضعیف آن‌ها را توانمند می‌کنند و این انسان‌های ضعیف با دریافت آموزش‌ها خود عامل توسعه اجتماع می‌شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: این انسان‌های ضعیف با دریافت علم و دانش با تولید هواپیما، کشتی، قطار و ... می‌توانند هزاران تن بار را جابه‌جا کنند و نقاط مختلف را کشف کنند و این علم و دانش توسط معلمان و هنرمندان به انسان بخشیده می‌شود لذا جا دارد از همه معلمان به ویژه معلمان حوزه علم و دین که پرورش دینی انسان‌ها را بر عهده دارند تشکر و قدردانی کنیم.

وی در پایان گفت: شهید مطهری در جمهوری اسلامی نقش اصلی معلم دینی را بر عهده داشت که دشمنان نتوانستند این اتفاق را تحمل کنند لذا از تیر کینه خود به این معلم بزرگ چشاندند تا به خیال خود جمهوری اسلامی را از برکت معلم محروم کنند اما به برکت این شهید بزرگوار هزاران معلم دیگر در این سرزمین رشد پیدا کردند و در این مکتب خدمت رسانی می‌کنند.

فرحناز قائد امینی، در ادامه این جلسه بیان کرد: در دو ماه گذشته با توجه به شیوع ویروس کرونا و با توجه به محدودیت‌ها، استان در ارائه برنامه‌های آموزشی به دانش‌آموزان درخشش داشته است و این عملکرد سبب شد که وزارت آموزش و پرورش تلفنی از آموزش و پرورش استان تشکر کنند.

وی ادامه داد: در این مدت آموزش تعطیل نشد و شبکه شاد یکی از ابرارهای ارتباطی میان معلمان و دانش آموزان بود که ابزارهای دیگری از جمله استفاده از Cd, dvd و تولید محتوا در قالب درس‌نامه از جمله ‌راه‌های دیگر ارتباطی این مجموعه بود و طبق آمار ارائه شده می‌دانیم چه دانش‌آموزانی در کجای استان از کدام دسته از ابزارها استفاده می‌کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش اظهار کرد: اگر امروز معلمان ما به صورت جهادگرانه کار می‌کنند به علت این است که از معلمان شهید درس گرفته‌اند که یاد و خاطر این شهدا از جمله شهید مطهری را گرامی می‌داریم.

قائدامینی به گزارشی از فعالیت‌های سال گذشته اشاره کرد و گفت: اتفاقات خوب بسیاری در سال گذشته در آموزش و پرورش رخ داد که از 89 پروژه عمده و نیمه کاره 38 پروژه موقت، 36 پروژه در دست اجرا، 27 پروژه آماده به کار و 26 پروژه دیگر باقی مانده است که این طرح‌ها در قالب 155 کلاس تحویل داده شده است 171 کلاس آماده تحویل است و 47 کلاس نیز در سال 99 به بهره برداری خواهند رسید.

وی افزود: معاونت آموزش ابتدایی در سال گذشته 98/8 درصد رشد یافته که این رقم 4/7 درصد از میانگین کشور بالاتر است همچنین پوشش ابتدایی استان به 99/12 درصد رسیده و نرخ تکرار پایه ابتدایی 87 درصد کاهش پیدا کرده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: تشکیل 100 اتاق بازی در مناطق 17گانه و ایجاد آموزش‌ مجازی در قالب شبکه شاد و پوشش 60 درصدی دانش‌آموزان در استفاده از این شبکه از جمله مواردی بود که در این مجموعه رخ داده است.

قائدامینی بیان کرد: تهیه بسته‌های مناسب ورزشی در قالب «مهر بانشاط» در ابتدای مهر، کسب رتبه اول صدور ابلاغ، توانمند سازی مدیران مدارس در قالب دوره‌های آموزشی،کمک بلاعوض به ارزش 2 میلیارد ریال به دانش‌آموزان، اجرای طرح یاری‌گران در سه مقطع و در سه آموزشگاه، راه‌ اندازی صدای دانش‌آموز و صدای مشاور در 17 منطقه استان و ... از جمله فعالیت‌های این مجموعه از سال گذشته تا به امروز است.

وی در پایان گفت: 82 درصد از معلمان در کلاس‌های فضای مجازی حضور داشتند که 54 درصد از دانش‌آموزان در کلاس‌ها حضور یافته‌اند.

انتهای پیام/7540/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon